jurosia Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 przyjaciel_koni napisał(a):Faktycznie ta cena sterylki to kosmos... Nawet jak na Warszawę ... Tak z ciekawości i dla wiadomości - gdzie są takie ceny i czy sterylizował lekarz położnik ??? Uprzejmie proszę o odpowiedź. Gabinet Weterynaryjny Jacek Bany ul. Ogrodowa 2 Legionowo tam była sterylka, dziś jadę po fakturę Quote
jurosia Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Budrysek czy Ty nawiązałaś jakiś kontakt z tamtym forum od sterylek, czy ja mam im tak z marszu wkleić na wątek rachunek ( lekarz wystawił mi fakturę na sandomierskie stowarzyszenie, bo tak wyczytałam na tamtym wątku). Wyczytałam też że trzeba im przesłać fakturę, ale chyba lepiej najpierw to obgadać, a ja tam nikogo nie znam Zdjęcia książek na bazarek porobię, wczoraj wciągneły mnie sprawy rodzinne. Aster ma się dużo lepiej .Wczoraj jak została sama (zostawiłam ją oddzieloną od reszty psów żeby miała spokój) to w tym czasie trochę nam zjadła drzwi w domu, co mnie ku zdziwieniu męża ucieszyło że niunia zdrowieje. Mój tz popatrzył na mnie jak na chorą....na rozum:evil_lol: Quote
jurosia Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 mój Brysiek wspiera Aster w ciężkich chwilach:lol: Quote
jurosia Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Asunia cała w kokardkach w białoczarnych kontrastach Quote
beataczl Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Aster i Brysiek - wspaniale fotki :loveu: a Asterka juz w takiej formie , ze tak biega ...:smile: jurosia - BUDRYSEK ma kontakt z fun. sterylkowym widzialam na ich watku, ze zgadzaja sie na oplacenie czesci i pytali o kwote sterylki chyba sie fakt. odsyla do nich ale poczekajmy co BUDRYSEK napisze Quote
jurosia Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Asterka dostaje jeszcze środki przeciwbólowe i antybiotyk, ale ogólnie to dużo śpi i odpoczywa. Już nie drepcze za mną wszędzie tak jak kiedyś, ale powoli nabiera sił. Quote
piołun Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Witam po długiej nieobecności, co tam u Aster? Widzę, że mordka szczęśliwa, chyba się już zadomowiła? Quote
jurosia Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Witam u Aster trochę się działo, ale wszystko jest na wątku Quote
jurosia Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Budrysek, masz zapchaną skrzynkę :angryy:....znowu wiem z innych wątków że jesteś zalatana z innymi bidulami, ale odpisz mi proszę co z tym rachunkiem, czy mam go wysyłać na adres towarzystwa, zdjęcie faktury jest do wglądu na wątku Aster. Bazarek książkowy dopiero po świętach, teraz nie dam rady. A i jeszcze jedno... ile mi zwrócą to zwrócą z tej fundacji, ale od Ciebie złotówki nie wezmę, bo przyjaciel psa jest moim przyjacielem i takie tam, co najwyżej pomożesz mi w przyszłych bazarkach Quote
beataczl Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 zapytam na watku sterylki co z tym rachunkiem , zdaje sie BUDRYSEK miala miec wyjazd na swieta , no i faktycznie zalatana jest mimo to zawsze Quote
jurosia Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 dzięki:lol: i w ogóle dzięki że odwiedzasz Aster:lol: Quote
BUDRYSEK Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 jurosia napisał(a):Budrysek, masz zapchaną skrzynkę :angryy:....znowu wiem z innych wątków że jesteś zalatana z innymi bidulami, ale odpisz mi proszę co z tym rachunkiem, czy mam go wysyłać na adres towarzystwa, zdjęcie faktury jest do wglądu na wątku Aster. Bazarek książkowy dopiero po świętach, teraz nie dam rady. A i jeszcze jedno... ile mi zwrócą to zwrócą z tej fundacji, ale od Ciebie złotówki nie wezmę, bo przyjaciel psa jest moim przyjacielem i takie tam, co najwyżej pomożesz mi w przyszłych bazarkach przeslij ten rachunek na tamten watek przeoraszam ze jestem tak rzadko ale na nic kompletnie nie mam czasu :( w swieta moze sie troszke odrobie Quote
jurosia Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 fakturę wkleiłam, ale wątku wkleić tam nie umiem:-( Quote
jurosia Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 w domowych pieleszach, no tłok mam w łózku Quote
beataczl Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 sliczna jest Asterka i psiaczki Twoje :loveu:oj dobrze maja na loziuuu takie rowne gabarytowo maluchy ;) przekleje link do tego watku na sterylkowy (chociaz widzialam juz przyklejony przez BUDRYSEK jak pytala o mozliwosc dofinansowania z funduszu) Quote
beataczl Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 pozdrowienia swiateczne sle dla calej gromadki i Ich Pani i wszystkim Cioteczkom :smile::tree1::x-mas: Quote
BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Albin http://www.dogomania.pl/threads/1991...7#post16011847 Quote
jurosia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 u nas wszystko ok:lol: po nowym roku idziemy z Asterką na szczepienia pozdrawiamy ciotki:loveu: Quote
BUDRYSEK Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 jurosia napisał(a):u nas wszystko ok:lol: po nowym roku idziemy z Asterką na szczepienia pozdrawiamy ciotki:loveu: super :) Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku dla Was :) Quote
jurosia Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 wszystkim ciotkom z tego wątku wszystkiego najlepszego i .....wielu udanych adopcji:lol: Quote
megii1 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Zapraszam na bazarki dla Dorki i Tinki - moich dwóch suczek na BDT:) http://www.dogomania.pl/threads/199246-R%C3%B3%C5%BCowo-morelowy-bazarek-dla-Dorki-i-Tinki!-Do-09.01.2010! http://www.dogomania.pl/threads/199250-Par%C4%99-fajnych-ksi%C4%85%C5%BCek-dla-Dorki-i-Tinki!-Do-09.01.2010-!!!! Quote
jurosia Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Aster znowu w fartuszku:-( byłyśmy dziś u weta i okazało się że zrobił się odczyn na nić. Oczyszczono jej rankę po szwach, dostała zastrzyki i we wtorek jedziemy na kontrolę. Wszyscy w gabinecie chwalili sunię, bo była bardzo grzeczna:lol: Ale ogólnie Asunia jest w dobrym nastroju i awanturuje się przy drzwiach jak inne psy idą na spacer:roll: Quote
Recommended Posts