Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

26.03.2010 Pierwszy dzień Balbisi u nas, wówczas jeszcze w DT.

Nużyca pobawiła Balbisie sierści prawie na całym ciele, jednak doskonała opieka w lecznicy w Śremie sprawiła, że już po niespełna miesiącu Balbi wyglądała o niebo lepiej, czyli właśnie tak:

Ogonek jeszcze trochę łysy.

Posted

29.03.2010

Balbinka dostała swoje zabawki i za nic w świecie nie chce się z nimi rozstać. Ukochana piłeczka, która piszczy i równie głośny legendarny już Dinuś:)

Posted

Najlepiej jest na posłanku, jak paniusia tylko ciągle poprawia kocyki, które ja roznoszę po całym pokoiku:)

Dostałam własną podusie, ale nie mam zamiaru na niej spać, raczej porobię z niej szmatkową sałatkę. A co, porobię sobie dziurki ;)

• 1 month later...
Posted

Pierwsze kroki na łódzkiej ziemi:)
Balbinka na spacerku jeszcze troszkę zagubiona-oszołomiona, no cóż łódzkie powietrze...

oraz ze specjalną dedykacją dla GoniP

Posted

01.04.2010
Dziś byłyśmy na wizycie w naszym ulubionym gabinecie u Pani Moniki. Balbisia jak zawsze była wzorową pacjentką i dostała prezencik w nagrodę :)
A oto fotka w upominku od Pani wet :) Balbinka czasem uwodzi takim melancholijnym spojrzeniem...

A tak pozwala Balbisi ciocia Ola wylegiwać się na swoim łóżeczku.

02.04.2010
Oprócz wizyty w gabinecie weterynaryjnym, odwiedzin i cioci Oli, był również na drugi dzień wspaniały wiosenny spacerek w parku.

Posted

17.04.2010 przygotowanie do weekendu na działce.
Mały Talib to śledczy oddziału mrówek :)

18.04. A to juz Balibisia debiutuje na rodzinnym wyjeździe na działce po Łodzią.

[COLOR=Green] ale sobie pobiegałam na zielonej trawce

Posted

Odpoczywam u mamusi na kolankach, oficjalnie już w swoim domku, gdyż moi opiekunowie tymczasowi zgłosili prośbę do Funcacji,
abym została z nimi na zawsze!