szajbus Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Z radości powstał smutek Z codziennych uśmiechów powstały słone łzy Z wesołych dni powstały szare, puste sny. Pamiętam Quote
szajbus Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 „Słowa nie wyrażą cierpienia, łzy nie umniejszą bólu. Słońce nie rozjaśni twarzy. Nic już nie będzie takie jak było.” Quote
Agga Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Dziękuję Wam za pamięć. Saruś dzisiaj za TM odeszła Sara od Hippies Quote
Radek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Smutno czytać takie wieści:( Jednak takie wpisy świadczą że pamiętamy. Quote
Agga Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Powiem Wam, że to jest cholernie niesprawiedliwe. Człowiek walczy o swego przyjaciela a przychodzi moment, że ze złamanym sercem musi mu pomóc przejść za TM :( Ja znam osoby, dla których kot, pies to tylko zwierze. Nie przywiązują do nich takiej uwagi, nie mają z nimi takiej więzi. Ja nawet za kilka kilkanaście lat będę swoją psice mile wspominać. Quote
katik Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Agga napisał(a):Powiem Wam, że to jest cholernie niesprawiedliwe. Człowiek walczy o swego przyjaciela a przychodzi moment, że ze złamanym sercem musi mu pomóc przejść za TM :( Ja znam osoby, dla których kot, pies to tylko zwierze. Nie przywiązują do nich takiej uwagi, nie mają z nimi takiej więzi. Ja nawet za kilka kilkanaście lat będę swoją psice mile wspominać. nie da się zapomnieć swoich najlepszych przyjaciół. Quote
Hippies Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Agga napisał(a):Dziękuję Wam za pamięć. Saruś dzisiaj za TM odeszła Sara od Hippies Agguś nawet nie wiesz jak bardzo jesteśmy Ci wdzięczni za to że jesteś, byłaś i będziesz .... Napewno wiesz o co mi chodzi .... Ciągle masz nas i nasze psio-kocie problemy na głowie .... Przepraszam że dopiero teraz odpisuję ale jakoś nie mogłam się przemóc do wejścia na portal ... Poprostu pustka i wielki ból który wszyscy czują po stracie przyjaciela .... Pocieszam się tym, że im jest tam już lepiej .... Ani Twoja Sara ani moje psiaki Sarka i Hippies już nie cierpią ..... Dzięki wielkie jeszcze raz ... Quote
Radek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Hippies, trzymaj się ciepło. Tylko tyle mogę napisać:( Bólu to nie ukoi, ale wiedz, że nie jesteś ze swoim smutkiem sama. Quote
Hippies Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Dzieki Radek. Agguś mam nadzieję że się nie obrazisz .... To moje ostatnie trzy fotki Saruni ... Moje Słoneczko: W Opolu w lecznicy : We wrocku w klinice: Quote
Agga Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Marta Ty mi nie masz za co dziękowac. Przeżyłam odejście Waszej Sary tak samo. Pamiętam ją jeszcze ostatni raz w klinice pana X :-( Jemu tego nie daruje. Ona była wtedy taka smutna, a Mateusz ją tak tulił.:shake: Teraz biega z moja Sarą. Pewnie, że będę w Wami. Dziękuję Wszystkim za pamięć. Quote
marzenna79 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Aggulko, przyniosłam Sarci różę z mojego ogrodu... Quote
Recommended Posts