Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Juz sobie wyobrazam jak maluchy szaleją razem . Nie ma nic piekniejszego niz szczęśliwe radosne psiaki . Moja Meisi bawi sie nawet karmą kiedy tybetki maja już jej dosyć i ida spać a tutaj jest dwoje z tym samym temperamentem .

Posted

Oczywiście wiem, że nie jestem obiektywna ale Afera naprawdę jest śliczna. Ma naprawdę doskonałą głowę, identyczną jak Astor i Arabella. Jutro jak mi się uda, wkleję zdjęcia Astora, dla porównania. Ale naprawdę wygląda ślicznie. A czy zmienia się jej trochę kolor umaszczenia ? Bo Arabella i Astor zaczynają jakby brązowieć. Astor pyszczek ma pięknie brązowy.
A co do wampirka ... Mam takie samo zdjęcie Bola.

• 4 weeks later...
Posted

teraz za tydzień do Nowej Rudy. I tu niespodzianka - myślałam, że mała wystawa więc będziemy sami, a tutaj aż 5 hawańczyków :) i to 3 suczki w klasie młodzieży.
Zapowiada się ciekawie :)

Posted

Kero napisał(a):
teraz za tydzień do Nowej Rudy. I tu niespodzianka - myślałam, że mała wystawa więc będziemy sami, a tutaj aż 5 hawańczyków :) i to 3 suczki w klasie młodzieży.
Zapowiada się ciekawie :)

Wszystkie(czyli cztery ) hawańczyki należą do jednego właściciela i są to te same pieski , które były z nami w Kielcach. Powodzenia dla Aferki.

Posted

Zdjęcia super. Hawańczyk na śniegu to bardzo wdzięczny obrazek. Już chyba we wszystkich galeriach są zimowe fotki. Czekamy na relację z wystawy. My za tydzień.

Posted

Hawanka napisał(a):
Oj widze ze kolega Afery ma taki sam kombinezon jak mój pedruś
HIHIHI
ślicznieee!!!!!!!!!!
i trzymam kciuki:)

bo w błękitnych kombinezonach chodzą "maczo" :P:P

• 4 months later...
  • 1 year later...
Posted

Jako, że znalazłam cały jeden (ehm O.o) topic Twoich paskud kudłatych to odezwę się tutaj :)
Wstawiaj foty jest się czy chwalić (tak w ramach dopingu) :D