Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']ja dostałam jednego malca. Wychudzoną, na granicy życia i śmierci sunię, zapchloną, odwodnioną, przywiązaną w lesie.

Uploaded with ImageShack.us
Byłam na wątku fundacji...widziałam...biedna mała...będziemy polecać jak ktoś zapyta...

Posted

Luka jakie piękne to cudenko!Wczoraj w schronisku odwiedziłyśmy Serwuska zrobił się taki gruby wkładał nam główkę między kraty żeby go głaskać.Serwusku biedaku!!

Posted

Tak Kaju,ja też widziałam jest bardzo smutny...jak nie ma chłopaków w schronisku to Lobo nie zawsze wychodzi...a wtedy też nie wychodzi Serwus i Tajga...nie chcemy awantur w boksach...

Posted

MASAKRA. Wszędzie psy - w lesie, na drodze, na osiedlach, na polach - nie wiem co sie dziej jest ich więcej i więcej. Dziś koło mnie cały dzień chodziła bernardynka a ja nie znalazłam dla niej miejsca. Wystawiłam michę z wodą i jedzenie, ale ona wędruje wzdłuż ruchliwej ulicy. Łapy obolałe kuleją - nie wiem co robić. Jutro wystawię jej budę za ogrodzenie, może się przymieszka. Za płot jej nie mogę zabrać - pozagryzają się.:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

luka1 napisał(a):
MASAKRA. Wszędzie psy - w lesie, na drodze, na osiedlach, na polach - nie wiem co sie dziej jest ich więcej i więcej. Dziś koło mnie cały dzień chodziła bernardynka a ja nie znalazłam dla niej miejsca. Wystawiłam michę z wodą i jedzenie, ale ona wędruje wzdłuż ruchliwej ulicy. Łapy obolałe kuleją - nie wiem co robić. Jutro wystawię jej budę za ogrodzenie, może się przymieszka. Za płot jej nie mogę zabrać - pozagryzają się.:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Masz jakąś fotę?

Posted

Dziś nie miałam aparatu. Sunia gruba, jakby zapasiona, dość niska. Kuleje na przednie łapy, ale może była zmęczona. Jeśli jutro będzie to jej zrobię zdjęcie i muszę wymyślić COŚ.
Rano odebrałam telefon z Teresina. Tam też na podwórko ludzi wpadł benek. Na razie jest u nich i może przez jakiś czas tam zostać ale pan bardzo prosi o pomoc w pozbyciu się psa - bo nie stać go na trzymanie takiego dużego psa.
Mam wrażenie, że ktoś w okolicy likwiduje pseudo, przecież bernardyny to nie ptice - z nieba nie spadają.

Posted

sylwiaso napisał(a):
A nasz Serwusio?!ma wszystkie ogłoszenia!

Oto jest pytanie...ale chyba do Kajki...Kaja ma czy nie ma...bo jak nie ma to wrzucam...na bazarek ogłoszeniowy oczywiście...;)