Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylwiaso']cioteczki a gdzie Serwusio ma ogłoszenia?[/QUOTE]
Chyba Kaja go ogłaszała...Kaju pamiętasz czy Serwus ma ogłoszenia?

Posted

[quote name='Kaja10014']Paula go ogłosiła, pisała o tym na 29 stronie.
Chyba na 290 stronie...ale to było 19 marca 2011r te ogłoszenia już wygasły...kto ogłosi małego...DZIEWCZYNY!Taki inteligentny psiak nie może tak długo siedzieć w schronisku to dla niego męka...

Posted

[quote name='Romka']Chyba na 290 stronie...ale to było 19 marca 2011r te ogłoszenia już wygasły...kto ogłosi małego...DZIEWCZYNY!Taki inteligentny psiak nie może tak długo siedzieć w schronisku to dla niego męka...
Romciu, jakim cudem na 290, skoro wątek Serwusa ma 31 stron? 2 miesiące od 19 marca, czyli do 19 maja.

Posted

[quote name='Kaja10014']Romciu, jakim cudem na 290, skoro wątek Serwusa ma 31 stron? 2 miesiące od 19 marca, czyli do 19 maja.[/QUOTE]
U mnie wątek Serwusa ma 13 stron a post jest 290...dobrze,ze choć ma ogłoszenia..;).

Posted

[quote name='Romka']U mnie wątek Serwusa ma 13 stron a post jest 290...dobrze,ze choć ma ogłoszenia..;).[/QUOTE]
To pewnie masz inaczej skonfigurowane ustawienia ;) Ale fakt jest taki, że zaraz Serwusowi ogłoszenia gasną i trzeba się tym zając.

Posted

a może zgłosić go do jakiejś fundacji zajmującej się uczeniem psów do roli "psa towarzyszącego" dla niepełnosprawnych? Nie mam pojęcia czy jest taka fundacja ale ktoś te psiaki szkoli. Wkurza mnie gdy pies tak zdolny marnuje się w schronisku.

Posted

luka1 napisał(a):
a może zgłosić go do jakiejś fundacji zajmującej się uczeniem psów do roli "psa towarzyszącego" dla niepełnosprawnych? Nie mam pojęcia czy jest taka fundacja ale ktoś te psiaki szkoli. Wkurza mnie gdy pies tak zdolny marnuje się w schronisku.

Luka,poszperam w internecie...i powiem co odkryłam...

Posted

Był dziś na spacerku...rany jakie miał szczęśliwe pyszczydło jak wychodził przez bramkę...to było najfajniejsze...widać było,ze cieszy się,ze nareszcie ktoś go zabrał na spacer...

Posted

Serwusku niech ktos Ci sie w koncu lepiej przyjrzy!!
Czy nie widać z tych mądrych ślepek twej urody? A ta twoja nieprzecietna psia inteligencja ? Ze takie psy muszą siedziec w tym schronie? Ciebie nie potrzeba niczego uczyć bo już wszystko wiesz i umiesz. To psiak przygotowany do tego aby już być u swego Pana.

Posted

luka1 napisał(a):
u was też zastój w adopcjach? Pies z kulawą nogą nie zapyta.

Tak Luka,nie wiemy co się stało...nikt nie przychodzi nawet do schroniska...ogłoszenia są a żadnego telefonu...:shake: