Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pączuś to Zorro, ktoś dał mu imię Pączuś na allegro i tak przylgnęło w ogłoszeniach, reaguje na Zorro, sobotni wolontariusze znają go jako Zorro. Nieduży, raczej drobny, pilnie sucha co się mówi, przekręca główkę i nasłuchuje, jako jeden z nielicznych psów w starym schronisku nie chciał wracać do schronu, zapierał się nogami i nie chciał przekroczyć bramy. Mieszka z Tigerem, imię schroniskowe Tymak, razem tworzą świetny duet, dwa spokojne towarzyskie psiaki. Mają szczęście, są w kojcu z zewnętrznym wybiegiem, tylko usłyszą wolontariuszy i już wybiegają wypatrując kto idzie. Wie czego chce, nie potrzebuje dużo czułości jak prawdziwy facet, choć nie jest wylewny na pewno pragnie szczęśliwego domu.
Urodził się w 2002 roku, ma 8 lat.

Posted

W czerwcu 2009 roku przedstawiono mi go jako Zorro i zrobiła to osoba ze Stowarzyszenia, która wówczas organizowała spacery niedzielne, mieszkał wtedy z Kariną i Filipkiem, więc chyba nie ten schron wymyślił to imię

Posted

piołun napisał(a):
W czerwcu 2009 roku przedstawiono mi go jako Zorro i zrobiła to osoba ze Stowarzyszenia, która wówczas organizowała spacery niedzielne, mieszkał wtedy z Kariną i Filipkiem, więc chyba nie ten schron wymyślił to imię

nie ,to jakaś pomyłka
Paczusia ja wymysliłam i od poczatku tak było :)

Posted

W schronisku wszystko w porządku, w miarę sucho, psy suche, gorzej z kotami....., kto może załatwić słomę do bud????? słoma podobno szybko wchłania wilgoć i szybko schnie, o wiele lepiej niż tekstylia, dajcie znać