Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Saruś wywołałam sobie twoje zdjęcia. Mam momenty, że siedze nad nimi i płacze. Patrze na nie i zdaje mi sie, że głaszcze cię po głowce, że przytulam, całuje w nosek.

Posted

Ja tez placze jak oglądam zdjecia Lazy. Ten rok faktycznie nie jest najlepszy dla Ciebie kochana, ale po burzy zawsze wychodzi slońce ZAWSZE! Pamiętaj o tym.
(')

Posted

WIem Paulinko.
Pośród tych zdjęć mam tez Twoje i LAZY:loveu:
Mam nadzieje, że Saruśka tam na gorze widzi co sie dzieje i czuwa nad swoją pańcią.

Posted

LAZY napisał(a):
Ja tez placze jak oglądam zdjecia Lazy. Ten rok faktycznie nie jest najlepszy dla Ciebie kochana, ale po burzy zawsze wychodzi slońce ZAWSZE! Pamiętaj o tym.
(')
- tak, to prawda - dla Pauliny jej sloncem jest Ida, dla Ali - Ozzy, dla mnie Gutek, dla Ciebie - BEDZIE!!!! jUZ NIEDLUGO!!!!

Posted

Przeczytałem wszystkie posty poświęcone Sarze, niesamowite, że są jeszcze ludzie jak Ty, nie potrafiący pogodzić się z odejściem kogoś kochanego. Myślałem, że tylko my z żoną i dziećmi jesteśmy takimi "wariatami".Niedawno odszedł od nas Junior-dzieci codziennie zmieniają mu kwiatki na grobie. Mam też 17,5 letniego psiaka, który też pewnie niebawem odejdzie za TM. Dobrze, że sa jeszcze dwa haszczaki.
Podziwiam i pozdrawiam, a dla Sary
[*]
[*]
[*]

Posted

Dziękuje za tak dobre słowa.
Codziennie ogladam jej zdjęcia. Strasznie mi jej brakuje. DO tego nie da sie przyzwyczaić. Dzisiaj mi się sniła. Była taka szczęsliwa w tym śnie.

Posted

Saruś dziś tak z mamą wspominałyśmy CIebie.Rozmawiałyśmy tez o Pagajku, LAzy, Harleyu, Atosie, Bogarze. Odeszliscie za wcześnie.:-(

Posted

Saruś kilka dni temu a dokładnie 17.08 minęło pół roku jak ciebie nie ma znami. Teraz siedze pisze to i łzy same lecą. Patrze na twoje zdjęcia. Wiem, że teraz tam jest CI lepiej, nic CIę nie boli, jesteś szczęśliwa z innymi pieskami. 17.08 nie było mnie w domu nie mogłam nic tu napisać. Ale byłam z Tobą myślami. Byłam z dogomaniakami na zlocie. W ten wieczór popatrzyłam się w niebo, było gwieździste. Ty pewnie na mnie patrzyłaś.
Teraz czekamy na nasze maleństwo. Mam nadzieje, że uda sie jeszcze w tym roku. Jesli nie to będzie naszym noworocznym prezentem. Mam już dla niej imie. DObrze jest czasem bajki lub filmy dla dzieic obejrzec.

Posted

...pozwol prosze ze i ja sie dolacze i zapale swieczke
[*]

Miesiac temu pochowalam Punie - mojego pierwszego w zyciu psa...
Moja sunia ktora mam od 4 lat juz na "swoich smieciach" tez ma na imie Sara...choc gabarytowo i rasowo sie rozni od Twojej :)

Pies jest czlonkiem rodziny i gdy go braknie to cos w sercu sie dzieje dziwnego...jakby Ci wyrwali kawal miesa i zostawili, bez zalatania i wymiany na nowe....
I kazdy dzien przynosi zal, ze to juz tak szybko. I obietnice NIGDY WIECEJ PSA!
...do nastepnej psiej mordki usmiechnietej od ucha do ucha...

Pieknie piszesz o swojej Sarze :)
Widze ze nie tylko ja tak bardzo kocham swojego psiaka...co mnie strasznie cieszy, ze sa tacy ludzie ktorzy potrafia kochac calym sercem psa :)

Wszystkiego dobrego Wam i Waszemu malenstwu!

Posted

Wszystkim dziękuje za ciepłę słowa.
MIneło juz pół roku. Ciągle na wspomnienie o Sarze łzy mi się pokazują w oczach. Teraz tak bardzo juz wyczekuje nowego domownika. Saruś czuwaj nad tym wszytskim bo wiesz jak nam zalezy psinko.

• 2 weeks later...
Posted

Saruś jutro kolejny piatek. Śniłaś mi się ostatnio pare razy. Sny były takie rzeczywiste. A po przebudzeniu pustka.
Wczoraj wychodząc z samochodu a parkujemy go prawie pod balkonami znowu miałam to uczucie, że ty zaraz na balkon wyjdziesz. Powiedziałam to tacie, a on powiedział, że za kazdym razem jak wychodzi z auta ma to samo.Widzisz kruszynko jak tęsknimy za Tobą.