Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aster w międzyczasie zaliczyła kolejną operację (już trzecią u nas) w ciągu tygodnia okazało się że ma guza w pachwinie pod łapką i trzeba go usunąć bo zacznie przeszkadzać w chodzeniu. Operacja była we wtorek,dziś Aster pomyka już jak mały helikopterek. Ale mamy też inne zmartwienia. Nasza Ninuś ta ta biała sunia ma cukrzycę dostaje insulinę od pół roku i jest niewidoma. Ale nasze największe zmartwienie to nasza bernardynka Beki.:-( ma guzy w płucach i małe szanse na dalsze życie, a wyszło to przy okazji leczeniu stawów. Beki szybko się męczyła chudła i zaczęła kaszleć w stanie spoczynku. Miała już usg, rtg i jest źle , ma dużo płynu w płucach. Piszę tu o niej bo to jest pies od zuzlikowej, która z budryskiem przywiozła mi kiedyś (2 lata temu)Aster
pozdrawiamy

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jurosia']Aster w międzyczasie zaliczyła kolejną operację (już trzecią u nas) w ciągu tygodnia okazało się że ma guza w pachwinie pod łapką i trzeba go usunąć bo zacznie przeszkadzać w chodzeniu. Operacja była we wtorek,dziś Aster pomyka już jak mały helikopterek. Ale mamy też inne zmartwienia. Nasza Ninuś ta ta biała sunia ma cukrzycę dostaje insulinę od pół roku i jest niewidoma. Ale nasze największe zmartwienie to nasza bernardynka Beki.:-( ma guzy w płucach i małe szanse na dalsze życie, a wyszło to przy okazji leczeniu stawów. Beki szybko się męczyła chudła i zaczęła kaszleć w stanie spoczynku. Miała już usg, rtg i jest źle , ma dużo płynu w płucach. Piszę tu o niej bo to jest pies od zuzlikowej, która z budryskiem przywiozła mi kiedyś (2 lata temu)Aster
pozdrawiamy[/QUOTE]

o rany :( biedaczki :(
powiadomie zuzlikowa o Beki........trzymam kciuki za całą trójkę!!!! będzie dobrze!!! mozemy jakos pomoc?

Posted

Ech....W zeszły poniedziałek mój mąż pojechał z Beki na EKG i dostala leki nasercowe, we wtorek wieczorem rozmawiałam z Zuzlikową o Beki , a w środę rano Beki umarła mi na rękach. Tego samego dnia po południu już byłam z drugą sunią w klinice z powodu kwasicy ketonowej, mało brakowało a straciłabym dwa psy jednego dnia, do dziś jeżdziłyśmy dwa razy dziennie na kroplówki i już jest lepiej. A Asunia ma się dobrze

Posted

jurosia napisał(a):
Ech....W zeszły poniedziałek mój mąż pojechał z Beki na EKG i dostala leki nasercowe, we wtorek wieczorem rozmawiałam z Zuzlikową o Beki , a w środę rano Beki umarła mi na rękach. Tego samego dnia po południu już byłam z drugą sunią w klinice z powodu kwasicy ketonowej, mało brakowało a straciłabym dwa psy jednego dnia, do dziś jeżdziłyśmy dwa razy dziennie na kroplówki i już jest lepiej. A Asunia ma się dobrze

bardzo wspólczuje i trzymam kciuki!!!!

• 1 year later...
Posted

Aster odeszła od nas za Tęczowy Most 22 kwietnia. Bardzo ją pokochaliśmy. Wkradła się w nasze serca cichutko i niepostrzeżenie. Taka właśnie była, łagodna, subtelna i bezkonfliktowa. Każdego dnia, przez te trzy lata pobytu u nas, dreptała za mną krok w krok po całym domu. A teraz jej nie ma :-(
Pozdrawiam wszystkie ciocie z tego wątku, którym los Aster nie był obojętny i dzięki którym sunia trafiła do nas.
Proszę powiadomić ciocię Piołun (jeśli to możliwe) o śmierci naszej kochanej suni