Guciek Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Jak wszyscy się chwalą rudymi, to może i my powinniśmy zacząć się pokazywać w galerii na DoGo;) Na początek w miarę aktualne fotki z pływania :p Quote
kaasik91 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ha! Wreszcie :D Moja ulubienica:loveu: jak się za nią stęskniłam:placz: eF zresztą też:diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Jest się czym chwalić :loveu: Chilli ma cudnego pysia :iloveyou: Quote
Guciek Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Ruda mówi, że niedługo spotka się z eFem, niech na nią cierpliwie czeka :D Paulex - nie mam lustra ;) Canon S3 IS :) Quote
kaasik91 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Guciek napisał(a):Ruda mówi, że niedługo spotka się z eFem, niech na nią cierpliwie czeka :D Ooo, a kiedy dokładnie?:p Bo wiesz, żeby nie kolidowało to ani z jej brzuszkiem:cool3: ani z Foxtrota wyłączeniem z życia społecznego, które planowane jest po maturze:diabloti: Quote
Guciek Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Terminu ie jestem w stanie sensownie ogarnąć na chwilę obecną - seks będzie między maturami, póki eF ie jest wyłączony to lepiej się wstrzymać, mogłoby to zaowocować:diabloti: Quote
kaasik91 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Guciek napisał(a):Terminu ie jestem w stanie sensownie ogarnąć na chwilę obecną - seks będzie między maturami, póki eF ie jest wyłączony to lepiej się wstrzymać, mogłoby to zaowocować:diabloti: Dobra, dobra:p Czekam na Twoją decyzję do wieczora 19.05 (ostatniej ustnej) a jak jej nie uzyskam to lepiej się zacznij bać bo będę Cię prześladować:mad: aż wreszcie powiesz kiedy wpadasz :D Quote
Ela_Ok. Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Guciek napisał(a):Jak wszyscy się chwalą rudymi, to może i my powinniśmy zacząć się pokazywać w galerii na DoGo;) No wreeeszcie :lol: :cool2: Quote
Guciek Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 A ja ostatnią mam 26 :P I co jak nam wypadnie seksturystyka w porze odwiedzin? :P Czekaj cierpliwie, rekonwalescencja wcale nie jest taka długa :p Quote
kaasik91 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Guciek napisał(a):A ja ostatnią mam 26 :P I co jak nam wypadnie seksturystyka w porze odwiedzin? :P Czekaj cierpliwie, rekonwalescencja wcale nie jest taka długa :p Bo ty już doświadczona w tych sprawach :p teraz to Ty się kochana już nie wywiniesz:diabloti: Quote
Paulex Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Macie jakieś zdjęcia ich razem? I dlaczego eF jest eF? :D Quote
kaasik91 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='Paulex']Macie jakieś zdjęcia ich razem? I dlaczego eF jest eF? :D Mamy:p Foxtrot z lewej, Chilli z prawej eF jest eF od Foxtrota:eviltong: dużo szybciej się wymawia:p Quote
FRI Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='kaasik91'] Foxtrot z lewej, Chilli z prawej fajna z nich para:) pasują do siebie:) Quote
Guciek Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Wróciliśmy :P FRI, żadna tam para - rodzina :p Mąż jej w Holandii mieszka ;) Quote
psikut_zabrze Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 I co? I co? już po randcE? :D Zakochanie od pierwszego wejrzenia? ;) Quote
kaasik91 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Guciek napisał(a): FRI, żadna tam para - rodzina :p Mąż jej w Holandii mieszka ;) Rodzina, rodzina ale najkochańsza:p:loveu: Quote
FRI Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Guciek napisał(a): FRI, żadna tam para - rodzina :p Mąż jej w Holandii mieszka ;) Para dobrych kumpli, para przyjaciół - para mieszana niekoniecznie zakochana, a niezależnie od wszystkiego, jakoś do siebie podobni :lol::cool3: (a jak o męża chodzi - d-a-l-e-k-o :evil_lol: ) Quote
Guciek Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Zdjęcia, które dostałam od Sandy :) Zadowolona wiadomo po czym:evil_lol: I znów razem :) Quote
Pin Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Śliczni <33 Mam nadzieję, że to dla mnie czeka to miejsce na stronie :lol: Jak ja lubie sie zapisywać w ostatniej chwili.. xD Poprosimy fotki ciężarnej Chilli : D O ile sie nie mylę, to 63 dzień wychodzi 13 lipca, tak ? ;> Quote
Pin Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Na Waszej rzecz jasna ;> Napisałam także na gg, liczę, że odpiszesz :) Dzisiaj prawdopodobnie bd sie zapisywać, obyście mieli miejsca : D Bo pod informacją miotu macie napisane: Mamy jeszcze wolne miejsca na szczenięta z tego miotu! A więc licze, że to aktualne ;) Quote
Recommended Posts