Agga Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Oj Saruś widzisz ile tu kochanych osób przychodzi!! Zaglądają, piszą, wspominają. Quote
Agga Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Dla mnie to ważne, że zaglądacie. Ważne też, że mogę się z Wami podzielić smutkami i radościami. Saruś to dzięki TOBIE mam takich przyjaciół Dzięki TOBIE parę lat temu zajrzałam na dogo!!! Quote
cavallo Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Aguś, najważniejsze, że Sarunia na zawsze będzie żyła w Twoim sercu... Quote
Agga Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='cavallo']Aguś, najważniejsze, że Sarunia na zawsze będzie żyła w Twoim sercu... Tak do ostatnich moich dni!!!!!! Quote
Radek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Agga']Saruś to dzięki TOBIE mam takich przyjaciół Dzięki TOBIE parę lat temu zajrzałam na dogo!!! Agga, ja też jestem na Dogo dzięki pożegnanej przyjaciółce. Trafiłem tu przypadkiem, szukając odpowiedzi na nurtujące mnie pytania i już zostałem. Dzięki Norci jest u mnie teraz Saruśka. Quote
Agga Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Widzisz Sarciu wszyscy pamiętają o Tobie i innych psiulkach:loveu: Wczoraj mama siedziała na kompie. Zmieniła mi sie tapeta na boksia. A moja mama ale słodki boksiu, ale nie taki słodki jak nasza Sarcia:loveu:. Mama miała rację. Kocham CIĘ !:-( Quote
gogunia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Sarciu, to dla ciebie[*] [*] [*]...... Quote
Monia70 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Ja znalazłam sie na dogo dzięki adopcji Malinki. W sumie jechałam po inną psinkę (ale był konflikt z moja Tosią ) ale wpadłam z Malinką :loveu: na szczęście. PÓżniej TM i opwieść o Meli .... Dzekim i tak do dziś. Saruś, tyle uczc nam dajecie, tak bezinteresownie.Ufacie nam bezgranicznie.To jest przepiekne:loveu: Quote
szajbus Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Saruś Wklejam slowa przepięknej piosenki, w wykonaniu Urszuli. Słowa mówią same za siebie "Dziś już wiem" Kiedy zamiera wokół nas, w ciszę zaklęty świt.... I ten sam... obcy czas, puste dni.... Gdy Ci zabiera kogoś czas, rozpaczą sięgasz gwiazd.... A gdzieś tam... obcy świat, pusty dom... Dziś już wiem... Będziesz zawsze blisko mnie... I wierzę w dobry czas... Kiedy ból odejdzie sam... Jak Ciebie teraz kochać mam, jak Cię nie kochać mam... Taki sam... bliski lecz, inny tak... Dziś już wiem... Jesteś zawsze blisko mnie... A w sercu oddech gwiazd... I Anioły w moich snach... Dziś już wiem... Będziesz zawsze blisko mnie... I wierzę w dobry czas, ból odejdzie sam... Odejdzie na dobre... Dziś już wiem, jesteś zawsze blisko mnie... A w sercu oddech gwiazd i Anioły w moich snach... http://eciag.wrzuta.pl/audio/zMiRjXx...-dzis_juz_wiem Bądź szczęśliwa Aniołeczku Quote
sota36 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Agus - a wiesz, ze tez kiedy ta piosenka plynie z glosnika, tez mysle o Tonieczku :) Quote
Agga Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Szajbus dziękuje, strasznie sie rozkleiłam:( Saruś tęsknie.... Monia tak jak pisałam u Soty na pewno kiedyś spotkamy się na żywo. Może na kolejnym zlocie, może wystawie. Quote
Agga Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Saruniu dziś miałam jakiś przygnębiający sen. Nie mogłam temu psiakowi pomóc:shake: Quote
szajbus Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Saruś pamietam. Przyśnij sie Adze i pociesz ją, tak jak ty to potrafisz Quote
Monia70 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Agus, nie smuć się.Czasem sny są okropne i nic nie możemy z tym zrobić. [SIZE=1] Quote
Ola164 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Chyba nie ma osoby która się nie rozkleja.... :( Quote
LAZY Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Witaj Saruniu! Mam nadzieję, ze u Was pogoda jest lepsza niż tutaj...(') Quote
Agga Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Dzięki,że pamiętacie. Saruś wróciłam z Poznania. Bardzo milutko spędziłam czas. Spotkałam się z Mrówa23, Linką, Casia_Figa.:loveu: Quote
cavallo Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Przyszłam Was odwiedzić.... Trzymaj sie Aga... Quote
szajbus Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Saruś, choc dawno mnie tu nie było myślałam o was wszystkich Quote
Recommended Posts