Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale tam nie ma ceny ani "Dodaj do koszyka". I jak sie wejdzie na książki Corena to tam jej nie ma :razz: więc mam wątpliwości czy aby na pewno jest dostępna ;)

Z tą akurat mi sie udało, ale Inteligencje sprzątnęli mi sprzed nosa :evil_lol:

Posted

Hmmm Tajemnice sa dosc trudna ksiazka - wiedza tam jest dosc trudna jednak z rozdzialem kolejnym coraz prostrza. Wg mnie wada jest przytaczanie autora historyjek ze swojego zycia, ale zalezy dla kogo jest to wada, mi to wkazdym badz razie przeszkadzalo w czytaniu, czeste powtarzanie histori. Podoba mi sie to ze autor ma podstawy do tez ktore wystawia a tej ksiazce - badania, znajomi i nawet znane rozne psie dylematy ;)

Posted

Nie ale pytam powaznie :diabloti: albo moze inaczej - moze bys wyslala ja bym przeczytala i odeslala hmmm :diabloti::diabloti::diabloti:

Tylko niewiem ile koszty przesylki takiej ksiazki - ile placilas jak kupowalas z Alllegro

Posted

O kurcze jakie tutaj tranzakcje leca ;) No to zycze milego czytanka ! I jak cos to czekam, mi sie niespieszy. Mam jeszcze kilka ksiazek do przeczytania m.in Psi Rok Jona Katza oraz O psie ktory kochał zbyt mocno ;) A i jeszcze czeka na mnie Dlaczego Moj pies xD

• 1 month later...
Posted

no ta:

shangri_la napisał(a):
wlasnie ogladam ulotke galaktyki i ma wyjsc nowa ksiazka Corena :cool3: w czerwcu tytul to " dlaczego moj pies zachowuje sie w ten sposob" :multi:

na poprzedniej stronie o niej było ;)