Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Aster zaczęła nam kucharzyć. :evil_lol: Wczoraj wylizała całą szybę od piekarnika, w którym schowane było pieczone mięsko na następny obiad. Dziś od rana przegląda się w tej szybie i niucha.:evil_lol: Reszta psiarni przygląda sie jej i czeka na to co w środku. Bo o czywiście wszyscy wiedzą że coś im skapnie. No to idę ładować do miseczek;)

Posted

Z tą zgodnością to różnie bywa:cool3:
Ogólnie psiaki jakoś się dogadują, ale Asunia zawsze zostaje w ''2 lidze'':-(
Brysiek nie pozwala jej zapomnieć kto rozdaje karty w domu. Jak się chłopak zdenerwuje to potrafi zapędzić sunię do jej legowiska, a Lusia moja wredna wydra mu w tym pomaga. A jak chłopak ma humor to się ładnie i bawią razem i śpią. Ale o moją skromną osobę przepychanki są nieustanne. Asunia już praktycznie nie siusia w domu ( jest często wypuszczana do ogródka;)) i po odbytym spacerku pozwala się zostawić w domu:p

Posted

Aster mnie dziś rozbawiła:lol:
Za nic na świecie nie chciała wyjść przez balkonowe drzwi do ogrodu, bo padał deszcz. Za to szturmowała drzwi wyjściowe, zupełnie jakby myślała że....tam nie pada:evil_lol:

Posted

Myślę że można pomału zacząć przymierzać się do ogłaszania Asuni. A nuż trafi się ten wymarzony domek, który sprosta naszym wymaganiom:p Taki bez dzieci, bo starszej suni święty spokój się należy i bez kotów. Bo widok kota wyzwala w suni nazbyt gwałtowne emocje:eviltong:. I nie wiem czy to moje psy się nie przyłożyły do takiego stanu rzeczy:oops: I taki domek który ma doświadczenie z psami i rozumie psie potrzeby. No w każdym razie spróbujemy.

Posted

jurosia napisał(a):
Myślę że można pomału zacząć przymierzać się do ogłaszania Asuni. A nuż trafi się ten wymarzony domek, który sprosta naszym wymaganiom:p Taki bez dzieci, bo starszej suni święty spokój się należy i bez kotów. Bo widok kota wyzwala w suni nazbyt gwałtowne emocje:eviltong:. I nie wiem czy to moje psy się nie przyłożyły do takiego stanu rzeczy:oops: I taki domek który ma doświadczenie z psami i rozumie psie potrzeby. No w każdym razie spróbujemy.

cały czas jest ogłaszana w naszym rejonie

Posted

Aster ma cieczkę!
Na pewno ma ją od czwartku. Czy wcześniej, nie wiem. Dopiero teraz skojarzyłam, że widziałam podejrzane plamki na posłaniu. Ale teraz zachowanie mojego psa Bryśka ( on nie jest kastrowany!!!)rozwiało moje wątpliwości. Po dokładnym obejrzeniu suni potwierdza się niestety, że to cieczka!!!

Posted

jurosia napisał(a):
Aster ma cieczkę!
Na pewno ma ją od czwartku. Czy wcześniej, nie wiem. Dopiero teraz skojarzyłam, że widziałam podejrzane plamki na posłaniu. Ale teraz zachowanie mojego psa Bryśka ( on nie jest kastrowany!!!)rozwiało moje wątpliwości. Po dokładnym obejrzeniu suni potwierdza się niestety, że to cieczka!!!

CHOLERA JAKBY MAŁO BYŁO PROBLEMÓW!

czyli wyszło,ze jadnek przez 10 lat nie mieli na to czasu w schronie!

co teraz?