Agga Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Sarenko dziś dodałam TWOJE dwa ostatnie zdjęcia, których nikt nie widział. Tutaj jesteś po zabiegu , wybudzasz się A tu sobie odpoczywasz Quote
hanyg Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Takie ma mądre spojrzenie... :-( SARO, to dla Ciebie. Agusiu, Sara jest przy Tobie zawsze. :loveu: Hasa sobie po łąkach psiego raju i jest bardzo szczęśliwa :loveu: , bo nic ją już nie boli. :shake: Quote
sota36 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Sarus, Sarenko - popatrz jakie sliczne zdjecie! To Twoja Aga! Quote
Agga Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Saruś pańcia tęskni za Tobą ale Ty to wiesz. Jolu aleś fotkę wynalazła.:cool3: Quote
szajbus Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 I fotka ładna i pańcia na niej ładna. Aga, zawsze mówiłam, że boksery mają mądre spojrzenie. Dobranoc Saruniu Quote
szajbus Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Wczoraj wieczorem na balkonie uwieczniłam widok tęczy. piękny kolorowy łuk, a na drugim końcu, którego nie widzimy jesteście wy nasze aniołeczki. Myślę, ze w ten sposób dajecie nam znać, ze jesteście blisko nas. Dziś zamiast światelka ciocia wkleja ci właśnie ta fotkę. Quote
sota36 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Sarenko - ile Ty juz dziewczyno masz "ciotek" i "wukjkow"! Szkoda tylko, ze musimy czekac, by Ciebie i inne psiaki poznac dopiero TAM, za TM. Ale poczekamy! Jestesmy cierpliwi! Tylko, ze tu i teraz mamy jeszcze pare spraw do zalatwienia. Quote
Monia70 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Pewnie , że poczekamy.Dla chwili spotkania się z naszymi przyjaciółmi za TM życ warto! Ciocia Monia. Quote
Agga Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Saruś dziś komuś coś obiecałam. Pomóż mi dotrzymać tej obietnicy. Quote
Agga Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Jolu muszę! I wierzę, że ONA mi pomoże:loveu: Quote
sota36 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Agus - nie,nie musisz, czlowiek w zyciu jednarzecz musi zrobic. I to jestodniego niezalezne. Chcenie ma wieksza potege, bo nie musi sie robic tylko sila woli chce! Quote
Agga Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Jolu wiem wiem. Wiem kochana jak chce tak będzie. Bo jak to mówią dla chcącego nic trudnego;) A jeszcze jak się ma takich przyjaciół. Quote
Agga Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Saruniu. Dziś ostatni dzień urlopu. Jutro do pracy. Wiesz myszko dostałam umowę na czas stały. Dobrze wiedzieć na czym się stoi. Perełko dziś mi Ciebie znowu tak bardzo brakuje. Tak tak wiem obiecałam ;) Quote
szajbus Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ciesze sie, ze masz stała prace. Sara pewnie też się cieszy. Widzisz, wszystko układa się dobrze i tak będzie. A tęsknota? Wciąż ta sama Quote
Agga Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Saruś 4 dni wytrzymałam:-( Tak ciężko jest się nie smucić. Quote
Agga Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Saruś dziś mi się przyśniłaś. Śniło mi się, że gotowałam obiad dla znajomych. Robiłam kotlety schabowe. Wszystko przygotowałam do smażenia. Wyszłam na chwile do pokoju. Oczywiście TY mi cały czas asystowałaś. Usłyszałam, że coś spadło na ziemię i mlaskanie. Wpadłam do kuchni a moja księżniczka porwała jednego kotleta. Reszta wyglądała mało apetycznie. :lol: Saruś obudziłam się i śmiać mi się chciało Ty mój łakomczuszku. Nie powiem co z resztą kotletów:razz: Quote
szajbus Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ale świetny sen! Sara jak na gospochę przystało asystowała ci w kuchni. Jednak musiała spróbować czy kotleciki zostały dobrze przyprawione. Degustacja jak opisałaś, przebiegła pomyślnie:lol: Tak bardzo nam brakuje tych zdarzeń na jawie Saruniu Quote
sota36 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 agga - ja mysle, ze tam Jej chyba tych schabowych brakuje! Bo tak sie zdrowo odzywiaja!!! Oj sarus - Ty kochana zlodziejko kotletow! Quote
Agga Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Saruś tak mi Ciebie brakuje. Odstąpiłabym CI wszystkie kotlety:-( Quote
Monia70 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Saruś, jak się przyśnisz swojej pani nastepny raz???? Dobrej nocy księżniczko :loveu: Quote
LAZY Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Sen wspanialy! Dziewczynka wiedziała, ze potrzeba Ci uśmiechu, wiec zalatwiła komediowy sen z jej udziałem! Wspaniale! Saruś (') Quote
Agga Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [FONT=Comic Sans MS]WITAJ SARUŚ Wróciłam z Poznania. Spędziłam tam piękne chwile.[/FONT] Quote
Recommended Posts