Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wydaje mi się, że Sarcia, Punia i wszystkie pieski za Tęczowym Mostem są teraz bliżej nas niz wtedy, gdy były tutaj. Ta ogromna tęsknota sprawia, że wciąż myslami jesteśmy z nimi. Teraz, chyba bardziej niż wtedy gdy były z nami, dostrzegamy to jak bardzo były a właściwie wciąż są dla nas ważne. Odmieniły nasze życie wtedy gdy znalazły sie w naszych domach a później wtedy gdy odeszły.
Nie mam watpliwości- Sarcia jest blisko Ciebie.

Posted

Nienawidzę działu TM i nie wchodzę tutaj bo to kończy się zawsze płaczem zanim skończę czytać 1 posta. NIe wiem co napisać. Kiedy umiera pies, z nim umiera jakaś część nas, z nim odchodzi kawałek naszego życia i zostają tylko wspomnienia - tak jakby kończył się rozdział jakiejś książki...

Aga, trzymaj się. Nie znałam Sary, ale będę o niej pamiętać
[*]

Chciałabym, aby moje obecne psy żyły dłużej ode mnie, bo nie wiem jak poradzę sobie z ich stratą :placz:

Posted

Ojejciu jak sobie łapkę podłożyła :loveu: I spod tej kołderki oczkiem łypie... "nooo cooo jest? spać nie dają...".

Rzeczywiście ślicznie ŚPI...

Posted

Muszę wyjaśnić. Zdjęcie było robione w łazience. Ona tam szła jak się czegoś bała. Położyła sie na rzeczach przygotowanych do prania:diabloti: Tam czuła sie chyba bezpieczniej.
Strasznie mi jej brakuje:-(

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Hej Aguś

dzisiaj ok. 12.00 dołączył do Twojej Sarci moj 14 letni Bouli, musielismy podjac ta straszna decyzje za bardzo sie meczyl:-(

Teraz pewnie razem biegają sobie po lakach

Bardzo mi przykro. Doskonale wiem co czujesz. No Saruś i Bouli trzymajcie się tam razem kochane staruszki :*

Posted

cavallo napisał(a):
Piękna była Sarcia...
Teraz już niczego nie musi się bać...

teraz na pewno jest bardziej odważna
Tęsknie kochana [`]

Posted

No patrz Sarunia jak zaglądają i pamiętają.
Dziękuje !
Wczoraj z Jasiem piekłam pierniki. Jak CIĘ znam siedziałabyś w kuchni i sępiłabyś coś do jedzenia.:loveu: