Agga Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Wzięłam ze sobą gruby album Sarci. Nie powiem łezki się pokazywały. Naprawdę mnie i Joli było to potrzeba. Sarciu jedna małą prośba powiedz Atosowi, żeby tej nocy się Joli przyśnił. On już będzie widział dlaczego. Ona tego w tej chwili bardzo potrzebuje. :roll: :loveu: Ja już za nimi strasznie tęsknie:placz:I powódź to będzie teraz bo łzy mi lecą. Quote
Monia70 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Agga, u nas ciagle leje :mad: , więć Ty kobietko słońce wyczaruj a nie o powodzi marzysz ;) :calus: . Saruniu, wyczaruj słonce dla pańci :loveu: Quote
Agga Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 No to chyba moja wina:oops: Już jest ok, łezki pohamowane;) Saruś tęsknie za Tobą. Quote
Agga Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Mnie też czasami takie pytania nachodzą. CO ona tam porabia, jak się czuje, czy jest szczęśliwa, czy tęskni. Quote
szajbus Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Myślę, że one są tam bardzo szczęśliwe i korzystają ze wszystkiego do woli. Czy za nami tęsknią tak jak my za nimi? Ktoś mi kiedyś powiedział,że wszyscy przechodzimy piekło na Ziemi. Czy tęsknią za nami i tym piekłem, czy bardziej sie nami opiekują i nam współczują? Nie wiem, też się często nad tym zastanawiam. Quote
LAZY Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 W psim raju niczego im nie brakuje! Tylko pozazdrościć! Dla Ciebie Saruniu (') Quote
Agga Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Saruś byliśmy wczoraj na działce. Tomek był z nami. Brakowało tylko CIEBIE. TWOJA różyczka tak szybko rośnie. Uważaj na siebie kruszynko. Wiesz co Jola od Gutka jest niesamowita. Dobrze mieć takich przyjaciół. Quote
Agga Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Saruś wczoraj był 17. Nie myśl. że pańcia zapomniała:shake: Wiesz pokazywałam Tomkowi bidy w schronisku- bokserki. Mnie od jakiegoś czasu chodzi po głowie myśl, żeby za jakiś czas właśnie ze schroniska wziąć bokserka. Wiesz takiego nawet rocznego. Pewnie byś się ucieszyła z takiego pomysłu:loveu: Quote
zurdo Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Sara, Aniołku, działaj! Bo Ty wiesz, że to świetny, wspaniały pomysł. Wskaż Pańci tego szczęśliwca. Bądź szczęśliwa <*> Quote
LAZY Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Saruni na pewno spodoba się ten pomysł. Trzymam kciuki za przyszłego przyjaciela. Saruniu liźnij tam po morde moją Lazy...(') Quote
Agga Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Paulinko jak Sara liźnie LAZY to jej całe futerko pomiętoli:cool3: Quote
LAZY Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Agga']Paulinko jak Sara liźnie LAZY to jej całe futerko pomiętoli:cool3: Hihihi...no fakt, to będzie bardzo soczysty całus!:razz: Quote
Agga Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 ]Saruś dziś pochlipałam nad TWOIMI zdjęciami.:-( Ale później było lepiej:lol: Quote
Hippies Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Saruniu ty pilnuj swoją pańcię żeby tyle nie płakała. Tobie Sloneczko jest tam dobrze, z góry oglądasz swoją pańcię, w nocy kładziesz się koło niej tak żeby nie poczuła bo mogłabyś ją obudzić. Powiedz jej w nocy na uszko: Ja tutaj jestem cały czas przy tobie !!! i nigdy Cię nie opuszczę !!! Saruniu jak możesz to pozdrów ode mnie mojego Hippiesa, bo ja dzisiaj mam taki wyjący dzień boję się mu popatrzeć w oczy, bo on strasznie nie lubiał jak płakałam a ja nie chcę go martwić. Kolorowych snów wam życzę. Quote
Agga Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Oj Hippies wycisnęłaś ze mnie łzy tym co napisałaś.:loveu: Saruś to ja od dziś robie troszkę miejsca koło siebie:lol: Quote
Hippies Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ja napisałam całą prawdę i tylko prawdę więc nie wiem dlaczego płaczesz ;) Quote
Agga Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Bo ja taka jestem . Za szybko się wzruszam:loveu: Zobaczysz jak przyjadę uściskam psa i się popłaczę:diabloti: Quote
Hippies Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Napewno nie będzie nic widać :diabloti: Maks się o to postara :diabloti: ma taki zwinny język :diabloti: Quote
Agga Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Widzisz Sarunia od razu kosmetyczkę załatwię.:diabloti: Quote
Hippies Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Nooooo :diabloti: Agga jak możesz to weź ze sobą aparat bo chciałabym miec troche twoich i moich fotek z Maksem :diabloti: a ja nie jestem w stanie sama mu zrobić bo po pierwsze nie mam aparatu a po drugie on jest tak szybki ze jak sama zaczne robic fotki to zawsze zdąże na ogon :diabloti: Quote
Agga Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 hihihihi Ty mi kochana dwa razy nie mów. Na wyjazdach to ja się nie ruszam bez aparatu. Patrząc wstecz podziwiam Sarcie, że ze mną wytrzymywała:loveu: Quote
szajbus Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Saruś, ale mam zaległości na forum. Jak ja to teraz ogarnę? Ale cały czas myślałam o was jak o rodzinie. Quote
Agga Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Szajbus krok po krok a nadrobisz zaległości:p Saruś jutro jadę do Poznania. Pilnuj aby mi się nic po drodze nie stało. Quote
Recommended Posts