Paula03 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Hej, hej! Co myślicie o tekście do ogłoszeń? Dziewczyny? Co poprawić? :) Quote
mamanabank Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Dzisiaj to Serwus miał odwiedziny w realu :-) Quote
edzia.71 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='mamanabank']Dzisiaj to Serwus miał odwiedziny w realu :-)[/QUOTE] Tak, tylko brakło czasu na spacer. Jutro wyjdą z Lobo jako pierwsi Quote
luka1 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Rj4OLmhxwEw&feature=player_embedded#at=19 Quote
mamanabank Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Paula03']Jakiś tekst wyskrobany na szybko, co wy o nim myślicie? Serwus jest jeszcze młodym psem pełnym energii. Uwielbia zwierzęta i ludzi. Mógłby być godzinami głaskany i przytulany. Chciałby razem ze swoim panem poznawać świat, wychodzić na spacery, biegać po łąkach, lasach, przynosić piłeczkę, a po długim i męczącym spacerku wracać do domu i kłaść się wtulony w swojego pana. Ale to tylko jego skryte marzenia. Obecnie Serwus siedzi na dworze, w boksie, za kratami, a spacery z wolontariuszami mają, choć po części wynagrodzić mu cierpienie, które wraz z każdym kolejnym dniem pobytu tutaj rośnie. Jednak jest jeszcze w nim odrobina nadziei, marzy mu się ciepły domek, pełen kochających go ludzi, którzy zawsze będą przy nim, a przecież marzenia czasem się spełniają. Może i jego marzenie się wreszcie spełni? Może to ty je spełnisz?[/QUOTE] Paula dopiero teraz zauważyłam. Jest super! Warto tylko dopisać trochę konkretów, wiek, odrobaczenie, szczepienie, kastracja, chip. Quote
kajkoowa Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 A ja dostałam zapytanie o jednego psiaka, który jest z charakteru taki jak nasz Serwus, tylko mniejszy i kudłaty. Oczywiście podrzuciłam Serwusika i czekam na odpowiedź. Quote
Romka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Kaja10014 napisał(a):A ja dostałam zapytanie o jednego psiaka, który jest z charakteru taki jak nasz Serwus, tylko mniejszy i kudłaty. Oczywiście podrzuciłam Serwusika i czekam na odpowiedź. O rany Kaju...trzymam kciuki...jak się nie uda(tfu,tfu) to dobrze byłoby gdyby Paula zrobiła ogłoszenia...on tak długo siedzi... Quote
kajkoowa Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Serwus okazał się za duży ( tamten psiak sięgał max do połowy łydki) więc podrzuciłam Piankę, Korę, Elmusia i szczeniaczka. Mam nadzieję, że się uda! Quote
Romka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Jakie zadowolony psiak...wystarczy spacerek,dobre słowo,głaski i duża kocha na koniec... Quote
Paula03 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Jaki zadowolony :loveu: I już go ogłosiłam. Ogłoszenia ważne przez dwa miesiące. I przy okazji odświeżyłam kilkanaście ogłoszeń Brendy i Niny, a Foksik ma jeszcze ważne ;) Quote
Romka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Paula03 napisał(a):Jaki zadowolony :loveu: I już go ogłosiłam. Ogłoszenia ważne przez dwa miesiące. I przy okazji odświeżyłam kilkanaście ogłoszeń Brendy i Niny, a Foksik ma jeszcze ważne ;) Paula,wielkie dzięki...może wreszcie znajdzie dom... Quote
edzia.71 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Sewus, słodziaku Ty - biegniemy na piewszą Quote
Romka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Nasz łagodny Serwus dostał w ucho od Tajgi...ma ślady po ugryzieniu pod okiem... Quote
kajkoowa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Romka napisał(a):Nasz łagodny Serwus dostał w ucho od Tajgi...ma ślady po ugryzieniu pod okiem... A dziś razem z Tajgą siedzieli na samym końcu boksu, Lobo chyba postanowił trzymać ich na krótko. Quote
Romka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Kaja10014 napisał(a):A dziś razem z Tajgą siedzieli na samym końcu boksu, Lobo chyba postanowił trzymać ich na krótko. Może teraz będzie między nimi sztama... Quote
mamanabank Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Może jesteś taki sobie z wyglądu ale inteligentny, błyskotliwy, fajny z Ciebie Gość Serwusie. Quote
Recommended Posts