sylwiaso Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Nawet nie wiem co mam napisać?!co to da Hoop Serwusiu na pierwszą:shake::-(:-( Quote
mamanabank Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 No to do góry... choć wolałabym napisać coś innego... Quote
luka1 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 To ja dopiszę swoje trzy grosze - 1 grosz, 2grosz, 3grosz. Quote
sylwiaso Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 cioteczki co zrobić u Serwusia,żeby wątek był wesoły........może tak jak i z Elmusiem dałoby radę zrobić mu plakaty i ja bym porozwieszła w mieście! Quote
sylwiaso Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Serwusku ja mam nadzieję,że i do Ciebie szczęście się uśmiechnie! Quote
luka1 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vFKvVy6lT8E&feature=autoplay&list=AV4oVf-d_DwKBwchYNfS_x6I8uWUT3DfDm&index=6&playnext=6 Quote
sylwiaso Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Luko,ale zrobiłaś nam niespodziankę ta piosenką Super!!! Quote
mamanabank Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Serwus ma szansę na dom, dom który podczytuje jego wątek od dłuższego czasu. Poszukujemy osoby do sprawdzenia domu w Łodzi (Widzew), skontaktowałam się w tej sprawie z Ritą60, niestety nie może pomóc, czekam na odpowiedź ewatonieja i katya. Proszę o pomoc w imieniu Serwusa. Quote
kajkoowa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='mamanabank']Serwus ma szansę na dom, dom który podczytuje jego wątek od dłuższego czasu. Poszukujemy osoby do sprawdzenia domu w Łodzi (Widzew), skontaktowałam się w tej sprawie z Ritą60, niestety nie może pomóc, czekam na odpowiedź ewatonieja i katya. Proszę o pomoc w imieniu Serwusa.[/QUOTE] Mamonabank, możesz napisać o domku coś więcej? Kciukam Serwusie! Quote
Jolusia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Serwus to chyba ten spryciarz, co sobie sam boks otwiera? Dobrze by było gdyby trafił mu się porządny domek. Też trzymam kciuki za Serwuska! Quote
kajkoowa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Jolusia']Serwus to chyba ten spryciarz, co sobie sam boks otwiera? Dobrze by było gdyby trafił mu się porządny domek. Też trzymam kciuki za Serwuska![/QUOTE] Tak, zdolna bestia z niego jest ;) Quote
mamanabank Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Dzwoniła do mnie Pani, którą urzekł charakter Serwusa. Mieszkanie w bloku, rodzina z dzieckiem. W zeszłym roku odszedł 14 letni pies. Dorośli w rodzinie są zgodni, co do adopcji psa, spacery, odchudzanie, praca nad ewentualnym lękiem separacyjnym, gdyby się okazało, że Serwus nie lubi przebywać sam. Państwo pracują, ale pies miałby również towarzystwo kogoś z rodziny w ciągu dnia, nie spędzałby wiele czasu sam. Serwus jest tym jednym jedynym, wymarzonym, ze względu na cechy, że się tak wyrażę, osobowości. Dom jest zdecydowany. Quote
kajkoowa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='mamanabank']Dzwoniła do mnie Pani, którą urzekł charakter Serwusa. Mieszkanie w bloku, rodzina z dzieckiem. W zeszłym roku odszedł 14 letni pies. Dorośli w rodzinie są zgodni, co do adopcji psa, spacery, odchudzanie, praca nad ewentualnym lękiem separacyjnym, gdyby się okazało, że Serwus nie lubi przebywać sam. Państwo pracują, ale pies miałby również towarzystwo kogoś z rodziny w ciągu dnia, nie spędzałby wiele czasu sam. Serwus jest tym jednym jedynym, wymarzonym, ze względu na cechy, że się tak wyrażę, osobowości. Dom jest zdecydowany.[/QUOTE] Brzmi świetnie. Kciukamy mocno! Quote
edzia.71 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Strasznie mocno trzymam kciuki.:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
sylwiaso Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Serwusiu marzenia się spełniają!!!!Super Super Wielka radość!!!!:loveu::multi::loveu: Quote
luka1 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 a ja się martwię o lodówkę nowych państwa - oczywiście wygłupiam się :evil_lol: Ale otwierał trudniejsze zamki więc...:p Quote
sylwiaso Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Serwusiu czekamy na info.czy ktoś się zgłosił do wizyty przedadopcyjnej!!!Bardzo się cieszę z Twojego szczęścia Serwusiu!! Quote
mamanabank Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 niestety jeszcze nie, dzisiaj napiszę do kolejnych osób z prośbą o pomoc. Quote
sylwiaso Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 cioteczki pomóżcie!!Serwusio ma szansę na domek!! Quote
mamanabank Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Piszę do kolejnych osób i w sprawie Serwusa i w sprawie Falko... jutro jeszcze spróbuję podzwonić. Quote
Recommended Posts