Agga Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Saruś czasami tak siedzę i bardzo chciałabym cofnąć czas.:-( Quote
szajbus Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Sarus, coraz bardziej kolorowo na ziemi, tylko was brakuje, żebyście z nami przywitały kolejną wiosnę Quote
Dinka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Sarunia- [*] Bylybysmy bardzo szczesliwe gdybyscie wy byly na Swiecie i nie odchodzily.. Quote
Agga Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Dinka']Sarunia- Bylybysmy bardzo szczesliwe gdybyscie wy byly na Swiecie i nie odchodzily.. Święte słowa. Byłoby tak dobrze. Saruś jutro wyruszam w podróż miej na mnie oko.:loveu: Quote
szajbus Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dinka , jaki wtedy świat byłby wspaniały. A tak??? Nasz ból i tęsknota juz zawsze nam będą towarzyszyć Saruniu, słoneczko kochane Quote
Agga Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 No właśnie tęsknota... Ona taka wielka. Saruś śniłaś mi się ostatnio:loveu: Quote
Agga Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 No Saruta liczymy jutro na wasza pomoc za TM:loveu: Niech wszystkie psiaki, kociaki i inne zwierzaki trzymają kciukasy za Maksa:loveu: Quote
Dinka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Saruniu... [*] Mimo, ze Agga nie moze Cie dotknac to jestes w jej sercu... ;( Agga- napewno chcialabys moc ja dotknac , poglaskac .. pocalowac, a nie mozesz.. ;( Quote
Agga Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='Dinka']Saruniu... Mimo, ze Agga nie moze Cie dotknac to jestes w jej sercu... ;( Agga- napewno chcialabys moc ja dotknac , poglaskac .. pocalowac, a nie mozesz.. ;( Oj nawet bardzo bym chciała. Saruś dziękujemy CI za opiekę nad Maxem. Operacja się udała. teraz tylko czekamy na wyniki histopatologii. Quote
szajbus Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Sara trzyma kciuki ze wszystkimi psinkami za TM. Sarus u nas piękna wiosna. Zakwitły bzy, które wabia nas swoim zapachem. Daję ci Aniołeczku taka gałązkę. Cały czas o was myślimy. Quote
Agga Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Cudowny bez.:loveu: Taki sam mamy na działce. Saruś TWOJA róża tak pięknie pnie się w stronę nieba:loveu: Quote
Dinka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Agga- twoje cierpienie musi byc wielkie.. ;( Ale ie smuc sie, ona jest z toba... x) [*] Quote
szajbus Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Saruś, pewnie u was wieczna wiosna, ale odrobina tej ziemskiej tez wam sie przyda. Myslimy o was nieustannie, wspominamy i kochamy po wsze czasy Quote
Agga Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Dziękuję wszystkim za odwiedziny. Sarenko w sobotę był kolejny 17 - ty dzień miesiąca:shake: Codziennie zaglądam do CIEBIE: http://wirtualnycmentarz.pl/ kwatera 775 Quote
szajbus Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 I znów ci przynoszę Aniołku porcje wiosny. Tym razem kolorowe irysy. Saruś czemu życie czasami jest tak ciężkie? Quote
Agga Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 No właśnie dlaczego?? Też sobie dość często zadaje to pytanie. Sarenko tęsknie. Quote
BlackSheWolf Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Agga wierze ci... mój Kleksiu odszedl 16 lutego :( nadal nie moge sie pozbierac:( Quote
Agga Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='BlackSheWolf']Agga wierze ci... mój Kleksiu odszedl 16 lutego :( nadal nie moge sie pozbierac:( Są takie dni, że serce mi pęka. Kiedy przechodzę koło boksia, az mnie skręca. Sarcia dziękuje za trzymanie łapek tak mocno. Udało nam się Ty już wiesz w czym...:loveu: Napisze MÓJ DOM! Jutro TZ podpisuje umowę.:multi: Quote
Recommended Posts