Elwira1992 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Witajcie dnia 09.05.2010 w Warszawie na ul.Kroczewskiej przybłąkała się średnia ruda suczka z białą krawatką uszka o chlapnięte w typie amstafa mam nadzieję że właściciel się odnajdzie :] e-mail: justyna3333@poczta.onet.pl lub 506 399 592 , 507 976 601 o to jej zdjęcia : Quote
Aleksandra:) Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 sunia na pewno długo się nie błąkała. warto było by porozwieszać w okolicy ogłoszenia :) Quote
Elwira1992 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 tak zrobiłam 20 ogłoszeń wraz z kolorowymi zdjęciami :] po rozwieszane tam gdzie w miarę ludzi uczęszczają na sklepach na osiedlach na słupach :] mam nadzieje że ktoś się zgłosi :] ogłoszenia też w internecie tutaj , na gronie, i na stronie palucha ale jeszcze nie zostało zaakceptowane :] jak do jutra wieczorem nie znajdę to będę chyba zmuszona oddać do schroniska ponieważ troszkę kłóci się z moja sunią owczarka niemieckiego ;[ jak ktos jest w pobliżu to spokojnie jak same zostają to już się zaczyna dominacja :[ więc Klucha tak ją nazwałam jest w kojcu a Perła na podwórku jak widać chyba się gryzła ma rankę na główce i koło ucha ale to tylko zadrapania zostały już opatrzone Quote
Aleksandra:) Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 do schroniska ? ;( postaram się coś wymyślić . a sunia ma tatuaż ? Quote
Elwira1992 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 no tak chyba tym bardziej że my mamy jeszcze na działce ptactwo ;[ nie ma żadnego tatuażu wiem ale ciężko nam trzymać tą sunię tym bardziej że taka zadziorna się zrobiła kojec już toleruje jak swój i moja dzisiaj chciała powąchać to pokazała jej zęby ;[ jutro wieczorem nie będzie telefonu będę musiała zadzwonić po eko patrol żeby przewieźli sunię na Paluch ;[ wiem że to zły pomysł ale to jedyne co mogę zrobić a nie ma nikogo w pobliżu kto by chciał ją przetrzymać do momentu znalezienia właściciela bądź znalezienia nowego domku ;[ a ja nie mogę tak długo ją trzymać Quote
Aleksandra:) Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 kurcze nie udał się chciałam go gdzieś na DT ale niestety teraz ta osoba nie ma miejsc . Ale i tak nie zostawię suni ! coś się wymyśli :) tylko że czasu mało ;( Quote
Elwira1992 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 TAK jutro wieczorem na 100 % dzwonimy ;[ o ile nikt nie zadzwoni bo nigdy nie wiadomo czy komuś uciekła albo ktoś ją specjalnie wyrzucił ;[ kolo mojej działki zawsze się błakają psiaki bo koło mnie lasy troszkę łączek jutro po szkole pójdę na pobliskie osiedle popytać może ktoś widział tą suczkę z właścicielem i wie gdzie mieszka ;] nie wiem bo to spore tereny a wiadomo że wystraszony pies to biegnie przed sibei i może mieszkać naprawdę daleko Quote
Aleksandra:) Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 a może jakiś psiak uciekł ze spaceru i pobiegł za jakąś sarną czy czymś innym ? oby się znaleźli właściciele ;( a ja niestety nie kojarzę żeby ktoś miał w Wołominie takiego psiaka ;( Klucha ma wątek na forum amsaffowym ? Quote
Elwira1992 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 nie ? a to poproszę o wklejenie jak można wiesz raczej aż tak daleko nie przebiegła z Warszawy :] mam nadzieje myślę że albo z marek bo są blisko osiedla albo gdzieś koło mnie mam nadzieję Quote
Elwira1992 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 suczka została jeszcze na 1 dzień u nas nikt nie dzwonił ;[ obawiam się że zgubiła się właścicielom których zbytnio to nie obchodzi ;[ żadnych ogłoszeń zaginiona itp co gorsze ona chyba już myśli że kojec to jej posesja i ostanio rzuciła się na moją ;[ i tata musiał je rozdzielić i teraz już musi bez przerwy siedzieć w kojcu dobrze że on jest duży :] dla ludzi łagodna lubi się bawić ale dla mojej suki agresywna nwet jak ta podejdzie pod ogrodzenie ta rzuca sią z zębami ;[ Quote
Aleksandra:) Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 a zamiast na paluch może zawieść ją do Klembowa ? a co do właściciela to nie wiadomo jak jest. Quote
Elwira1992 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 po suczkę dzisiaj przyjechali z palucha Quote
Aleksa. Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Kurczę szkoda a byłaś wcześniej z nią u weta sprawdzić czy ma czipa????? Quote
Aleksandra:) Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 trudno ale chipa tak na paluchu sprawdzą . Quote
Elwira1992 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 jak przyjechali na miejscy sprawdzili nic nie wykryło Quote
Recommended Posts