Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bajka jest zrównoważona i spokojną sunią. Na spacerku ( na który udała się z moją mamą) była przestraszona, ogon podwinięty ale póxniej się rozluźniła, dostałam nawet całusa :)

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiedziała co się dzieje,pamiętacie jej losy.Nie wiemy co sobie myślała jak brałyście ją na spacer ,przecież jej właściciel tez wziął ją na spacer...Mama super,zaproś ją do schroniska.

Posted

Romka napisał(a):
Nie wiedziała co się dzieje,pamiętacie jej losy.Nie wiemy co sobie myślała jak brałyście ją na spacer ,przecież jej właściciel tez wziął ją na spacer...Mama super,zaproś ją do schroniska.

Żeby moja mama tak chętnie chciała przyjeżdżać jak Kai, to bym ją szybciej namówiła na psa...

Posted

No dobrze :-)

Dzisiaj spotkałam panią, która powiedziała mi, że adoptuje Bajkę :-)
Jutro Bajka będzie miała sterylizację i bezpośrednio z lecznicy pójdzie do domu w Łowiczu, rodzina adoptowała już dwa koty z lecznicy. W domu jest leonberger. Bardzo fajna rodzina. Jedna z córek chodzi z moimi dziewczynami do klasy. Najprawdopodobniej Bajka już w środę będzie w nowym domu. Trzymajcie kciuki.
Bajka ich kupiła swoją łagodnością, lizała ich po rękach, mają już nawet imię dla niej, zapomniałam jakie... coś jak Arnika, czy jakoś tak. Wiele razy rozmawiałam z panią o zwierzętach, psach i kotach kiedy widywałyśmy się w szkole, zawsze wygłaskiwała mojego Hyźka. Bajka będzie miała dobry dom, no i będę miała wieści z pierwszej ręki.

Posted

mamanabank napisał(a):
No dobrze :-)

Dzisiaj spotkałam panią, która powiedziała mi, że adoptuje Bajkę :-)
Jutro Bajka będzie miała sterylizację i bezpośrednio z lecznicy pójdzie do domu w Łowiczu, rodzina adoptowała już dwa koty z lecznicy. W domu jest leonberger. Bardzo fajna rodzina. Jedna z córek chodzi z moimi dziewczynami do klasy. Najprawdopodobniej Bajka już w środę będzie w nowym domu. Trzymajcie kciuki.
Bajka ich kupiła swoją łagodnością, lizała ich po rękach, mają już nawet imię dla niej, zapomniałam jakie... coś jak Arnika, czy jakoś tak. Wiele razy rozmawiałam z panią o zwierzętach, psach i kotach kiedy widywałyśmy się w szkole, zawsze wygłaskiwała mojego Hyźka. Bajka będzie miała dobry dom, no i będę miała wieści z pierwszej ręki.

Myślałam,ze to ja będę pierwsza!Dzwoniłam dziś do schroniska i dowiedziałam się tego samego.No,może nie takie szczegóły ale ,ze domek będzie dobry.Bajka juz jest w lecznicy!Cieszę sie ,ze tak dobrze trafiła!

Posted

Odwiedziłam Bajke w lecznicy,jest juz po zabiegu.Zrobiłam zdjęcia.Bajka trochę bała się jak weszłam na jej wybieg z aparatem.Są zdjęcia spróbuje je szybko wrzucić.To juz ostatnie dni Bajki w schronisku,dzis idzie do domku.Odwiedzimy cię Bajeczko na pewno!

Posted

Jak widac troche wystraszona,ale dzis juz w domku!Mamanabank pewnie powie nam co u Bajki bo często spotyka panią.Poza tym pojedziemy pewnie na wizytę poadopcyjną.