Agga Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Dziękuje za ciepłe słowa. Saruś wiesz co Jaśku osttanio zrobił. Jadł sobie chlebek. Spadł mu kawałek na ziemie. Powiedziałam mu, że nie ma Sary, żeby zjadła. A on mi na to Sara będzie jutro, że przyjdzie. Taki maluch a tak sobie to wymyślił. Quote
Agga Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Któregoś dnia z tsknoty pęknie mi serce:-( Quote
szajbus Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Saruś, musisz ukoić to stęsknione serce choć we śnie Quote
Agga Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Tak Saruś przyśnij mi się prosze CIĘ o to. Moze uda mi sie w wekend pójśc na działeczkę, zobacze jak tam twoja różyczka Quote
Monia70 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 MI dziś serce pęka starsznie.Mimo tylu lat.... Czasem przychodzą takie momenty, że nie wiem co robić z tą miłością, tęsknotą, rozpaczą.Płacz przynosi choc na trochę ukojenie.Pomaga też dotyk moich psów.... Saruniu , daj ukojenie swej pani. Dobrej nocy aniołku ! Quote
Agga Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Tak mi płacz też przynosi ulgę. Np dziś idąc do pracy niespodziewanie moje myśli pobiegły właśnie w stronę Sary. Aż mnie ścisnęło w sercu, łzy napłynęły do oczu. Już nie mogę się doczekać jak pójdę na działkę. Tam przynajmniej na chwilkę poczuje się lepiej. Boli mnie cały czas to jak nas potraktował tamten lekarz w lecznicy. Quote
szajbus Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Saruś, nie zwlekaj z tym snem u pańci. Zbliża sie wiosna,mamy piękna pogodę, czas wydłużonych spacerów. To powoduje, ze bardziej tęsknimy i wspominamy. Quote
Agga Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Co roku o tej porze chodziłam z TOBA na spacerki po bazie do wazony. Teraz nie ma CIEBIE a samej jakoś mi tak smutno iść. Quote
szajbus Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dziś za TM wielki bal i to podwójny: urodzinki Saby od dominolo i Dzień Kobiet. Podobno zabawa wre od samego rana , ciekawe kiedy skończycie. Bawcie sie dobrze psinki Quote
Agga Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 NO to psie panienki pewnie niezle sie wystroiły na te święto Quote
Monia70 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No przeciez kobietki,to musiały wyglądać super ! Quote
Agga Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Saruś a może to dzisiejszej nocy mi się przyśnisz. Coś niebo dziś płacze.Dobranoc księżniczko. Quote
szajbus Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 To nasze psiki leją strugi szampana. Mają szampańską zabawę Quote
Agga Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Saruś Ty wiesz co mi się dziś śniło. Wprawdzie nie byłaś to TY, ale bokserka podobna do CIEBIE. Wszystko działo się w mieszkaniu babci, której też już z nami nie ma. Ona też mi się przyśniła. Babunia była taka pogodna. A boksereczka z mojego snu strasznie się cieszyła na mój widok.Dziękuje za taki sen. Quote
Agga Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Saruś wczoraj wieczorem odwiedziła nas Vegunia z panciem. Ale ona urosła. Skończyła już 7 miesięcy. Nie tak dawno byłam razem z Andrzejem, żeby ją wybrać. A tu panna tak urosła. Szkoda, że Ciebie tu nie ma. Pamiętam jak pierwszy raz do nas przyszła BORA. Ale ona CIEBIE wtedy rozruszała. Odmłodniałaś przy niej. Jasiu był Vegunią zachwycony. Dziś znowu mi się zdawało, że tato coś mówił do CIEBIE.Ale to nie było do CIEBIE tylko do Jasia:lol: Saruś wiosna przyszła, tak pięknie jest na dworze. Ponoć TWOJA różyczka pięknie rośnie oraz tulipaniki, które Jasiu w zeszłym roku zasadził.Mamy nadzieje, że jesteś tam szczęśliwa. Quote
Monia70 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Tęczowy Most to kraina samej szczęśliwości.Wiec nasze psiaki sa tam TYLKO szczęśliwe, radosne i zdrowe. Quote
LAZY Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Na szczęście one nie tęsknią tam tak jak my! Ale pamietaja o nas ciagle Quote
Agga Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Mam nadzieję, że one lepiej niż my znosza to rozstanie. Quote
Agga Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Saruniu minał już kolejny 17 dzień miesiąca. Wcale nie jest lżej. Quote
Monia70 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Agga , kochana.Długo nie będzie lżej :shake: U mnie po kilku latach były nawet ustabilozowane uczucia tęsknoty i wspomnień ale od kilku m-cy znów wszystko wraca mimo, że mam kilka futrzaków do kochania.:roll: Quote
Agga Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Do póki będę żyła będe ją wspominać. DObranoc Sarciu. Quote
Agga Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Saruś właśnie teraz jest u nas Jasiu. Przyszłą też Borcia. Zresztą Ty to widzisz. Jasiu zaczepia Bore. WOła ją Bola daje jej chlebek. KURcze łzy mi napływają do oczu. A wiesz wczoraj wyciągnęliśmy farby, pędzle, kartki. mama namalowała CIEBIE. A Jasiu do nas, ze to SARA, żę Sara robiła mu lizu lizu.:evil_lol: On to pamięta. Pamieta, że podjadałaś mu jedzonko. Quote
Recommended Posts