Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

już sobie wyobrażam jak drepta za wami kręcąc pupcią, te krzywiutki, krótkie nóżęta są takie rozkoszne, łepek zadziera do góry i spogląda ciekawie
cieszę się bardzo, przynajmniej jej się udało
tymczasik to nie to co prawdziwy domek, ale nie jest już sama
tyle psów w schronisku i tak nie wiele ma szansę

Posted

[FONT=Arial]Witam [/FONT]
[FONT=Arial]Przesyłam ''sesję parówkową''. :-)[/FONT]
[FONT=Arial]Aster jest już o wiele spokojniejsza. W nocy śpi, tylko zostawiam jej włączone światło na noc. Już mniej siusia w domu, a częściej w ogródku i ....obszczekuje obcych za ogrodzeniem. Zaprzyjaźniła sie z TZtem. Dziś została zabezpieczona kropelkami, bo u nas niestety są kleszcze. Niunia czuje się już dużo swobodniej i wszędzie prowadza się z Brysiem. Razem na dwór, razem się bawią i tylko moje łóżko jest kością niezgody. Brysiek absolutnie jej tam nie pozwala wejść.[/FONT]
[FONT=Arial]pozdrawiam

[/FONT]

Posted

piołun napisał(a):
wysyłam do Budrysa78

kolejny raz informuję ,że jestem BUDRYSEK

cieszę się,że wszystko tak wspaniale układa się :)
Asterka na pewno przeszczęśliwa :)
i myślę,że nie będzie już chciała się wyprowadzać ;)

Posted

Właśnie przed chwilą wróciłyśmy z pierwszego spacerku. Aster faktycznie idealnie chodzi na smyczy, jest bardzo grzeczna i bardzo ciekawa świata. Niestety zapomniałam zrobić zdjęcia, zresztą i tak było zbyt ciemno żeby czarną sunię obfocić:eviltong:
Ale żeby jej już tylko nie chwalić, to uprzejmie donoszę, że sunia awanturuje się:razz: jak wychodzę z innymi psami i nawet towarzystwo drugiej tymczasowiczki jej nie wystarcza. Ona jest zorientowana przede wszystkim na ludzia;)

Posted

Historia Orzeszka jest bardzo smutna, ten pieseczek potrzebuje odrobinę miłości, nie wiele czasu mu zostało, oczęta pomału zachodzą mgłą,starość w schronie nie jest przyjemna

Posted

[FONT=Arial]Witam[/FONT]
[FONT=Arial]Oto pani Aster w domowych pieleszach.[/FONT]
[FONT=Arial] Sama nie mogłam uwierzyć w ten obrazek, bo oni ciągle walczą ze sobą, a tu proszę....[/FONT]