Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT="Comic Sans MS"]Dziś taka ładna pogoda, dziękuje Wam za nią. Wy na pewno wygrzewacie się na słoneczku, zajadacie się pysznościami i zaglądacie tu do nas:loveu:[/FONT]

Posted

Saruś wcale nie jestem taka wielka. Jestem średnich rozmiarów, ostatnio nawet schudłam:lol:
A tak przy okazji to cieszę się, że mogłam pomóc.

Posted

No wiesz :roll: mi chodziło o wielkość serca ducha i rozumu, a nie tylko o cielesność :mad:. Saruniu nie słuchaj swojej Pani :angryy: w tym wypadku oczywiście :diabloti:

Posted

[FONT="Comic Sans MS"]Widzisz Saruś ona mi grozi.

Saruś już dłuższy czas się zastanawiałam jak nazwę sunię, którą kiedyś będziemy mieli. Szukałam imienia i nic mi nie pasowało. A teraz już wiem. No powinnaś się domyśleć jakie to imię.:lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Nie Paulinko obiecałam sobie, że nigdy nie nazwę drugiego psa SARA a ni żadne imię na S.
Ty masz IDĘ a my będziemy w przyszłości mieli IWĘ. Mam bardzo wieki sentyment do tego imienia i do jej właścicielki.

Saruś kochaniutka myślę, że CI się to spodoba.Wiesz kochana,że w sobotę zaczynam ostatni semestr studiów. Pamiętasz jak zaczynałam i jak bywało ciężko. Ale byłaś przy mnie. Nie zapomnę jak odeszłaś w piątek a ja w środę chyba szłam zdawać finanse.Oczywiście mi nie poszło nie miałam do tego głowy.
Kochaniutka bardzo CIĘ kocham ! Czy TY widziałaś kto obejrzał TWOJ filmik:)
[/FONT]

Posted

Ona jest naprawdę piękna i taka dostojna.
Mnie też popłynęły łzy. Od razu przypomniałam sobie wszystkie jej zdjęcia na filmiku, który załączyłaś. Sliczna troskliwa i bardzo rodzinna bokserka, nawet w stosunku do malutkich dzieci. Potężna sunia i maluśkie dziecko. To było po prostu piękne. Kurde, znów ryczę. Ale mam dziś nastrój.

Aga, dla nas te stonki maja wyjątkowe znaczenie. To mogiłki naszych suniek.

Posted

[FONT="Comic Sans MS"]Ja od wczoraj jakaś smutna jestem. Dziś jeszcze w pracy ma być rozmowa kierownika, dyrektora z pracownikami. :shake:
Oj Saruś spraw, żeby było ok.[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Monia powiem ci tak lubię pracować ze osobami, które są szczere wobec mnie tak jak ja wobec nich. Niestety tak się chyba nie da. Wiem wiem jestem jeszcze młoda i jeszcze mało wiem i jeszcze w życiu wiele zobaczę. Ale ja taka naiwna jestem. Zawsze chciałabym, żeby wszystkim było dobrze Jak to się mówi: jak się ma miękkie serce trzeba mieć twardą d...:cool3:

Monia trzymaj się kochana. jak ja dzisiaj stawię temu czoła będzie dobrze.
Saruś no zacisnęłaś kciuki???[/FONT]