Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak wszyscy się chwalą rudymi, to może i my powinniśmy zacząć się pokazywać w galerii na DoGo;)

Na początek w miarę aktualne fotki z pływania :p

Posted

Guciek napisał(a):
Ruda mówi, że niedługo spotka się z eFem, niech na nią cierpliwie czeka :D

Ooo, a kiedy dokładnie?:p Bo wiesz, żeby nie kolidowało to ani z jej brzuszkiem:cool3: ani z Foxtrota wyłączeniem z życia społecznego, które planowane jest po maturze:diabloti:

Posted

Terminu ie jestem w stanie sensownie ogarnąć na chwilę obecną - seks będzie między maturami, póki eF ie jest wyłączony to lepiej się wstrzymać, mogłoby to zaowocować:diabloti:

Posted

Guciek napisał(a):
Terminu ie jestem w stanie sensownie ogarnąć na chwilę obecną - seks będzie między maturami, póki eF ie jest wyłączony to lepiej się wstrzymać, mogłoby to zaowocować:diabloti:

Dobra, dobra:p
Czekam na Twoją decyzję do wieczora 19.05 (ostatniej ustnej) a jak jej nie uzyskam to lepiej się zacznij bać bo będę Cię prześladować:mad: aż wreszcie powiesz kiedy wpadasz :D

Posted

Guciek napisał(a):
Jak wszyscy się chwalą rudymi, to może i my powinniśmy zacząć się pokazywać w galerii na DoGo;)

No wreeeszcie :lol:

:cool2:

Posted

A ja ostatnią mam 26 :P I co jak nam wypadnie seksturystyka w porze odwiedzin? :P Czekaj cierpliwie, rekonwalescencja wcale nie jest taka długa :p

Posted

Guciek napisał(a):
A ja ostatnią mam 26 :P I co jak nam wypadnie seksturystyka w porze odwiedzin? :P Czekaj cierpliwie, rekonwalescencja wcale nie jest taka długa :p

Bo ty już doświadczona w tych sprawach :p teraz to Ty się kochana już nie wywiniesz:diabloti:

Posted

[quote name='Paulex']Macie jakieś zdjęcia ich razem? I dlaczego eF jest eF? :D
Mamy:p

Foxtrot z lewej, Chilli z prawej

eF jest eF od Foxtrota:eviltong: dużo szybciej się wymawia:p

Posted

Guciek napisał(a):

FRI, żadna tam para - rodzina :p Mąż jej w Holandii mieszka ;)

Para dobrych kumpli, para przyjaciół - para mieszana niekoniecznie zakochana, a niezależnie od wszystkiego, jakoś do siebie podobni :lol::cool3:

(a jak o męża chodzi - d-a-l-e-k-o :evil_lol: )

• 1 month later...
Posted

Śliczni <33
Mam nadzieję, że to dla mnie czeka to miejsce na stronie :lol:
Jak ja lubie sie zapisywać w ostatniej chwili.. xD
Poprosimy fotki ciężarnej Chilli : D O ile sie nie mylę, to 63 dzień wychodzi 13 lipca, tak ? ;>

Posted

Na Waszej rzecz jasna ;> Napisałam także na gg, liczę, że odpiszesz :) Dzisiaj prawdopodobnie bd sie zapisywać, obyście mieli miejsca : D Bo pod informacją miotu macie napisane: Mamy jeszcze wolne miejsca na szczenięta z tego miotu!
A więc licze, że to aktualne ;)