Hawanka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 piekności ale Afera ładnutka sie robi :) Nie poznałam dziewuszki :D Quote
rodzice Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Juz sobie wyobrazam jak maluchy szaleją razem . Nie ma nic piekniejszego niz szczęśliwe radosne psiaki . Moja Meisi bawi sie nawet karmą kiedy tybetki maja już jej dosyć i ida spać a tutaj jest dwoje z tym samym temperamentem . Quote
Hawanka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 rodzice napisał(a): Moja Meisi bawi sie nawet karmą . Mój pedrito robi dokładnie to samo jak kot nie ma ochoty pozostaje potrzucanie karmy :D Quote
Havany Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Oczywiście wiem, że nie jestem obiektywna ale Afera naprawdę jest śliczna. Ma naprawdę doskonałą głowę, identyczną jak Astor i Arabella. Jutro jak mi się uda, wkleję zdjęcia Astora, dla porównania. Ale naprawdę wygląda ślicznie. A czy zmienia się jej trochę kolor umaszczenia ? Bo Arabella i Astor zaczynają jakby brązowieć. Astor pyszczek ma pięknie brązowy. A co do wampirka ... Mam takie samo zdjęcie Bola. Quote
bursztynki Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Nawet na zdjeciach widać ze Aferka zapowiada się super!!!!! Oj Bunia spisała sie namedal.................. Quote
Kero Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 2 małe rozrabiaki :) niestety fotki trochę prześwietlone Quote
Kero Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 noszą, przez 5 minut po założeniu ... ;/ Quote
Hawanka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 U mnie też napoczątku tak było 5 minut i po kitce a teraz nie ma problemu chodzi w 2 kiteczkach :) Aferka piękniutka :) Gdzie sie wybieracie na wystawe ??? Quote
Beata+Barbie Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Aferka jest prześliczna, no ale młody kawaler też niczego sobie. Quote
Kero Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 teraz za tydzień do Nowej Rudy. I tu niespodzianka - myślałam, że mała wystawa więc będziemy sami, a tutaj aż 5 hawańczyków :) i to 3 suczki w klasie młodzieży. Zapowiada się ciekawie :) Quote
bursztynki Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 No to fajnie że będzie konkurencja,oj będą emocje ,zazdroszcze wystawy.My dopiero w lutym wybieramy się na wystawe .Trzymam kciuki Quote
ann1 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Kero napisał(a):teraz za tydzień do Nowej Rudy. I tu niespodzianka - myślałam, że mała wystawa więc będziemy sami, a tutaj aż 5 hawańczyków :) i to 3 suczki w klasie młodzieży. Zapowiada się ciekawie :) Wszystkie(czyli cztery ) hawańczyki należą do jednego właściciela i są to te same pieski , które były z nami w Kielcach. Powodzenia dla Aferki. Quote
Hawanka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 rodzice napisał(a):trzymamy kciuki Oj trzymamy trzymamy kciuki!!!:) Quote
Kero Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 a przed wystawową kąpielą jeszcze kilka chwil szaleństwa - im więcej śniegu tym fajniej ;) Quote
Hawanka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Oj widze ze kolega Afery ma taki sam kombinezon jak mój pedruś HIHIHI ślicznieee!!!!!!!!!! i trzymam kciuki:) Quote
ann1 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Zdjęcia super. Hawańczyk na śniegu to bardzo wdzięczny obrazek. Już chyba we wszystkich galeriach są zimowe fotki. Czekamy na relację z wystawy. My za tydzień. Quote
Kero Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Hawanka napisał(a):Oj widze ze kolega Afery ma taki sam kombinezon jak mój pedruś HIHIHI ślicznieee!!!!!!!!!! i trzymam kciuki:) bo w błękitnych kombinezonach chodzą "maczo" :P:P Quote
Kero Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 ann1 napisał(a): Czekamy na relację z wystawy. My za tydzień. jasne :) ja również ;) Quote
Hawanka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Kero napisał(a):bo w błękitnych kombinezonach chodzą "maczo" :P:P Oj zgadzam sie hihihi :D Quote
Monia85 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Bardzo słodki pyszczek ma Afera. Taki w którym można się zakochać :lol: Quote
kimiki Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Jako, że znalazłam cały jeden (ehm O.o) topic Twoich paskud kudłatych to odezwę się tutaj :) Wstawiaj foty jest się czy chwalić (tak w ramach dopingu) :D Quote
Recommended Posts