Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam, skoro świt, pędzę do pracy, śniła mi się Aster, miała takie mięciutkie fale włosków na pleckach, więc pytam, czy jej sierść zrobiła się błyszcząca i mięciutka?
w schronisku była raczej matowa,
kręcą się jej włoski?
pozdr z Żywca

Posted

Piołun
;)specjalnie dla Ciebie porobię jej zdjęcia. Co prawda na karku to jej się loki nie kręcą, ale miała takie zawijaski pod brzuszkiem. Teraz ma w połowie brzuszek wygolony po sterylce, a w połowie :eviltong:wystrzyżony przeze mnie, bo tam to miała frędzelki i na nich pełno błota do domu przynosiła.Tak samo na łapkach miała frędzelki, które obcięłam, i łatwiej je wytrzeć po spacerze. Mieszkamy na wsi i łazimy ciągle po błocie.
:evil_lol:Asunia ostatnio się zaokrągliła ,to i dobrze bo po sterylce to było pół psa.

Posted

obiecane zdjęcia:p

to podwozie Asuni

łapki obstrzyżone

szata w całości:lol:

i ...spacer po torturach, bo Aster nie lubi za bardzo robienia zdjęć, robi się wtedy trochę nieufna, większość zdjęć ma robione z tak zwanego ''nienacka'':lol:

Posted

śliczna jest,fajnie, że może chodzić często na spacer, błotko to taka kuracja upiększająca, jak widać służy jej
dziękuję za foto, zrobiło mi się cieplutko, gdy zobaczyłam jej spojrzenie

Posted

jurosia napisał(a):
Aster już nie szuka domu Aster ma dom Aster zostaje z nami na zawsze
:loveu::loveu::loveu:

wiedziałam ;) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Bardzo Wam Dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

jurosia napisał(a):
Aster już nie szuka domu Aster ma dom Aster zostaje z nami na zawsze
:loveu::loveu::loveu:

huraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!:multi::multi::multi:
Asterka ma domek!!!!
jurosia :loveu::loveu::loveu:

Posted

tak miało być,
całe życie czekałaś na Aster, a Aster na Ciebie,
długa była droga, mozolna i ciężka
ale finał cudowny
dziękuję
życzę Wam wspaniałych chwil
no i oczekujemy wieści
co słychać u psiej rodzinki

DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!

Posted

Witam :lol:
u Asuni wszystko ok. Aster ma nową koleżankę 12 letnią. Przybyła nam jeszcze jedna bida, malutka bidna stara pudliczka. Jest tak zniszczona :-( że Aster przy niej to podlotek. Zdecydowanie bycie na swoim :lol: służy Asuni.
pozdrawiamy

Posted

No Asunia nam tu rozkwita aż miło ;) i pozycje sobie w stadzie wyrabia jak umie najlepiej, uplasowała się gdzieś na trzecim miejscu w 6 osobowej grupie psów ( niedługo dom nam pęknie w szwach:razz:). Zupełnie olewa naszą benkę, a na nową koleżąnkę pudlisię wywala kły i zupełnie nie chce przyjąć do wiadomości że to jej prawie równolatka ( niestety sunia ma jakieś pół roku życia:-( nowotwór z przerzutami) Aster najbardziej jest zżyta z Brysiem,z nim razem z śpi, razem się bawi:lol: małżeństwo idealne.
pozdrawiamy