BUDRYSEK Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Pączuś trafił do schroniska prosto z ruchliwej drogi prawdopodobnie został wyrzucony z auta biegał wzdłuż drogi wystraszony....samotny...głodny.... niestety, historia jakich wiele.... [FONT=Times New Roman]Pączek jest małym rudym pieskiem w średnim wieku.[/FONT] [FONT=Times New Roman] Ma 8 lat i nie widzi na jedno oczko. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Jednak świetnie sobie radzi i w niczym mu to nie przeszkadza.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pączek jest spokojnym, łagodnym pieskiem. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Lubi kontakt z człowiekiem i spacerki. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Dobrze dogaduje się z innymi pieskami .[/FONT] [FONT=Times New Roman] Pączek czeka na swojego człowieka , który go dostrzeże i zabierze do domu.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
beataczl Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 uprzedziłaś mnie , już chciałam Pączusia dać na tamten link ogłoszeniowy i patrzę jest Quote
BUDRYSEK Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='beataczl']uprzedziłaś mnie , już chciałam Pączusia dać na tamten link ogłoszeniowy i patrzę jest to mozesz teraz dodac Aster ;) http://www.dogomania.pl/threads/185265-Aster-ma%C5%82a-nie%C5%9Bmia%C5%82a-niezauwa%C5%BCona-suczka-czeka-na-domek-%28-%C5%BBywiec?p=14645014#post14645014 Quote
piołun Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Pączuś to Zorro, ktoś dał mu imię Pączuś na allegro i tak przylgnęło w ogłoszeniach, reaguje na Zorro, sobotni wolontariusze znają go jako Zorro. Nieduży, raczej drobny, pilnie sucha co się mówi, przekręca główkę i nasłuchuje, jako jeden z nielicznych psów w starym schronisku nie chciał wracać do schronu, zapierał się nogami i nie chciał przekroczyć bramy. Mieszka z Tigerem, imię schroniskowe Tymak, razem tworzą świetny duet, dwa spokojne towarzyskie psiaki. Mają szczęście, są w kojcu z zewnętrznym wybiegiem, tylko usłyszą wolontariuszy i już wybiegają wypatrując kto idzie. Wie czego chce, nie potrzebuje dużo czułości jak prawdziwy facet, choć nie jest wylewny na pewno pragnie szczęśliwego domu. Urodził się w 2002 roku, ma 8 lat. Quote
BUDRYSEK Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 piołun Pączuś było od samego początku :) Zorro jest wymyslone przez ten schron Zorro to innym pies ;) Quote
piołun Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 W czerwcu 2009 roku przedstawiono mi go jako Zorro i zrobiła to osoba ze Stowarzyszenia, która wówczas organizowała spacery niedzielne, mieszkał wtedy z Kariną i Filipkiem, więc chyba nie ten schron wymyślił to imię Quote
BUDRYSEK Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 piołun napisał(a):W czerwcu 2009 roku przedstawiono mi go jako Zorro i zrobiła to osoba ze Stowarzyszenia, która wówczas organizowała spacery niedzielne, mieszkał wtedy z Kariną i Filipkiem, więc chyba nie ten schron wymyślił to imię nie ,to jakaś pomyłka Paczusia ja wymysliłam i od poczatku tak było :) Quote
piołun Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Rudasku co u Ciebie? jak tam sobie dajesz radę na tym deszczu? jutro cię odwiedzę Quote
Cajus JB Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Pączusia też umieściłem na nk http://nasza-klasa.pl/profile/25776426/gallery/album/15/809 Quote
piołun Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 jutro jesteśmy w schroni z ręcznikami i kocami potrzebni ludzie do pracy - kto może niech śpieszy Quote
piołun Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 W schronisku wszystko w porządku, w miarę sucho, psy suche, gorzej z kotami....., kto może załatwić słomę do bud????? słoma podobno szybko wchłania wilgoć i szybko schnie, o wiele lepiej niż tekstylia, dajcie znać Quote
Recommended Posts