Agga Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Saruś ja miewam czasami dziwne sny. No ale ten dzisiejszy był bardzo dziwny. Byłam w pokoju w swoim domku. Nie wie skąd nagle w domu znalazło się sporo psów. Sądząc po imionach jakimi się do nich zwracałam były to psy dogomaniaków. Było sporo bokserków, dogów, kundelków i innych. Wszystkie pakowały mi się do łóżka:cool3:Najcudowniejsze były oczywiście bokserki. Ja bardzo poproszę o częstsze takie sny:loveu: Quote
LAZY Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No to sen marzenie...wspaniale tak sobie śnić... Saruś (') Quote
Agga Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Saruś dziś mnie sen zaskoczył. Dziś Ty byłaś w roli głównej. Śniło mi się, że byłyśmy w domku. Przykucnęłam przy Tobie. A Ty kochana tak jak zawsze niespodziewanie chlapnęłaś tym swoi jęzorem po mojej buzi:loveu:To było takie rzeczywiste,. Czułam ciepło tego jęzora, śmiałam się. Mówiłam Sarcia no już dosyć . A Ty swoje :lol:Oj kochana Ty wiesz jak ja tęsknie. Budząc się czułam jak łzy napływają mi do oczu. W tej chwili popłynął mi makijaż :lol: Saruś jutro Twoja pancia będzie bardzo szczęśliwa.:lol: Quote
Monia70 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 A mi się przysniłą Mela pierwszy raz od śmierci, czyli 5 lat.Zaraz po tym snie obudziłam się taka szczęśliwa.Przez dobrą chwilę wogóle nie wiedzialam co się dzieje? Sen i Mela? Przeciez Ty mi sie nie śnisz.Boże, a później jak do mnie dotarło, że jednak po tylu latach przyszłąś do mnie to myślałam, że nie wytzrymam z radości i szczęścia. Widzisz Saruniu jak można nas uszczęśliwic?!!!! Aga, a dlaczego jutro bedziesz bardzo szczęśliwa?????????????? Quote
sota36 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Agga napisał(a):Saruś dziś mnie sen zaskoczył. Dziś Ty byłaś w roli głównej. Śniło mi się, że byłyśmy w domku. Przykucnęłam przy Tobie. A Ty kochana tak jak zawsze niespodziewanie chlapnęłaś tym swoi jęzorem po mojej buzi:loveu:To było takie rzeczywiste,. Czułam ciepło tego jęzora, śmiałam się. Mówiłam Sarcia no już dosyć . A Ty swoje :lol:Oj kochana Ty wiesz jak ja tęsknie. Budząc się czułam jak łzy napływają mi do oczu. W tej chwili popłynął mi makijaż :lol: Saruś jutro Twoja pancia będzie bardzo szczęśliwa.:lol:Agutku nasz! Moje chlopaki pojecali na ...wakacje - kierunek - Julianow! Strasznie tesknie, ale dla mnie tez jutro szczesliwy dzien!!! Quote
Agga Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Monia70 napisał(a): Aga, a dlaczego jutro bedziesz bardzo szczęśliwa?????????????? Bo jutro przyjedzie do mnie moja druga połówka:loveu: Monia dobrze, że one nam się snia. Joluś a Ty jutro co masz? Quote
Iri Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Sarciu, pieknie ze snilas sie Pani, nalezy jej sie buziak od Ciebie, ona tak Ciebie kocha! Quote
szajbus Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Nieładnie jest komuś coś zazdrościć, ale powiem szczerze Agga - zazdroszczę ci tego buziaka. Tak bardzo bym chciała pamiętać sen z Psonią, poczuć ja choć przez chwilkę. Niedawno mi sie śniła, wiem o tym, ale nie pamietam nic z tego snu. Sarus pognaj moja pannice do mojego snu Quote
Agga Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Szajbus zobaczysz Psonia tak Ci się przyśni, że będziesz pamiętać. Ja co wieczór mówię Dobranoc Saruś:loveu: Quote
sota36 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Sarciu - Sarenko ( jak uwielbiam Ci tak mowic) - ale niestety - musze Cie Skarbie ochrzanic! Wlasnie rozmawialm z Twoja Pancia. Wyczulam, ze martwi Ja zamkniecie pewnego watku na TM - Sarenko - wytlumacz Jej, ze zrobila dobrze! TM to swietosc! Dla nas to jedyny kontakt z Wami! Tu nie czas, ani miejsce na klotnie, dyskusje i takie tam bzdury!!! Sarenko - przemow do Agi!!!!!! Quote
Agga Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Jolus Ty mnie chyba za dobrze znasz.:oops: Tak dla mnie TM to taka mała świętość. Tutaj nie ma miejsca na dokuczanie sobie, robienie przykrości. Tu jest miejsce na wspominanie przyjaciół! Miejsce gdzie możemy przyjść i powiedzieć co nam na sercu w danej chwili leży. Powiedzieć jak bardzo tęsknimy. Saruś jestem szczęśliwa, że mam takich przyjaciół. Quote
Agga Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Cześć Saruś. No i TWOJA pani się doprawiła. Byłam u lekarza mam mocne przeziębienie. najlepiej jakbym w łóżku leżała. Tylko kto mnie w pracy zastąpi.:shake: Saruś a może da wam się tak zrobić, żeby słoneczko zaświeciło :lol: Tęskno mi za TOBĄ i nie tylko za TOBĄ:razz: Quote
Monia70 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Aga, kuruj sie.Mnie trzymało 2 tyg:cool1: Saruniu, u was cieplutko jest, prawda? Nie marzniecie tam nasze skarby???? Quote
Agga Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Saruś wróciłam dziś od Hippies. Zostałam cudownie ugoszczona:loveu: Z Maxem wybawiłam się i wygłaskałam za wszystkie czasy:loveu: A wiesz Max w nocy w przedpokoju wstał i otrzepał się. A mnie się zdawało, że to moja kruszynka:loveu: Quote
Agga Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 cześć skarbeńku Wiesz co dziś bardzo chciałabym się przytulić do Ciebie Quote
sota36 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Sarenko - dzis Dzien Kundelka. Tak, tak, wiem - jestes boksia! Ale kochana zaopiekuj sie tymi kundelkami i ...przysnij sie Adze... Quote
Agga Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Jolu ja z każdego snu z Sarcią się cieszę! Saruś leżałam teraz z Jasiem na łóżku i on oglądał plakat z TWOIMI zdjęciami. Opowiadał co razem robiliście. Łzy napływały mi do oczu. Później to samo powtórzył z moja mamą. Quote
Agga Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Saruś wiesz dziś mi się śniłaś. To był znowu taki realny sen. Czułam TWOJE ciepło, jak zawsze napadłaś mnie z lizaniem:cool3:Leżałyśmy obie na łóżku. Ah ta TWOJA morducha:loveu:To chyba przez to wczorajsze oglądanie zdjęć. Quote
Monia70 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Widzisz Saruniu jaką radość sprawiasz swojej pani snami :loveu::loveu: Przychodź do niej jak najczęściej a będzie uśmiechnięta :loveu: Quote
szajbus Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Saruś Chyba żaden z naszych psiaków nie odwiedza tak często swojej pańci. Rób tak zawsze. Quote
Recommended Posts