Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarenko dziś 17 dzień miesiąca. 23 miesiąc jak nie ma CIEBIE.
TWOJA pani nadal pamięta. Nadal jest mi ciężko
. Czasami w ciągu dnia zaczyna mi się przypominac tamten ostatni dzień:shake:

Posted

szajbus napisał(a):
To prawda Radku i czasem zadaje sobie pytanie czy to sie kiedykolwiek zmieni?
Sarus pamietamy

Sama sobie zadaje takie pytanie.:shake:

Posted

Sarenko dziś kolejny piątek.
Dziś dowiedziałam się, że koleżanki piesek jest bardzo chory. Sarcia proszę spraw, żeby wyzdrowiał. W następną sobotę miną 2 lata:-(

Posted

Czas biegnie tak szybko, ale w pamięci wciąż pozostają wspólne lata, zabawy, spacery. Wspomnienia dobre i te które chcielibyśmy od siebie odsunąć.

Posted

Sarenko pamiętam moje ostanie urodziny razem z Tobą. To jutro właśnie ten dzień. Byłaś już taka chora:-(. Ale jeszcze się tak cieszyłaś.
Wiesz dziś pościągałam wszystkie zdjęcia. Ale nie do schowania, tylko malowaliśmy pokój. Jutro zdjęcia wrócą na miejsce. Zawsze będą stały na swoim miejscu.

Posted

Radku Sarcia odeszła 4 dni po moich urodzinach:-( Dziś byśmy świętowały moje urodziny. 17.02. to juz dwa lata będą.
Ale Sarcia z samego rana i tak mi chyba zrobiła niespodziankę. Szłam na autobus. Szłam trochę zamyślona. Patrzę a na trawniku bryka pręgowana bokserka.:loveu: Widać, że była młodziutka. Sarcia Ty widziałaś mój uśmiech i zaszklone oczy..... Tęskno mi...

Posted

sota36 napisał(a):
Agus - wszystkiego co przynosi usmiech! Niech zawsze w zyciu towarzyszy Ci Sarenka i ktos bliski serduchu o imieniu ... ciiiii

Jolu:loveu: Bardzo dziękuje