Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuje za ciepłe słowa.
Saruś wiesz co Jaśku osttanio zrobił. Jadł sobie chlebek. Spadł mu kawałek na ziemie. Powiedziałam mu, że nie ma Sary, żeby zjadła. A on mi na to Sara będzie jutro, że przyjdzie. Taki maluch a tak sobie to wymyślił
.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MI dziś serce pęka starsznie.Mimo tylu lat....
Czasem przychodzą takie momenty, że nie wiem co robić z tą miłością, tęsknotą, rozpaczą.Płacz przynosi choc na trochę ukojenie.Pomaga też dotyk moich psów....
Saruniu , daj ukojenie swej pani.
Dobrej nocy aniołku !

Posted

Tak mi płacz też przynosi ulgę. Np dziś idąc do pracy niespodziewanie moje myśli pobiegły właśnie w stronę Sary. Aż mnie ścisnęło w sercu, łzy napłynęły do oczu. Już nie mogę się doczekać jak pójdę na działkę. Tam przynajmniej na chwilkę poczuje się lepiej. Boli mnie cały czas to jak nas potraktował tamten lekarz w lecznicy.

Posted

Dziś za TM wielki bal i to podwójny: urodzinki Saby od dominolo i Dzień Kobiet.
Podobno zabawa wre od samego rana , ciekawe kiedy skończycie. Bawcie sie dobrze psinki

Posted

Saruś Ty wiesz co mi się dziś śniło. Wprawdzie nie byłaś to TY, ale bokserka podobna do CIEBIE. Wszystko działo się w mieszkaniu babci, której też już z nami nie ma. Ona też mi się przyśniła. Babunia była taka pogodna. A boksereczka z mojego snu strasznie się cieszyła na mój widok.Dziękuje za taki sen.

Posted

Saruś wczoraj wieczorem odwiedziła nas Vegunia z panciem. Ale ona urosła. Skończyła już 7 miesięcy. Nie tak dawno byłam razem z Andrzejem, żeby ją wybrać. A tu panna tak urosła. Szkoda, że Ciebie tu nie ma. Pamiętam jak pierwszy raz do nas przyszła BORA. Ale ona CIEBIE wtedy rozruszała. Odmłodniałaś przy niej. Jasiu był Vegunią zachwycony. Dziś znowu mi się zdawało, że tato coś mówił do CIEBIE.Ale to nie było do CIEBIE tylko do Jasia:lol:
Saruś wiosna przyszła, tak pięknie jest na dworze. Ponoć TWOJA różyczka pięknie rośnie oraz tulipaniki, które Jasiu w zeszłym roku zasadził.Mamy nadzieje, że jesteś tam szczęśliwa.

Posted

Agga , kochana.Długo nie będzie lżej :shake:
U mnie po kilku latach były nawet ustabilozowane uczucia tęsknoty i wspomnień ale od kilku m-cy znów wszystko wraca mimo, że mam kilka futrzaków do kochania.:roll:

Posted

Saruś właśnie teraz jest u nas Jasiu. Przyszłą też Borcia. Zresztą Ty to widzisz. Jasiu zaczepia Bore. WOła ją Bola daje jej chlebek. KURcze łzy mi napływają do oczu. A wiesz wczoraj wyciągnęliśmy farby, pędzle, kartki. mama namalowała CIEBIE. A Jasiu do nas, ze to SARA, żę Sara robiła mu lizu lizu.:evil_lol: On to pamięta. Pamieta, że podjadałaś mu jedzonko.