Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję CI bardzo za odsyłacz. Chciałam taki ale troche techniki i się człowiek gubi. Zaraz sobie wkleje.

Wczoraj minął kolejny piątek.:-(

ps....chciałam wstawić sobie jako odysłacz ale szczerze to nie wiem jak wstawić. Tzn wiem, że usze wejsc w opcje swoje i tam wkleić ale czy tak samo jak zdjęcie czyli ? czy inaczej

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saruś
Dziś kolejny z wielu piątków które jeszcze nadejdą.
Wiesz Saruś dziś dostałam raniutko sms od Joli(sota) Napisałą pieknego sms. Ona miałą cudowny sen.Wiesz śniłas się jej. Ona była tam za TM mostem byłaś i TY. Byłas szczęsliwa i to jest dla mnie najwazniejsze

Posted

[quote name='Agga']Saruś
Dziś kolejny z wielu piątków które jeszcze nadejdą.
Wiesz Saruś dziś dostałam raniutko sms od Joli(sota) Napisałą pieknego sms. Ona miałą cudowny sen.Wiesz śniłas się jej. Ona była tam za TM mostem byłaś i TY. Byłas szczęsliwa i to jest dla mnie najwazniejsze

ZAZDROSZCZĘ WAM TYCH PIĘKNYCH SNÓW!!!
JA PADAM TAK UMORDOWANA, ŻE NIC MI SIĘ NIE ŚNI:shake: :placz: ZWŁASZCZA TAK MIŁEGO:loveu:
ZAPRASZAM DO GALERII:
http://www.dogomania.pl/forum/showth...83#post2340283
Taka dla najbliższych i wtajemniczonych

Posted

Tak Sarciu - sen byl piekny, zreszta Ty wiesz... Szybko napisalam do Twej Panci smska, zeby wiedziala ze to zank od Cibie i zeby dobrze zaczela dzien. Pozdrow tam wysoko mojego Tonia!

Posted

Jolu ja tego sms mam i co jakis czas sobie go czytam .
Przedwczoraj miałam chwile załamania. Tak strasznie mi jej brakuje.Dobrze, że jest przy mnie mój kochany mężczyzna. On to wszysko rozumie.

Posted

Saruś zaczynają się już bardzo zimne wieczory. Zawsze wychodziłyśmy na spacerki i szybko wracałyśmy co byś nie zmarzła. Strasznie mi brakuje wieczornych spacerów, zreszta brakuje mi wszystkiego co z Tobą związane. Różyczka na działce już przygotowana do zimy. A Ty tam pewnie już ubranko na zime masz i nikt nie powie, że smiesznie wyglądasz.

Posted

Saruś dziś kolejny piątek. Teraz to już będą zimowe piątki. A tamtego lutowego piątku nie zapomne.
Dziś stojąc pod drzwiami i czekając, aż tato otworzy drzwi. Zdawało mi się, że usłyszałam Twoje pazurki na kafelkach. I tak sobie pomyślałam Saruś Ale za chwile przeciez Ciebie nie ma. Strasznie sie rozkleiłam:-(

Posted

Zaprzyjaźnili i pewnie rozrabiają ile wlezie. Grzeją się przy tym w promykach niezachodzącego słońca i są szczęśliwe.
Tylko dlaczego nas tak cholernie bardzo boli, że odeszły? Czy to kiedykolwiek przejdzie?

Posted

Agga napisał(a):
Saruś zaopiekuj się Bajankiem. On teraz tam troszkę zagubiony jest.

I ja cię o to proszę Saro :-( To bardzo miły pies i wie, że starszym należy się szacunek, jest gentelmenem...Znalazł się tam z wami tak nieoczekiwanie, że może czuć się onieśmielony...Powiedz mu, że ja też będę go tu odwiedzać, ale jeszcze nie jestem na to gotowa :-(

Posted

Sara się nim zaaopiekuje. Wkońcu to wiekowa dama. On nie powinien się tam znaleźć, jeszcze miał czas. On wie, że o nim myślisz, że będziesz go odwiedzać. Daj sobie czas.

Posted

Saruś
Dziś mi się śniłaś. Sen był podzielony na dwie części - miła i smutna.
W części miłej śniłaś mi się tak realistycznie. Leżałaś na kocyku tak się łasiłaś do mnie. Jesli można tak powiedzieć do tej pory czuję ten dotyk. Te Twoje oczeta, Boże no to było takie prawdziwe:-( .Wiem to był tylko sen.

W części smutnej śnił mi się ten weterynarz u którego Cię zostawiliśmy. On nawet teraz po Twoim odejściu jest zły:placz: W śnie powiedział mi, że po naszym wyjściu Ty się obudziłaś z uśpienia a on CIę uśpił jeszcze raz a można było CIę uratować. KOszamra !!!! Obudziłam sie z płaczem.:-( Dobrze, że to tylko sen.

Saruś jutro 17.11 i piątek....