Agga Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Saruś bardzo mi CIEBIE brakuje.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kilka dni temu przechodziłam obok gabinetu naszej wetki.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ale tam się pozmieniało.[/FONT] Quote
Hippies Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Agguś a ja wierze, że ona tak poukłada wszystko, że będzie dla Ciebie jak najlepiej. Będziesz blisko rodziny i blisko swojej ukochanej osoby. Mówię CI ona ma wszystko już zaplanowane ;) Saruniu opiekuj się nasz Aggą - to jest jej teraz najbardziej potrzebne Quote
BlackSheWolf Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 niestety bol po odejciu przyjaciela nie znika ;( rozumiem cie Agga... moj kleksiu odszedl w lutym a ja nadal placze tylko na mysl o nim [*] taka mam pustke w domu.. [*]Sara Quote
Agga Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Hippies [FONT=Century Gothic]dziękuje za te słowa. Niestety nic nie będzie tak jak chciałam.[/FONT] BlackSheWolf [FONT=Comic Sans MS]dokładnie wiem co czujesz. Chyba każdy z nas, który stracił przyjaciela czuje to samo. Tego nie da się opisać. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Myślałam,że jak zaczne nowe życie będę miała swojego ukchanego czworonożnego przyjaciela. Tak się jednak nie stanie. Pozostanie żyć wspomnieniami Saruś.[/FONT] Quote
sybil Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Jestem niedawno na dogo. Bardzo współczuję, bo wiem jak to boli. Moja ukochana Sybi (Rafia Zbójecka Saga) odeszła za Tęczowy Most ponad rok temu, a ja wciąż nie mogę powstrzymać łez, gdy o tym piszę i wciąż ją bardzo kocham, ale muszę dzielić tę miłość, bo mam drugą sznupkę, która nosi jej imię. Saruniu, bądź szczęśliwa i zdrowa za TM i biegaj z moją Sybi Quote
marzenna79 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Fixedsys]Sarciu [FONT=Georgia][SIZE=3] Opiekuj się naszą Kochaną Aggulką. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Byłaś Jej najwierniejszą przyjaciółką. :iloveyou: [/FONT][/FONT] Quote
szajbus Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Agga, czasami życie niesie nam co innego niż byśmy sobie życzyli i czy chcemy czy nie, musimy się z tym pogodzić. Nie możesz mieć teraz psa, ale kiedys nadejdzie ta chwila,że spełni sie twoje marzenie. Sara zawsze będzie w twym sercu i twych wspomnieniach. Saruniu Quote
Agga Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [FONT=Century Gothic]Kochani dziękuje za ciepłe słowa.[/FONT] Quote
marzenna79 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [FONT=Fixedsys] Saruniu, pilnuj pańcię. [/FONT][FONT=Georgia][/FONT] Quote
marzenna79 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [FONT=Fixedsys]SARA to dla Ciebie światełka...[/FONT] Quote
Agga Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Saruniu :-( Marzenko dziękuje.[/FONT] Quote
marzenna79 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [FONT=Fixedsys]SARCIU Biegaj szczęśliwa po łąkach... [/FONT][FONT=Fixedsys][/FONT][FONT=Fixedsys][/FONT][FONT=Fixedsys][/FONT] Quote
Agga Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Gdzie Ty się podziewasz Saruś??? Jakbyś była to bym się wypłakała w Twoją mordeczkę. [/FONT] Quote
marzenna79 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Agga napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Gdzie Ty się podziewasz Saruś??? Jakbyś była to bym się wypłakała w Twoją mordeczkę. [/FONT] [FONT=Georgia]Aggulko Kochana, wypłacz się mnie na gadu-gadu. Zawsze chętnie pocieszę Cię i wysłucham. Pamiętaj, że jestem zawsze dla Ciebie !!! [/FONT] Quote
Agga Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 [FONT=Georgia]Wiem kochana i dziekuje.:loveu:[/FONT] Quote
marzenna79 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Sarcia [SIZE=3]Przyśnij się w końcu Aggulce Kochanej... :loveu::loveu::loveu: Quote
Monia70 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Saruś! Dla Ciebie i Twojej rodziny.Na szczęście . Quote
marzenna79 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Sarciu, gdzie Ty biegasz sobie z Sukcesem ??? :loveu::loveu::loveu: Quote
Agga Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Marzenko chyba Sarciia miała dziś w nocy wolne. W końcu mi się przyśniła:multi::loveu: Quote
marzenna79 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Agga']Marzenko chyba Sarciia miała dziś w nocy wolne. W końcu mi się przyśniła:multi::loveu: Cieszę się bardzo Aggulko. :loveu::loveu::loveu: :multi: Quote
Recommended Posts