Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak zrobiłam 20 ogłoszeń wraz z kolorowymi zdjęciami :] po rozwieszane tam gdzie w miarę ludzi uczęszczają na sklepach na osiedlach na słupach :]
mam nadzieje że ktoś się zgłosi :] ogłoszenia też w internecie tutaj , na gronie, i na stronie palucha ale jeszcze nie zostało zaakceptowane :]
jak do jutra wieczorem nie znajdę to będę chyba zmuszona oddać do schroniska ponieważ troszkę kłóci się z moja sunią owczarka niemieckiego ;[
jak ktos jest w pobliżu to spokojnie jak same zostają to już się zaczyna dominacja :[ więc Klucha tak ją nazwałam jest w kojcu a Perła na podwórku
jak widać chyba się gryzła ma rankę na główce i koło ucha ale to tylko zadrapania zostały już opatrzone

Posted

no tak chyba tym bardziej że my mamy jeszcze na działce ptactwo ;[
nie ma żadnego tatuażu
wiem ale ciężko nam trzymać tą sunię tym bardziej że taka zadziorna się zrobiła kojec już toleruje jak swój i moja dzisiaj chciała powąchać to pokazała jej zęby ;[
jutro wieczorem nie będzie telefonu będę musiała zadzwonić po eko patrol żeby przewieźli sunię na Paluch ;[ wiem że to zły pomysł ale to jedyne co mogę zrobić

a nie ma nikogo w pobliżu kto by chciał ją przetrzymać do momentu znalezienia właściciela bądź znalezienia nowego domku ;[
a ja nie mogę tak długo ją trzymać

Posted

TAK jutro wieczorem na 100 % dzwonimy ;[ o ile nikt nie zadzwoni
bo nigdy nie wiadomo czy komuś uciekła albo ktoś ją specjalnie wyrzucił ;[
kolo mojej działki zawsze się błakają psiaki bo koło mnie lasy troszkę łączek
jutro po szkole pójdę na pobliskie osiedle popytać może ktoś widział tą suczkę z właścicielem i wie gdzie mieszka ;]
nie wiem bo to spore tereny a wiadomo że wystraszony pies to biegnie przed sibei i może mieszkać naprawdę daleko

Posted

a może jakiś psiak uciekł ze spaceru i pobiegł za jakąś sarną czy czymś innym ? oby się znaleźli właściciele ;( a ja niestety nie kojarzę żeby ktoś miał w Wołominie takiego psiaka ;(
Klucha ma wątek na forum amsaffowym ?

Posted

nie ? a to poproszę o wklejenie jak można wiesz raczej aż tak daleko nie przebiegła z Warszawy :] mam nadzieje myślę że albo z marek bo są blisko osiedla albo gdzieś koło mnie mam nadzieję

Posted

suczka została jeszcze na 1 dzień u nas nikt nie dzwonił ;[ obawiam się że zgubiła się właścicielom których zbytnio to nie obchodzi ;[
żadnych ogłoszeń zaginiona itp co gorsze ona chyba już myśli że kojec to jej posesja i ostanio rzuciła się na moją ;[ i tata musiał je rozdzielić i teraz już musi bez przerwy siedzieć w kojcu dobrze że on jest duży :] dla ludzi łagodna lubi się bawić ale dla mojej suki agresywna nwet jak ta podejdzie pod ogrodzenie ta rzuca sią z zębami ;[