Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paula03']Jakiś tekst wyskrobany na szybko, co wy o nim myślicie?

Serwus jest jeszcze młodym psem pełnym energii. Uwielbia zwierzęta i ludzi. Mógłby być godzinami głaskany i przytulany. Chciałby razem ze swoim panem poznawać świat, wychodzić na spacery, biegać po łąkach, lasach,
przynosić piłeczkę, a po długim i męczącym spacerku wracać do domu i kłaść się wtulony w swojego pana. Ale to tylko jego skryte marzenia.
Obecnie Serwus siedzi na dworze, w boksie, za kratami, a spacery z wolontariuszami mają, choć po części wynagrodzić mu cierpienie, które wraz z każdym kolejnym dniem pobytu tutaj rośnie. Jednak jest jeszcze w nim odrobina nadziei, marzy mu się ciepły domek, pełen kochających go ludzi, którzy zawsze będą przy nim, a przecież marzenia czasem się spełniają.
Może i jego marzenie się wreszcie spełni? Może to ty je spełnisz?[/QUOTE]

Paula dopiero teraz zauważyłam. Jest super!
Warto tylko dopisać trochę konkretów, wiek, odrobaczenie, szczepienie, kastracja, chip.

Posted

A ja dostałam zapytanie o jednego psiaka, który jest z charakteru taki jak nasz Serwus, tylko mniejszy i kudłaty. Oczywiście podrzuciłam Serwusika i czekam na odpowiedź.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
A ja dostałam zapytanie o jednego psiaka, który jest z charakteru taki jak nasz Serwus, tylko mniejszy i kudłaty. Oczywiście podrzuciłam Serwusika i czekam na odpowiedź.

O rany Kaju...trzymam kciuki...jak się nie uda(tfu,tfu) to dobrze byłoby gdyby Paula zrobiła ogłoszenia...on tak długo siedzi...

Posted

Jaki zadowolony :loveu:

I już go ogłosiłam. Ogłoszenia ważne przez dwa miesiące.
I przy okazji odświeżyłam kilkanaście ogłoszeń Brendy i Niny, a Foksik ma jeszcze ważne ;)

Posted

Paula03 napisał(a):
Jaki zadowolony :loveu:

I już go ogłosiłam. Ogłoszenia ważne przez dwa miesiące.
I przy okazji odświeżyłam kilkanaście ogłoszeń Brendy i Niny, a Foksik ma jeszcze ważne ;)

Paula,wielkie dzięki...może wreszcie znajdzie dom...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Romka napisał(a):
Nasz łagodny Serwus dostał w ucho od Tajgi...ma ślady po ugryzieniu pod okiem...

A dziś razem z Tajgą siedzieli na samym końcu boksu, Lobo chyba postanowił trzymać ich na krótko.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
A dziś razem z Tajgą siedzieli na samym końcu boksu, Lobo chyba postanowił trzymać ich na krótko.

Może teraz będzie między nimi sztama...