Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
Faktycznie ta cena sterylki to kosmos... Nawet jak na Warszawę ... Tak z ciekawości i dla wiadomości - gdzie są takie ceny i czy sterylizował lekarz położnik ??? Uprzejmie proszę o odpowiedź.

Gabinet Weterynaryjny
Jacek Bany
ul. Ogrodowa 2
Legionowo

tam była sterylka, dziś jadę po fakturę

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Budrysek czy Ty nawiązałaś jakiś kontakt z tamtym forum od sterylek, czy ja mam im tak z marszu wkleić na wątek rachunek ( lekarz wystawił mi fakturę na sandomierskie stowarzyszenie, bo tak wyczytałam na tamtym wątku). Wyczytałam też że trzeba im przesłać fakturę, ale chyba lepiej najpierw to obgadać, a ja tam nikogo nie znam

Zdjęcia książek na bazarek porobię, wczoraj wciągneły mnie sprawy rodzinne.
Aster ma się dużo lepiej .Wczoraj jak została sama (zostawiłam ją oddzieloną od reszty psów żeby miała spokój) to w tym czasie trochę nam zjadła drzwi w domu, co mnie ku zdziwieniu męża ucieszyło że niunia zdrowieje. Mój tz popatrzył na mnie jak na chorą....na rozum:evil_lol:

Posted

Aster i Brysiek - wspaniale fotki :loveu:
a Asterka juz w takiej formie , ze tak biega ...:smile:

jurosia - BUDRYSEK ma kontakt z fun. sterylkowym
widzialam na ich watku, ze zgadzaja sie na oplacenie czesci i pytali o kwote sterylki
chyba sie fakt. odsyla do nich
ale poczekajmy co BUDRYSEK napisze

Posted

Asterka dostaje jeszcze środki przeciwbólowe i antybiotyk, ale ogólnie to dużo śpi i odpoczywa. Już nie drepcze za mną wszędzie tak jak kiedyś, ale powoli nabiera sił.

Posted

Budrysek, masz zapchaną skrzynkę :angryy:....znowu
wiem z innych wątków że jesteś zalatana z innymi bidulami, ale odpisz mi proszę co z tym rachunkiem, czy mam go wysyłać na adres towarzystwa, zdjęcie faktury jest do wglądu na wątku Aster. Bazarek książkowy dopiero po świętach, teraz nie dam rady.
A i jeszcze jedno... ile mi zwrócą to zwrócą z tej fundacji, ale od Ciebie złotówki nie wezmę, bo przyjaciel psa jest moim przyjacielem i takie tam, co najwyżej pomożesz mi w przyszłych bazarkach

Posted

jurosia napisał(a):
Budrysek, masz zapchaną skrzynkę :angryy:....znowu
wiem z innych wątków że jesteś zalatana z innymi bidulami, ale odpisz mi proszę co z tym rachunkiem, czy mam go wysyłać na adres towarzystwa, zdjęcie faktury jest do wglądu na wątku Aster. Bazarek książkowy dopiero po świętach, teraz nie dam rady.
A i jeszcze jedno... ile mi zwrócą to zwrócą z tej fundacji, ale od Ciebie złotówki nie wezmę, bo przyjaciel psa jest moim przyjacielem i takie tam, co najwyżej pomożesz mi w przyszłych bazarkach

przeslij ten rachunek na tamten watek

przeoraszam ze jestem tak rzadko ale na nic kompletnie nie mam czasu :(
w swieta moze sie troszke odrobie

Posted

sliczna jest Asterka i psiaczki Twoje :loveu:oj dobrze maja na loziuuu
takie rowne gabarytowo maluchy ;)

przekleje link do tego watku na sterylkowy (chociaz widzialam juz przyklejony przez BUDRYSEK jak pytala o mozliwosc dofinansowania z funduszu)

Posted

Aster znowu w fartuszku:-( byłyśmy dziś u weta i okazało się że zrobił się odczyn na nić. Oczyszczono jej rankę po szwach, dostała zastrzyki i we wtorek jedziemy na kontrolę. Wszyscy w gabinecie chwalili sunię, bo była bardzo grzeczna:lol: Ale ogólnie Asunia jest w dobrym nastroju i awanturuje się przy drzwiach jak inne psy idą na spacer:roll: