Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']Udało się! Ciapuś odwiedzi dom już dzisiaj o 17.00
Bardzo serdecznie dziękujemy za pomoc dla Serwusa!!![/QUOTE]

I jak? I jak?
Już chyba po wizycie?

Posted

Tak, tak, tak! Dom zdał egzamin na piątkę!
Pani ma naprawdę wielkie serce dla Serwusa, nawet w rozmowie telefonicznej słychać wzruszenie.
Wszystko wskazuje na to, że już w piątek Serwus opuści schronisko, mam nadzieję, że na zawsze.
Jeszcze potwierdzę, ale już dziś zapraszam na wielkie pożegnanie!

Posted

[quote name='mamanabank']Tak, tak, tak! Dom zdał egzamin na piątkę!
Pani ma naprawdę wielkie serce dla Serwusa, nawet w rozmowie telefonicznej słychać wzruszenie.
Wszystko wskazuje na to, że już w piątek Serwus opuści schronisko, mam nadzieję, że na zawsze.
Jeszcze potwierdzę, ale już dziś zapraszam na wielkie pożegnanie![/QUOTE]
Bardzo, bardzo się cieszę:happy1::sweetCyb::bigcool:

Posted

Tak jak napisała mamanabank domek zdał egzamin na 5 a nawet na 6.
Piesek jest bardzo wyczekiwany a decyzja o adopcji przemyślana.Widać że psiak trafi do domu pełnego miłości gdzie pies jest członkiem rodziny a nie tylko kaprysem.Jestem dosyć ostrożna z wydawaniem psów ale do tego domu bez wahania oddałabym swojego tymczasowicza.
Trzymam mocno kciuki za szybkie załatwienie wszystkich innych spraw związanych z adopcją

Posted

[quote name='ciapuś']Tak jak napisała mamanabank domek zdał egzamin na 5 a nawet na 6.
Piesek jest bardzo wyczekiwany a decyzja o adopcji przemyślana.Widać że psiak trafi do domu pełnego miłości gdzie pies jest członkiem rodziny a nie tylko kaprysem.Jestem dosyć ostrożna z wydawaniem psów ale do tego domu bez wahania oddałabym swojego tymczasowicza.
Trzymam mocno kciuki za szybkie załatwienie wszystkich innych spraw związanych z adopcją[/QUOTE]
Ale to dom z ogrodem ,mieszkanie....napisz coś...kim są ludzie adoptujący?Czekamy na takie wiadomości...to super pies,który nareszcie doczekał się...

Posted

Wspaniałe wieści! :multi: ;multi:
Nareszcie się doczekałeś Serwusku!

[quote name='Romka']Domek z ogłoszeń?Chyba Kaja ogłaszała Serwusa?Napiszcie bo trzeba wiedzieć jakie portale są nośne...[/QUOTE]

Też jestem ciekawa czy z ogłoszeń. Romciu ja go ogłaszałam.

Posted

[quote name='Paula03']Wspaniałe wieści! :multi: ;multi:
Nareszcie się doczekałeś Serwusku!

Też jestem ciekawa czy z ogłoszeń. Romciu ja go ogłaszałam.[/QUOTE]
Oj,to chyba podziałało...

Posted

Serwusku należy Ci sie dobry domek za tyle wyczekiwania, tyle płaczu było a ja pilnowałam listy wyjść żeby Ciebie nikt nie pominąl w spacerkach bo siedziałeś tak na końcu schroniska. Serwusek bądz szczęśliwy piesku.....

Posted

No to jeszcze raz skopiowałam:
Dzwoniła do mnie Pani, którą urzekł charakter Serwusa. Mieszkanie w bloku, rodzina z dzieckiem. W zeszłym roku odszedł 14 letni pies. Dorośli w rodzinie są zgodni, co do adopcji psa, spacery, odchudzanie, praca nad ewentualnym lękiem separacyjnym, gdyby się okazało, że Serwus nie lubi przebywać sam. Państwo pracują, ale pies miałby również towarzystwo kogoś z rodziny w ciągu dnia, nie spędzałby wiele czasu sam. Serwus jest tym jednym jedynym, wymarzonym, ze względu na cechy, że się tak wyrażę, osobowości. Dom jest zdecydowany.

Posted

Witam wszystkie cioteczki i wujciów
tutaj domek (prawie) Serwusa
Widzę, że jesteście ciekawe skąd się o nim dowiedziałam (czy z ogłoszeń?).
Poznałam go właściwie przez Astona, a było to tak...
Jakiś czas temu, kiedy w uczuciach po odejściu naszej 14-sto letniej suni zaczęło dominować uczucie pustki...(pewnie wiecie jak to jest :-(),
wchodziłam na Allegro: "Nieee ja nie chcę psa, ja TYLKO oglądam". ;-)
I pewnego dnia zobaczyłam Astona, kwintesencję puszystej, ciepłej, miękkiej i wielkiej przytulaśności, a ponieważ nie mieszkam w domu z ogrodem (uważałam, że taki powinien mieć Aston) to go sobie oglądałam, i tak wątek łowickiego schroniska znalazł się w zakładkach mojej przeglądarki, a z nim Serwus, który urzekł mnie swoją mądrością i łagodnością. Jak pisała mamanabank urzekły mnie cechy osobowości Serwusa i rozbroiła umiejętność otwierania boksu.
Dzięki Waszym wpisom i komentarzom czytający mogą się wiele dowiedzieć o poszczególnych psiakach, ich charakterze i zachowaniu. To forum i Wasze zaangażowanie to wspaniała rzecz, dziękuję Wam.
Szczególne podziękowania dla dziewczyn, które złożyły mi wizytę przedadopcyjną za ocenę i udzielone rady oraz dla mamynabank za pomoc i ciepły kontakt.
Do zobaczenia jutro.:multi:

Posted

[quote name='dogosia']Witam wszystkie cioteczki i wujciów
tutaj domek (prawie) Serwusa
Widzę, że jesteście ciekawe skąd się o nim dowiedziałam (czy z ogłoszeń?).
Poznałam go właściwie przez Astona, a było to tak...
Jakiś czas temu, kiedy w uczuciach po odejściu naszej 14-sto letniej suni zaczęło dominować uczucie pustki...(pewnie wiecie jak to jest :-(),
wchodziłam na Allegro: "Nieee ja nie chcę psa, ja TYLKO oglądam". ;-)
I pewnego dnia zobaczyłam Astona, kwintesencję puszystej, ciepłej, miękkiej i wielkiej przytulaśności, a ponieważ nie mieszkam w domu z ogrodem (uważałam, że taki powinien mieć Aston) to go sobie oglądałam, i tak wątek łowickiego schroniska znalazł się w zakładkach mojej przeglądarki, a z nim Serwus, który urzekł mnie swoją mądrością i łagodnością. Jak pisała mamanabank urzekły mnie cechy osobowości Serwusa i rozbroiła umiejętność otwierania boksu.
Dzięki Waszym wpisom i komentarzom czytający mogą się wiele dowiedzieć o poszczególnych psiakach, ich charakterze i zachowaniu. To forum i Wasze zaangażowanie to wspaniała rzecz, dziękuję Wam.
Szczególne podziękowania dla dziewczyn, które złożyły mi wizytę przedadopcyjną za ocenę i udzielone rady oraz dla mamynabank za pomoc i ciepły kontakt.
Do zobaczenia jutro.:multi:[/QUOTE]
Chyba najbardziej radosny moment tygodnia to właśnie adopcja Serwusa do Twojego domu...bardzo się cieszę,że jesteś z nami...z jutrzejszego powitania(pożegnania)w schronisku zróbcie zdjęcia,proszę...no i odchudzić niunia trzeba...pozdrowienia...:lol::lol::lol:

Posted

ale miło. Serwus, gratuluję domu. :lol: Gdyby ciotka dogosia chciała duet to nic trudnego - ciotki zrobią wątek, popodrzuca się go i gotowe.

Posted

Serwusku, kochanie nie moge przestac myslec o tym jakie szczęście Cie spotkało. To jest nieprawdopodobne, że w końcu będziesz miał swoją własną rodzinę. Będziesz codzień dotykany, rozpieszczany. Po prostu ...marzenia się spełniają:sweetCyb::bigcool::smilecol:

Posted

[quote name='edzia.71']Serwusku, kochanie nie moge przestac myslec o tym jakie szczęście Cie spotkało. To jest nieprawdopodobne, że w końcu będziesz miał swoją własną rodzinę. Będziesz codzień dotykany, rozpieszczany. Po prostu ...marzenia się spełniają:sweetCyb::bigcool::smilecol:[/QUOTE]
nieprawdo podobne to jest to że tyle czasu spędził w schronisku