zurdo Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Sara I wszystkiego naj-naj, dla Was obu, a dla Ciebie, Agga, dodatkowo jeszcze nowej przyjaźni na miarę (nie takiej samej, to jasne) tej, która została przerwana... Quote
Agga Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Sarenko proszę zrób coś, żeby Skuces jeszcze z nami został... Quote
sota36 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Sarciu - Aga ma opis na gg "To juz dwa lata". Sarenko - nie mialam szczescia Cie poznac. Nie bylo mi to dane, ale! Ale mimo, ze w ziemskim zyciu nie spotkalysmy sie, kiedys wiem - ze serce mi podpowie, ze to Ty! Prosze Boga, by kiedys zobaczyc te pregowana buzke, zobaczyc merdajacy Twoj ogonek. Sarenko - jestes naprawde bardzo szczesliwym psiakiem! Masz gorace calusy od nas i od Gucia! Pozdrow tam, wysoko, mojego Tosieczka! ps Sarciu - "wykradlam" te serduszka od Agi76, ale ona sie chyba nie obrazi. Ale ciiii.... Quote
Agga Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Sarenko dziś mijają dwa długie lata. Dwa lata temu była mocna zima. Dwa lata temu walczyliśmy o CIEBIE:-( Dwa lata temu z bolącym sercem musiałam podjąć najgorszą decyzję w swoim życiu:-( Dwa lata temu odeszłaś do lepszego świata. Dwa lata temu wszystko się zmieniło. Dziś nie ma takiej zimy jak wtedy. Dziś w miarę ładny dzień. Czas tak szybko leci... Tęsknie... Ps. Jolu dziekuje:* Quote
sota36 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Agga']Sarenko dziś mijają dwa długie lata. Dwa lata temu była mocna zima. Dwa lata temu walczyliśmy o CIEBIE:-( Dwa lata temu z bolącym sercem musiałam podjąć najgorszą decyzję w swoim życiu:-( Dwa lata temu odeszłaś do lepszego świata. Dwa lata temu wszystko się zmieniło. Dziś nie ma takiej zimy jak wtedy. Dziś w miarę ładny dzień. Czas tak szybko leci... Tęsknie... Ps. Jolu dziekuje:* Aga - to sloneczko za oknem to calus od Sarenki dla Ciebie! Quote
Agga Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Saruś jeszcze coś . Nadal CIĘ kocham! Quote
szajbus Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Saruś, dwa lata temu pobiegłaś w stronę tęczy stając sie Aniołeczkiem. Czuwaj nadal nad swoją ziemską rodziną. Quote
dadiii Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) to dla niej Quote
Agga Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Saruś wspominajżc CIEBIE to nie, że ja się dołuję. Bo tak nie jest. Wspominam z uśmiechem na buzi;) Bo jest co wspominać. Ale mam taki charakterek, że i tak się pojawiają łezki. Ale czy to źle???:shake:Trzeba pokazywać swoje emocje nie można ich w sobie tłumić. Widzę, że porządnie tam szalejecie za TM bo u nas pada śnieg:loveu: Quote
Kiłi Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Sareńko [*] Mam nadzieje, że zaopiekowałaś się Spotersonem... Quote
Agga Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Kiłi']Sareńko Mam nadzieje, że zaopiekowałaś się Spotersonem... Kiłi na pewno się nim zaopiekowała.:loveu: Quote
Monia70 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nie było mnie w Twoją rocznice ale wiem , że jesteś w pięknym, tęczowym ogrodzie Quote
Agga Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Saruś w środę mam wielki dzień. Trzymaj tam kciuki w swoich łapeczkach. 4,5 roku na ten dzień czekałam. Tęsknie za Tobą. Ale wiem, że w ten dzień będziesz przy mnie:loveu: Quote
Kiłi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Agga']Kiłi na pewno się nim zaopiekowała.:loveu: Mam nadzieje:loveu: Saruńko{*} Quote
Agga Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Saruniu już po wszystkim:loveu: Byłabyś ze mnie dumna. Dziękuje. Quote
sota36 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 aGUS - NIE TYLKO SARCIA JEST DUMNA! ALE I CALA DOGO!!!!!!! Quote
Agga Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='sota36']aGUS - NIE TYLKO SARCIA JEST DUMNA! ALE I CALA DOGO!!!!!!! Miło mi to czytać.:loveu: Quote
sota36 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Agus!!!!!!!Sara mi sie dzis a Atosem snila!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts