piołun Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 dziś byłam u Asterki, ona jest nie wysoka ma krótkie nóżki, cały brzuszek i nóżeczki miała mokre od swoich siczków, Ares i Figo wyższe pieski które z nią mieszkają też miały nóżki mokre, Aster ma takie kręcone włoski po bokach wszystko mokre!!!!!! Quote
Cajus JB Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 U nas już wszystko opanowane. Dodałem Aster na nk http://nasza-klasa.pl/profile/25776426/gallery/album/15/817 Quote
piołun Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 jest również u mnie na nk szukaj ola cichocka-pawełek, oraz na stronie www.klubpiolun.pl, na adopcje.org i ofertka.pl Jest przecudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
piołun Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Byłyśmy we wtorek na spacerze, dzień upalny, chłopaki /Ares i Figo/ trochę nerwowe, Asterka jak zwykle spokojniutka, reszta po staremu.... Quote
BUDRYSEK Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 prosze pomózcie...mamy dłu za psiaki 1700 zł i kociali 1500 zł :( fakturę musimy zapłacić do 15.06...a przynajmniej jakąś część.... dopóki nie spłącimy długu nie możemy pomóc innym chorym zwierzakom :( moze ktoś ma jakies fanty na bazarek? prosze przesłąć je do mnie to zrobie aukcję na razie mamy kryzys straszny :( Quote
Paula03 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Właśnie gdzie cioteczki?? Ciotki przybywajcie!!! Quote
piołun Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 nie tylko cioteczka ale i mama "hipcio" Aster ma ukochana!!!!!! Quote
piołun Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 robiłam Aster ogłoszenia na kilku portalach adopcyjnych jak adopcje.pl, ojej, ofertka i inne ale ktoś się dobrał do nich i je pousuwał Aster jest na mojej stronie www.klubpiolun.pl, jest na mojej klasie w galerii: Ola Cichocka-Pawełek, jest nk u tego chłopaka z Torunia, tu na wątku są linki była dziś na spacerku jak zwykle bardzo grzeczna Quote
beataczl Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 poproszę paulinken moze zgodzi sie porobic ogloszenia Asterce ... Quote
Recommended Posts