Havany Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Skoro jest w galerii i Arabella i Aferka to nie może zabraknąć Astorka. Astorek zostaje z nami. Był już zarezerwowany ale nowa nabywczyni musiała zrezygnować z powodów rodzinnych a my za bardzo się do niego przyzwyczailiśmy. Poza tym jest tak piękny i sympatyczny, że to sama przyjemność mieć takiego wesołego psiaka. Astorek ma zupełnie inny charakter niż jego siostrzyczki z piekła rodem. Jest bardzo grzeczny, posłuszny i spokojny. Zapraszam wszystkich do galerii ASTORA. http://i40.tinypic.com/5k2g79.jpg Quote
Hawanka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 bursztynki napisał(a):Śliczności słodkości... Oj słodkości !!!!!!jeszcze biało czarnego musze miec w swojej gromadzie :D Quote
Havany Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Nie wiem czy znacie hodowlę hawańczyków z Francji, nazywa się TOUR DE SENLIS - okazało się, że maja prawie identycznego hawańczyka jak nasz Astorek. Też biały z czarną główką i małą czarną plamką na boku - po prostu bliźniak. Widziałam tego psa już w wieku dorosłym, wygląda świetnie. Mam nadzieję, że mój Astorek też taki będzie. Quote
Hawanka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Havany napisał(a):Nie wiem czy znacie hodowlę hawańczyków z Francji, nazywa się TOUR DE SENLIS - okazało się, że maja prawie identycznego hawańczyka jak nasz Astorek. Też biały z czarną główką i małą czarną plamką na boku - po prostu bliźniak. Widziałam tego psa już w wieku dorosłym, wygląda świetnie. Mam nadzieję, że mój Astorek też taki będzie. A ta hodowla TOUR DE SENLIS ma strone www ??? Quote
Havany Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 tak, wpisz www.tourdesenlis i się wyświetli u nas nie są znani ale w Europie ich psy są bardzo cenione Quote
Hawanka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='Havany']tak, wpisz www.tourdesenlis i się wyświetli u nas nie są znani ale w Europie ich psy są bardzo cenione Gromatke ma tych hawanów :) Quote
Havany Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 No, generalnie jak już jesteś hodowcą to raczej masz kilka psów. Sama noszę się z zamiarem kupna jeszcze jednej suczki. Ciągle szukam.. Quote
Hawanka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Havany napisał(a):No, generalnie jak już jesteś hodowcą to raczej masz kilka psów. Sama noszę się z zamiarem kupna jeszcze jednej suczki. Ciągle szukam.. No to ja wiem :) Sama szukam jeszcze jednego psiaka i suni :) Quote
Havany Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 W rejonie gdzie mieszkasz masz dwie hodowle naprawdę godne polecenia: z Przemożnej Chętki i White Pearls of Madagascar. Jeżeli chcesz dobrego hawańczyka to radzę tam się udać. Quote
Hawanka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Havany napisał(a):W rejonie gdzie mieszkasz masz dwie hodowle naprawdę godne polecenia: z Przemożnej Chętki i White Pearls of Madagascar. Jeżeli chcesz dobrego hawańczyka to radzę tam się udać. Myślałam o hodowli White Pearls of Madagascar lub Mecyje ,Z Przemożnej chetki tez biore pod uwage no i Białe Bursztynki tylko nie chciałabym zeby wszystkie psy były z BB :) jeszcze mysle mam czas :) Quote
Havany Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Jeżeli nie chcesz dalej jechać a chcesz hawańczyka z dobrej hodowli to powinnaś wybrać z Przemożnej Chętki, White Pearls mają piękną sukę ale z tego co wiem, mają dość wysokie ceny. W Przemożnej Chętce kupisz pięknego, zdrowego psa, po doskonałych rodzicach i w przystępnej cenie. Patrz na mego Bolka - jest po prostu piękny i świetnie rokuje wystawowo. Quote
Recommended Posts