Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Serwus ma szansę na dom, dom który podczytuje jego wątek od dłuższego czasu.
Poszukujemy osoby do sprawdzenia domu w Łodzi (Widzew), skontaktowałam się w tej sprawie z Ritą60, niestety nie może pomóc, czekam na odpowiedź ewatonieja i katya.
Proszę o pomoc w imieniu Serwusa.

Posted

[quote name='mamanabank']Serwus ma szansę na dom, dom który podczytuje jego wątek od dłuższego czasu.
Poszukujemy osoby do sprawdzenia domu w Łodzi (Widzew), skontaktowałam się w tej sprawie z Ritą60, niestety nie może pomóc, czekam na odpowiedź ewatonieja i katya.
Proszę o pomoc w imieniu Serwusa.[/QUOTE]
Mamonabank, możesz napisać o domku coś więcej?

Kciukam Serwusie!

Posted

[quote name='Jolusia']Serwus to chyba ten spryciarz, co sobie sam boks otwiera? Dobrze by było gdyby trafił mu się porządny domek. Też trzymam kciuki za Serwuska![/QUOTE]
Tak, zdolna bestia z niego jest ;)

Posted

Dzwoniła do mnie Pani, którą urzekł charakter Serwusa. Mieszkanie w bloku, rodzina z dzieckiem. W zeszłym roku odszedł 14 letni pies. Dorośli w rodzinie są zgodni, co do adopcji psa, spacery, odchudzanie, praca nad ewentualnym lękiem separacyjnym, gdyby się okazało, że Serwus nie lubi przebywać sam. Państwo pracują, ale pies miałby również towarzystwo kogoś z rodziny w ciągu dnia, nie spędzałby wiele czasu sam. Serwus jest tym jednym jedynym, wymarzonym, ze względu na cechy, że się tak wyrażę, osobowości. Dom jest zdecydowany.

Posted

[quote name='mamanabank']Dzwoniła do mnie Pani, którą urzekł charakter Serwusa. Mieszkanie w bloku, rodzina z dzieckiem. W zeszłym roku odszedł 14 letni pies. Dorośli w rodzinie są zgodni, co do adopcji psa, spacery, odchudzanie, praca nad ewentualnym lękiem separacyjnym, gdyby się okazało, że Serwus nie lubi przebywać sam. Państwo pracują, ale pies miałby również towarzystwo kogoś z rodziny w ciągu dnia, nie spędzałby wiele czasu sam. Serwus jest tym jednym jedynym, wymarzonym, ze względu na cechy, że się tak wyrażę, osobowości. Dom jest zdecydowany.[/QUOTE]
Brzmi świetnie. Kciukamy mocno!