szajbus Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 "Kwiaty maja uroki, Mowę maja ich prątki, Szczęście mknie jak obłoki, Jako błękit pamiątki." (…) PAMIĘTAMY Quote
sota36 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Sarenko - samych cudownosci za TM, w Twoje Urodzinki!!!!! Quote
Agga Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Hej Saruś wszystkiego najlepszego kochana.:loveu: Quote
katik Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Wszystkiego najlepszego dla Sary Na pewno za TM mają świetna imprezę ;) Quote
Agga Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Sarcia jestem ciekawa co tam u Was:roll::loveu: Quote
Dinka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Saruniu... Zaopiekuj sie moja Dinka.. :( [*] [*] Quote
Agga Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Sarenko dziekuje CI za trzymanie kciuków. Mieszkanko jest fantastyczne. Brakuje tylko CIEBIE:shake: Quote
Radek Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Zawsze nam będzie brakować pożegnanych przyjaciół. Chyba wiem co czujesz. My pożegnaliśmy Norcię na krótko przed przeprowadzką :( Quote
Agga Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Radek']Zawsze nam będzie brakować pożegnanych przyjaciół. Chyba wiem co czujesz. My pożegnaliśmy Norcię na krótko przed przeprowadzką :( [FONT=Comic Sans MS] Radku mojej Sary nie ma już ponad 2 lata. Ale ja ciągle o niej myślę, wciąż wszystko mi ją przypomina. Teraz na nowe mieszkanko zabieram jej zdjęcia i ramki. Na widok boksera to przystaje i podziwiam. Sarcia pewnie by chciała, aby jej pańcia miała taką kluskę do kochania:loveu:[/FONT] Quote
szajbus Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Pewnie, że by chciała, a ja ci życzę tej kluseczki do kochania jak najszybciej. Saruniu dla ciebie w ten piękny , słoneczny dzień Quote
Agga Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Saruś jestem juz w nowym domku.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Spraw abym szybko się zaaklimatyzowała.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bardzo za nimi tęsknie:placz:[/FONT] Quote
szajbus Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Agga początki są zawsze ciężkie, ale wkrótce poczujesz radość z urządzania swojego gniazdka, nawet tych najmniejszych drobiazgów. Quote
LAZY Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 W życiu każdego z nas nastaje taka chwila kiedy trzeba wyfrunąć z domowego gniazda. Mam nadzieje, ze szybko się zadomowisz i będziesz cieszyć tą niezależnością! Sarusiu przysnij się panci, niech wie, ze nie jest sama! Quote
Agga Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Kochani ja to wiem i jak każdy potrzebuje czasu:loveu:[/FONT] Quote
madziamn Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Moja TeŻ Dzis OdeszŁa Pewnie JuŻ Razem BiegajĄ Po Zielonych Łakach Quote
Agga Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='madziamn']Moja TeŻ Dzis OdeszŁa Pewnie JuŻ Razem BiegajĄ Po Zielonych Łakach [FONT=Comic Sans MS]Bardzo mi przykro [`]:-([/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Saruniu dołączyła do Ciebie TAJRAGA ( od naszej Tajragi). [`][/FONT] Quote
szajbus Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Tyle ich odchodzi. Zaopiekujcie sie nimi Sarus Quote
Reniek Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [FONT=Fixedsys]SARCIU [/FONT]_______+_____* ___________*___o+*°*°*+o ______+_____o+*°*°*°*°*+o __+________*+°*+°*+°*+°*+o _______*_o*°+*+______+*°+*+ _________+*°*._____§____+*°*+ *___+____o*+°.____§§_____°*+* __________°*+,____§§§____*+°* _______*___*+°.___§§§___*+*° ________+___+°*+__§§__+*°* ___*_____*___”*+*°*!!*°*+*” _*______+__________!! ____________$$$$$$$$$$$$ ____________$S$$$$$$$$$$ ____________$SSS$$$$$$$$ ____________$$SSS$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$S$ ____________$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$____ ___”SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS” _____”SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS” Quote
Agga Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [FONT=Comic Sans MS] Saruś przecież miało być dobrze:-([/FONT] Quote
Shadow Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Agga'][FONT=Comic Sans MS] Saruś przecież miało być dobrze:-([/FONT] Jak to zespół Verba śpiewa: Przecież w marzeniach miało być lepiej, ale my tworzymy świat, w którym ktoś oblicza czas Młode Wilki cz III:shake: Quote
marzenna79 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [FONT=Georgia]Saruś, bądź szczęśliwa. [/FONT][FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia] Aggulko Kochana... :glaszcze: [/FONT][FONT=Georgia]:calus:[/FONT] Quote
Recommended Posts