Jump to content
Dogomania

21.05. VARAŽDIN Chorwacja,ma ktos jakies informacje ?

Recommended Posts

Posted

Jak w temacie.Interesuja mnie sedziowie i termin zgloszen.No i czy maja faks :lol: ;)
Jesli temat juz jest to przepraszam,ale jakos znalezc nie potrafie.

Posted

dorotal napisał(a):
Tu masz informacje o tej wystawie http://www.hks.hr/DOGSHOWS%202006/CACIB_VARAZDIN_21-5-06.htm
Termin zgloszen 21.04. Zgloszenia na miedzynarodowe i tak ida przez centrale w Zagrzebiu
A tu masz na CAC ktora jest dzien wczesniej jakies 50 km od Varazdina http://www.hks.hr/DOGSHOWS%202006/CAC_NOVIMAROF_20-5-06.htm
A tu zgloszenia ida do oddzialu :cool3:

Dorotal,serdecznie dziekuje :)
BTW.Pozwolisz,ze wykorzystam Twoje doswiadczenie w zagranicznych wojazach i zapytam sie jeszcze jak najlepiej wyslac zgloszenie ?:cool1:

• 1 month later...
Posted

To znowu ja.
Mam niedyskretne pytanie czy zawsze dochodza od nich potwierdzenia ?Ja wciaz nic nie mam i mimo,ze raczej nie dojade to chcialabym wiedziec,czy wysylac im oplate czy nie...No i gdybym nagle ktorys ze znajomych wpadl na genialny pomysl,ze ma ochote spedzic weekend w Chorwacji (a kimze ja jestem,aby mu tego bronic :gent: ) to czy fakt braku potwierdzec na pewno jest gwarancja nieprzyjecia... ?
I ostatnie pytanie,to takowe czy mozna sie z nimi jakos skontaktowac,np.przez maila ? Telefonicznie raczej odpada,bo przez telefon to ja przewaznie "ani me,ani be" :gent:

Posted

Wiesz nie wiem, jak to jest z Chorwacją, ale jak bylismy niedawno w Bośni i Hercegowinie, a to przecież obok, to nie przysyłali potwierdzeń.
Tak więc, aby nie jechać w ciemno, musiałam zadzwonić i w j. angielskim uzyskałam info.

Posted

Dziekuje Bongobongo za odpowiedz.Choc na sama mysl,ze mialabym sie moja "angielska elokwencja" popisywac przez telefon z deczka slabo mi sie zrobilo :gent: Tak wiec ide szukac jakiejs ofiary,ktora wykonalaby ten telefon za mnie :gent:

Posted

carragan napisał(a):
Dziekuje Bongobongo za odpowiedz.Choc na sama mysl,ze mialabym sie moja "angielska elokwencja" popisywac przez telefon z deczka slabo mi sie zrobilo :gent: Tak wiec ide szukac jakiejs ofiary,ktora wykonalaby ten telefon za mnie :gent:

Za nim mi się zrobiło słabo, też znalazłam ofiarę - moją córkę, bo o "angielską elokwencję", JAK TO NAZWAŁAŚ, mnie też trudno posądzić....;)

Posted

bongobongo napisał(a):
Za nim mi się zrobiło słabo, też znalazłam ofiarę - moją córkę, bo o "angielską elokwencję", JAK TO NAZWAŁAŚ, mnie też trudno posądzić....;)

Moze to wrednie zabrzmi,ale ciesze sie,ze nie jestem w tym osamotniona,pisemnie to sobie radze,ale sama mysl,aby komus odpowiadac "na zywca",brrr... :gent:
BTW.Czy ktos moglby mnie poratowac mailem do organizatorow wystawy w Novi Marov i Varazdin ? Baaardzo,baardzo ladnie prosze... ;)
No i telefonami do oddzialow,ktore sa na 100%dobre.
BTW2.Swoja droga,tak sobie mysle ze skoro zgloszenie bylo wysylane bodajze tydzien przed uplywem terminu poleconym piorytetem to pewnie nas przyjeli...

Posted

Pislaem do organizatorow do Novi Marof i w Varazdin z pytaniem czy dostali moje zgloszenie mailem ( bo nie placilem) i czy mozna zaplacic na miejscu. Wyrazili na to zgode. Ponadto w wnatsepnej korespondencji pytalem gdzie sa miejsca wystaw - odpowiedzieli dosc szybko. Oczywiscie korespondencja w j. angielskim.
Wiec jade, czy ktos jeszcze z Poslki tam jedzie???

Posted

Limnolka,ja mialam jechac,niestety nie mam jak dotrzec.Gdy wysylalam zgloszenie nie przyszlo mi nawet do glowy,ze jeep moze ulec wypadkowi :angryy:
BTW.A moge Cie prosic o maile na ktore pisales ?

• 2 weeks later...