Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 5 months later...
  • Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja narazie przeczytałam "tajemnice psiego umysłu" i muszę powiedzieć, że świetna!!! Teraz czekam na "najpierw wytresuj kurczaka" a potam zamówię "Jak rozmawiać z psem". A gdzie widzieliście "inteligencja psów" bo np. w Merlinie nie mogę jej znaleźć?

Posted

A gdzie widzieliście "inteligencja psów" bo np. w Merlinie nie mogę jej znaleźć?

Szczerze mówiąc nigdzie nie widziałam tej książki. Tzn. nie widziałam żeby była możliwa do zakupu.
Ja ją mam, ale odkupiłam od znajomej. Jest jedną z lepszych pozycji na rynku ( moim zdaniem przynajmniej).

Posted

Ja szukam "Inteligencja psów" już chyba z trzy miesiące i niestety nigdzie jej nie można dostać więc jakby ktoś znalazł to proszę o informacje.

Posted

oooo dzięki! Przed momentem przyszło "najpierw wytresuj kurczaka" (przeczytałam wstęp i już mi się podoba) więc zaraz jak skończę (czyli pewnie prędko ;)) zamawiam "Inteligencje psów"!
Zamawiał ktoś coś z tej księgarni? I jak, długo się czeka? ;)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

ja zaczelam czytac "Tajemnice psiego umysłu". już mi się strasznie podoba! wciagajaca!!! ;) ale cos mi sie wydaje zeby nie ominąć jakis szczegółów trzeba bedzie przeczytac niektóre rzeczy jeszcze raz :) nie no superowa :) jak ta skoncze wezme się za nastepna Corena :)

Posted

[quote name='gabryska']No a ja nie słyszałam o " Dlaczego kochamy psy":cool3: ale chyba była kiedyś reklama tej książki w Moim psie..ja mam " Tajmenice umysłu psa", " Inteligencja psów" i " Jak rozmawiać z psem"

"Inteligencja psów" to naprawde super książka:thumbs:
Polecam wszystkim ;)

• 2 weeks later...
Posted

Właśnie zastanawiam się nad zamówieniem sobie jakiejś książki i mam pytanie z tym związane :] Warto zamówić "Dlaczego kochamy psy?"? Można dowiedzieć się z niej czegoś nowego?
Czytałam pozostałe ksiązki Corena i nie chciałabym sie zawieść :]

Posted

ja zaczęłam od "inteligencji psów" mam ja od kilku ładnych lat :) teraz waham sie miedzy: "tajemnicami psiego umysłu" a "jak rozmawiać z psem" ... co polecicie :razz:

Posted

Patka napisał(a):
teraz waham sie miedzy: "tajemnicami psiego umysłu" a "jak rozmawiać z psem" ... co polecicie :razz:

obydwie :evil_lol: sa świetne
kurce a mi tylko ynteligencji psow brakuje do kompletu. ostatnio kupilam na allegro dlaczego kochamy psy ale jeszcze nei rpzeczytałam :lol:

pozdrawiam

Posted

shangri_la napisał(a):
ostatnio kupilam na allegro dlaczego kochamy psy ale jeszcze nei rpzeczytałam :lol:

Jak przeczytasz to daj znać, bo właśnie zastanawiam się nad tą książką :]

Posted

[quote name='Patka']mój kochany mąż zrobił mi prezent :lol: kupił żebym sie nie zastanawiała 2 książki Corena zabieram sie za czytanie :cool3:

Ale masz fajnie, tylko pozazdrościc i książek i dobrego męża:oops: ;)