Czekunia Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Agga.. Mi Axio śni się też często.. Pierwszy miesiąc po Jego odejściu przychodził do mnie w snach prawie co noc... Teraz nieco rzadziej, ale... Te sny narazie niosą ze sobą więcej bólu, niż radości... Boli to, że nie mogę go przytulić i obiecać, że wszystko będzie dobrze... Ale mam nadzieję, że upływem czasu moje sny będą dawały taką ulgę jak Tobie z Sarcią... [*] Sarciu, biegaj szczęśliwa... Quote
Hippies Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 A wiesz Agga ja zauważyłam że mój Hippies śni mi się jako ostrzeżenie przed czymś złym co się wydarzy. Ja wiem że on nad nami czuwa i nas strzeże. Podejrzewam że Sarunia też przez sen chce się z Tobą zobaczyć, poczuć Cię i coś ci przekazać. Takie sny są potrzebne nie tylko dla nas ale i dla nich bo tylko tak możemy być nadal razem. Quote
Monia70 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 A moja Melcia przysniła mi sie tylko 1 raz po 5 latach . Ale bardzo ten sen pielęgnuję i ciesze się z niego. Saruś, pamietam królewnoo Tobie! Quote
Agga Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Sarenko mogę odetchnąć nic poważnego mi nie jest. Muszę tylko zwolnić i będzie dobrze. Hippies one nad nami czuwają :) Monia bo te sny zostają z nami na zawsze. Quote
Monia70 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ja nie mogę sobie jedynie poradzić ze .....szczekaniem Dżekusia :shake: Ja słyszę je wszędzie.W domu, na podwórku , w piwnicy.... Dostanę obłędu. Saruć, czemu Dżeki szczeka? Nie dobrze mu za TM ?????? Quote
sota36 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Monia70 napisał(a):Ja nie mogę sobie jedynie poradzić ze .....szczekaniem Dżekusia :shake: Ja słyszę je wszędzie.W domu, na podwórku , w piwnicy.... Dostanę obłędu. Saruć, czemu Dżeki szczeka? Nie dobrze mu za TM ?????? Moni - tam nie moze byc zle! On szczeka,zeby cie uspokoic.Zebys czula, ze mimo odleglosci jest tu i teraz, zawsze obok Ciebie. Zebys wiedziala, ze jest bezpieczny. Dzeki szczekaniem przypominaCi o usmiechu. Dziekuje zawszystko,co dlanNiego zrobilas. Dziekuje za szczescie, ze wlasnie je mial poznajac Ciebie. I Jemu jest tak wesolo, i che, zeby caly TM o tym wiedzial!!!1 Quote
Monia70 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Oj, żeby tak było,żeby byl szczęśliwy.Ja już czasem sie gubię i nie wiem czemu Go ciagle słyszę .Oby Twoje słowa Joleńko były świete. Quote
Agga Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Monia a może on Ci właśnie szczeka i mówi, że jest dobrze. Quote
gayka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Moniu tak sobie pomyślałam, ze Dzękus tak szczeka na moją Gusinkę, bo ona ma taki zwyczaj, że porywa kości! zawsze jak wchodziła do mojej mamy to od razu biegła porwać Kalifowi kostkę, a jego to naprawdę denerwowało i bardzo szczekał. Mówie Ci, Gusia porwała mu kostkę;) Wiedziałam, że tam zamiesza...moja sprytna jamnica!!!! Quote
szajbus Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 "Lampka z listkiem paproci z ciepłym płomykiem Lampka, jak brzoskwiniowy, słoneczny dar za miłość, o której srebrny świerk nuci, że... wróci, wróci... na pewno powróci Lampka z listkiem paproci... wśród rozmarzonych chryzantem, i cichych, szarych chmur... " (Z. Olech-Redlarska, Zaduszki) Quote
sota36 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Sarus, Sarenko - dzis taki smutny dzien. Wiem, gdzie beda biegly mysli Agi. Wiec niech to swiatelko sprawi, ze pokaze Ci droge do Jej snu.Moze wlasnie dzis? Quote
Aga76 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Zaduszki kręte alejki wiodące przez ziemię znaczone krzyżami poświata płomieni wypełnia ogrom ciemności i cisza zmieszana z zadumą otwiera jak klucz grobowe milczenie spotkanie dwóch światów, które są tak odległe jednak bliskie bo związane z człowiekiem to życie to jedność to zaduszki Nie poukładane alegorie Ks. Piotr A. Faliński Quote
Recommended Posts