Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

luka1 napisał(a):
mogę wam podrzucić dwa haszczaki? Są podobno strasznie wychudzone, bez jedzenia i opieki.

Uprzejmie dziękujemy,mamy swojego Largo a mielismy 2,jeden wrócił do właścicieli...

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Uprzejmie dziękujemy,mamy swojego Largo a mielismy 2,jeden wrócił do właścicieli...

No przykro mi, a już myślałam, że uda mi się was uszczęśliwić. Nikt nie chce prezentów ode mnie :placz:

Posted

Romka napisał(a):
Super by było...może znów ruszą adopcje...

Dobrze by było, żeby tak Serwus poszedł do domu.
On cały czas siedzi, tylko towarzysze mu się zmieniają...

Posted

mamanabank napisał(a):
Serwus był wczoraj na spacerze. Tulił się do wszystkich, smutek na chwilkę zniknął...

Tak Serwus tulił się do wszystkich...kochana psina...

Posted

Kaja10014 napisał(a):
I zaprzyjaźnił się z Kajką. Powąchały się i od razu zaczęły się ochoczo bawić. Serwus to najprzyjaźniejszy pies jakiego znam.

Kaja i Serwus są łagodne...wywąchał swój swego...

Posted

sylwiaso napisał(a):
Pauluniu takie piękne zdjęcia Serwuska!Serwusku Ty wiesz co ja bym najchętniej zrobiła!

Dziękuję :oops:

A ogłoszenia postaram się zrobić w weekend, bo teraz mam codziennie jakieś sprawdziany...

Posted

Romciu tyle się człowiek napatrzy na te smutne oczy psiaków ze schroniska może powinien się już przyzwyczaić?!ale nie można wystarczy popatrzeć na oczy Serwuska, gdybym mogła ukradłabym go nawet jutro!!!!

Posted

Jakiś tekst wyskrobany na szybko, co wy o nim myślicie?

Serwus jest jeszcze młodym psem pełnym energii. Uwielbia zwierzęta i ludzi. Mógłby być godzinami głaskany i przytulany. Chciałby razem ze swoim panem poznawać świat, wychodzić na spacery, biegać po łąkach, lasach,
przynosić piłeczkę, a po długim i męczącym spacerku wracać do domu i kłaść się wtulony w swojego pana. Ale to tylko jego skryte marzenia.
Obecnie Serwus siedzi na dworze, w boksie, za kratami, a spacery z wolontariuszami mają, choć po części wynagrodzić mu cierpienie, które wraz z każdym kolejnym dniem pobytu tutaj rośnie. Jednak jest jeszcze w nim odrobina nadziei, marzy mu się ciepły domek, pełen kochających go ludzi, którzy zawsze będą przy nim, a przecież marzenia czasem się spełniają.
Może i jego marzenie się wreszcie spełni? Może to ty je spełnisz?