Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sarenko dziś dodałam TWOJE dwa ostatnie zdjęcia, których nikt nie widział.

Tutaj jesteś po zabiegu , wybudzasz się

A tu sobie odpoczywasz

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takie ma mądre spojrzenie... :-(

SARO, to dla Ciebie.

• Agusiu, Sara jest przy Tobie zawsze. :loveu:
    Hasa sobie po łąkach psiego raju i jest bardzo szczęśliwa :loveu: , bo nic ją już nie boli. :shake:

• Posted

Wczoraj wieczorem na balkonie uwieczniłam widok tęczy.
    piękny kolorowy łuk, a na drugim końcu, którego nie widzimy jesteście wy nasze aniołeczki.
    Myślę, ze w ten sposób dajecie nam znać, ze jesteście blisko nas.
    Dziś zamiast światelka ciocia wkleja ci właśnie ta fotkę.

Posted

Sarenko - ile Ty juz dziewczyno masz "ciotek" i "wukjkow"! Szkoda tylko, ze musimy czekac, by Ciebie i inne psiaki poznac dopiero TAM, za TM. Ale poczekamy! Jestesmy cierpliwi! Tylko, ze tu i teraz mamy jeszcze pare spraw do zalatwienia.

Posted

Agus - nie,nie musisz, czlowiek w zyciu jednarzecz musi zrobic. I to jestodniego niezalezne. Chcenie ma wieksza potege, bo nie musi sie robic tylko sila woli chce!

Posted

Jolu wiem wiem.
    Wiem kochana jak chce tak będzie. Bo jak to mówią dla chcącego nic trudnego;)
    A jeszcze jak się ma takich przyjaciół.

Posted

Saruniu. Dziś ostatni dzień urlopu. Jutro do pracy. Wiesz myszko dostałam umowę na czas stały. Dobrze wiedzieć na czym się stoi.
    Perełko dziś mi Ciebie znowu tak bardzo brakuje.
    Tak tak wiem obiecałam ;)

Posted

Saruś dziś mi się przyśniłaś.
    Śniło mi się, że gotowałam obiad dla znajomych. Robiłam kotlety schabowe. Wszystko przygotowałam do smażenia. Wyszłam na chwile do pokoju. Oczywiście TY mi cały czas asystowałaś. Usłyszałam, że coś spadło na ziemię i mlaskanie. Wpadłam do kuchni a moja księżniczka porwała jednego kotleta. Reszta wyglądała mało apetycznie. :lol: Saruś obudziłam się i śmiać mi się chciało Ty mój łakomczuszku. Nie powiem co z resztą kotletów:razz:

Posted

Ale świetny sen!
    Sara jak na gospochę przystało asystowała ci w kuchni. Jednak musiała spróbować czy kotleciki zostały dobrze przyprawione. Degustacja jak opisałaś, przebiegła pomyślnie:lol:

Tak bardzo nam brakuje tych zdarzeń na jawie Saruniu