Romka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 luka1 napisał(a):nawet o szczeniaki nie pytają. Może to ta pogoda? O szczeniaki miałam 3 telefony...ale u nas nie ma szczeniaków... Quote
luka1 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 ja dostałam jednego malca. Wychudzoną, na granicy życia i śmierci sunię, zapchloną, odwodnioną, przywiązaną w lesie. Uploaded with ImageShack.us Quote
Romka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='luka1']ja dostałam jednego malca. Wychudzoną, na granicy życia i śmierci sunię, zapchloną, odwodnioną, przywiązaną w lesie. Uploaded with ImageShack.us Byłam na wątku fundacji...widziałam...biedna mała...będziemy polecać jak ktoś zapyta... Quote
luka1 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 dzięki, mała jest słabiutka, ale już szczeka i "pilnuje domu". Jest kochana, jak bym dorwała tego kto ją chciał zabić, to... Idę spać. Quote
sylwiaso Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Luka jakie piękne to cudenko!Wczoraj w schronisku odwiedziłyśmy Serwuska zrobił się taki gruby wkładał nam główkę między kraty żeby go głaskać.Serwusku biedaku!! Quote
luka1 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 oj żal tych wszystkich biedaków, zwłaszcza teraz kiedy siedzą w rozgrzanych boksach. Kurde - zimą zimno, latem gorąco ... Quote
sylwiaso Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Serwusiu taki grubasek się z Ciebie zrobił!Kochana biedulko! Quote
Romka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 [quote name='luka1']czy " Lasek Brzozowy" ma stronę internetową? Ma,ma wejdz w podpis Sylwiaso...wyżej masz... www.hotel-dla-psow.prv.pl Quote
luka1 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='Romka']Ma,ma wejdz w podpis Sylwiaso...wyżej masz... www.hotel-dla-psow.prv.pl niestety, pojawia mi się ostrzeżenie że jest coś niebezpiecznego ... Moje dzieci zakazały mi eksperymentować z kompem gdy coś takiego się wyświetli. Quote
sylwiaso Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Mnie też nie chce się moja strona wyswietlić muszę zgłosić do informatyka! Quote
Romka Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Tak Kaju,ja też widziałam jest bardzo smutny...jak nie ma chłopaków w schronisku to Lobo nie zawsze wychodzi...a wtedy też nie wychodzi Serwus i Tajga...nie chcemy awantur w boksach... Quote
sylwiaso Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Serwusiu nie można patrzec na Twoje smutne oczy!!!:-(:-(:-( Quote
Romka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 luka1 napisał(a):adopcje zamarły, I tak jest wszędzie...masakra... Quote
luka1 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 MASAKRA. Wszędzie psy - w lesie, na drodze, na osiedlach, na polach - nie wiem co sie dziej jest ich więcej i więcej. Dziś koło mnie cały dzień chodziła bernardynka a ja nie znalazłam dla niej miejsca. Wystawiłam michę z wodą i jedzenie, ale ona wędruje wzdłuż ruchliwej ulicy. Łapy obolałe kuleją - nie wiem co robić. Jutro wystawię jej budę za ogrodzenie, może się przymieszka. Za płot jej nie mogę zabrać - pozagryzają się.:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Romka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Luka u nas to samo...ręce opadają ,wakacje chyba tuż,tuż...ludziska wyjeżdzają... Quote
mamanabank Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 luka1 napisał(a):MASAKRA. Wszędzie psy - w lesie, na drodze, na osiedlach, na polach - nie wiem co sie dziej jest ich więcej i więcej. Dziś koło mnie cały dzień chodziła bernardynka a ja nie znalazłam dla niej miejsca. Wystawiłam michę z wodą i jedzenie, ale ona wędruje wzdłuż ruchliwej ulicy. Łapy obolałe kuleją - nie wiem co robić. Jutro wystawię jej budę za ogrodzenie, może się przymieszka. Za płot jej nie mogę zabrać - pozagryzają się.:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Masz jakąś fotę? Quote
luka1 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Dziś nie miałam aparatu. Sunia gruba, jakby zapasiona, dość niska. Kuleje na przednie łapy, ale może była zmęczona. Jeśli jutro będzie to jej zrobię zdjęcie i muszę wymyślić COŚ. Rano odebrałam telefon z Teresina. Tam też na podwórko ludzi wpadł benek. Na razie jest u nich i może przez jakiś czas tam zostać ale pan bardzo prosi o pomoc w pozbyciu się psa - bo nie stać go na trzymanie takiego dużego psa. Mam wrażenie, że ktoś w okolicy likwiduje pseudo, przecież bernardyny to nie ptice - z nieba nie spadają. Quote
sylwiaso Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Luko ile tych biedulek jeszcze będzie?kiedy to się skończy?! Quote
Romka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 sylwiaso napisał(a):A nasz Serwusio?!ma wszystkie ogłoszenia! Oto jest pytanie...ale chyba do Kajki...Kaja ma czy nie ma...bo jak nie ma to wrzucam...na bazarek ogłoszeniowy oczywiście...;) Quote
Recommended Posts