Agga Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [FONT="Comic Sans MS"]Smutno smutno. Bardzo nie lubię tych jesiennych dni.[/FONT] Quote
szajbus Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Saruś co tam porabiacie aniołeczki? Quote
Agga Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [FONT="Comic Sans MS"]Dziś taka ładna pogoda, dziękuje Wam za nią. Wy na pewno wygrzewacie się na słoneczku, zajadacie się pysznościami i zaglądacie tu do nas:loveu:[/FONT] Quote
Hippies Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 No teraz ja Saruniu (") (") (") buuuuuuu dalej nie działa buuuuuu Quote
Hippies Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Saruniu to znowu ja :cool3: chciałam ci napisać że Twoja Pani jest wielka :cool3: Dziękuję za pomoc !!! Quote
Agga Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Saruś wcale nie jestem taka wielka. Jestem średnich rozmiarów, ostatnio nawet schudłam:lol: A tak przy okazji to cieszę się, że mogłam pomóc. Quote
Hippies Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 No wiesz :roll: mi chodziło o wielkość serca ducha i rozumu, a nie tylko o cielesność :mad:. Saruniu nie słuchaj swojej Pani :angryy: w tym wypadku oczywiście :diabloti: Quote
Agga Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [FONT="Comic Sans MS"]Wiem, wiem i ona też wie o co CI chodzi.:loveu:[/FONT] Quote
Hippies Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 No ja mam nadzieję, bo w przeciwnym wypadku jak sie zobaczymy ... :mad::mad::mad: przeklepię Tobie pewne części ciała - no wiesz na kolano i tyle :cool3: Quote
Agga Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [FONT="Comic Sans MS"]Widzisz Saruś ona mi grozi. Saruś już dłuższy czas się zastanawiałam jak nazwę sunię, którą kiedyś będziemy mieli. Szukałam imienia i nic mi nie pasowało. A teraz już wiem. No powinnaś się domyśleć jakie to imię.:lol:[/FONT] Quote
LAZY Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Czyżby to byla Sarunia Junior? My ciagle pamietamy (') Quote
Agga Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Nie Paulinko obiecałam sobie, że nigdy nie nazwę drugiego psa SARA a ni żadne imię na S. Ty masz IDĘ a my będziemy w przyszłości mieli IWĘ. Mam bardzo wieki sentyment do tego imienia i do jej właścicielki. Saruś kochaniutka myślę, że CI się to spodoba.Wiesz kochana,że w sobotę zaczynam ostatni semestr studiów. Pamiętasz jak zaczynałam i jak bywało ciężko. Ale byłaś przy mnie. Nie zapomnę jak odeszłaś w piątek a ja w środę chyba szłam zdawać finanse.Oczywiście mi nie poszło nie miałam do tego głowy. Kochaniutka bardzo CIĘ kocham ! Czy TY widziałaś kto obejrzał TWOJ filmik:) [/FONT] Quote
szajbus Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Sarus znalazłam cię pośród tak wielu http://dognet.dl.pl/flower.php?fid=2419 Jak zwykle piękna i dostojna. Quote
Agga Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [FONT="Comic Sans MS"]Szajbus, aż mi się łzy pokazały jak zobaczyłam jej zdjęcie.:-([/FONT] Quote
szajbus Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ona jest naprawdę piękna i taka dostojna. Mnie też popłynęły łzy. Od razu przypomniałam sobie wszystkie jej zdjęcia na filmiku, który załączyłaś. Sliczna troskliwa i bardzo rodzinna bokserka, nawet w stosunku do malutkich dzieci. Potężna sunia i maluśkie dziecko. To było po prostu piękne. Kurde, znów ryczę. Ale mam dziś nastrój. Aga, dla nas te stonki maja wyjątkowe znaczenie. To mogiłki naszych suniek. Quote
Agga Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [FONT="Comic Sans MS"]Ja od wczoraj jakaś smutna jestem. Dziś jeszcze w pracy ma być rozmowa kierownika, dyrektora z pracownikami. :shake: Oj Saruś spraw, żeby było ok.[/FONT] Quote
Monia70 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ja też od wczoraj buczę :-( Jakoś tak strasznie wszystk wróciło. Aga , trzymam kciuki za pracę. Quote
Agga Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [FONT="Comic Sans MS"]Na razie nie dziękuje. Troszkę się boję bo ostatnio była nerwowa atmosfera w pracy.[/FONT] Quote
Monia70 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 U mnie też starsznie nerwow.Znów przesunęli mnie na inne stanowisko:shake:bo przyszedł ktos kto ma szeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeroooookie plecy:angryy: Quote
Agga Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Monia powiem ci tak lubię pracować ze osobami, które są szczere wobec mnie tak jak ja wobec nich. Niestety tak się chyba nie da. Wiem wiem jestem jeszcze młoda i jeszcze mało wiem i jeszcze w życiu wiele zobaczę. Ale ja taka naiwna jestem. Zawsze chciałabym, żeby wszystkim było dobrze Jak to się mówi: jak się ma miękkie serce trzeba mieć twardą d...:cool3: Monia trzymaj się kochana. jak ja dzisiaj stawię temu czoła będzie dobrze. Saruś no zacisnęłaś kciuki???[/FONT] Quote
Agga Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [FONT="Comic Sans MS"]Saruś Nasz Chester tez ma zasadzonego kwiatuszka. http://www.dognet.pl/flower.php?fid=709[/FONT] Quote
Iri Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Sarus, tez tu zagladam, pamietam o Tobie<***> Quote
Recommended Posts