Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paula03']Ja ogłoszę Serwusa! Dzisiaj się wezmę za pisanie tekstu, a potem za ogłoszenia![/QUOTE]

Kaju,podobna deklaracja jest na wątku Borysa.Znaczy to ,ze Cie poganiam do ogłoszeń.Bardzo Cie proszę.A grilla zazdroszczę bo czas iście truskawkowo-grilowo-spacerowy.

Posted

To jest tekst do ogłoszeń poprawcie co uważacie za złe:

[FONT=Arial]Serwus to młody pies, ma dopiero dwa lata! Jest łagodny, lubi zwierzęta, ludzi... Chciałby być z człowiekiem jak najdłużej mimo, że przez niego tu trafił…Serwus jest także inteligentny - potrafi otworzyć sobie boks w schronisku i zrobił to już kilka razy! On po prostu chce się wydostać i żyć z dala od tego miejsca, cały czas płacze prosząc o najmniejszy kontakt! Serwus jest również energicznym, kochanym psem, a za odrobinę miłości odwdzięczy się wielkim uczuciem! Będzie wierny do końca życia! Dajmy mu szansę! Ten pies jest za słaby na trudy schroniska i bez miłości zginie! Nie pozwólmy mu na to!! Zróbmy wszystko, żeby na jego twarzy zagościł wieczny uśmiech!!![/FONT]

I w ogóle przepraszam, że tak zwlekałam, ale jakoś wypadło mi to z głowy!

Posted

[quote name='Paula03']To jest tekst do ogłoszeń poprawcie co uważacie za złe:

[FONT=Arial]Serwus to młody pies, ma dopiero dwa lata! Jest łagodny, lubi zwierzęta, ludzi... Chciałby być z człowiekiem jak najdłużej mimo, że przez niego tu trafił…Serwus jest także inteligentny - potrafi otworzyć sobie boks w schronisku i zrobił to już kilka razy! On po prostu chce się wydostać i żyć z dala od tego miejsca, cały czas płacze prosząc o najmniejszy kontakt! Serwus jest również energicznym, kochanym psem, a za odrobinę miłości odwdzięczy się wielkim uczuciem! Będzie wierny do końca życia! Dajmy mu szansę! Ten pies jest za słaby na trudy schroniska i bez miłości zginie! Nie pozwólmy mu na to!! Zróbmy wszystko, żeby na jego twarzy zagościł wieczny uśmiech!!![/FONT]

I w ogóle przepraszam, że tak zwlekałam, ale jakoś wypadło mi to z głowy![/QUOTE]

Chciałby być(...) mimo,że przez niego trafił do schroniska.Zamieniłabym "tu" na schronisko.Wykreśliłabym"Ten pies jest za słaby na trudy schroniska...". I moza ogłaszac ma duże szanse bo jest młody!

Posted

Tak sobie wymyśliłam, że skoro otwieramy ten bazarek, a ja i tak mam zrobić Serwusowi ogłoszenia to może zamówię je na tym bazarku, w końcu i tak je zrobię i tak, a tak to jeszcze jakaś kasa wpadnie :)

Co wy o tym myślicie?

Posted

[quote name='Paula03']Tak sobie wymyśliłam, że skoro otwieramy ten bazarek, a ja i tak mam zrobić Serwusowi ogłoszenia to może zamówię je na tym bazarku, w końcu i tak je zrobię i tak, a tak to jeszcze jakaś kasa wpadnie :)

Co wy o tym myślicie?[/QUOTE]

Jak dla mnie bomba!

Posted

W sobotę Serwus spodobał się małemu chłopcu.Przytulił się do jego ręki i pozwolił się głaskać.Chłopiec chciał tylko Serwusa ale mamie chłopca podobała się Sonia.Mieli odbyc naradę rodzinną i jeszcze raz wrócic do schroniska.Oby,którys psiak znalazł dom ,bo ludzie wydali mi się mili.

Posted

[quote name='Romka']Jak dla mnie bomba![/QUOTE]Paula nie zamawiaj na bazarku(jak nie możesz)ale proszę zrób ogłoszenia Serwusowi on jest młody więc ma duże szanse na adopcję.