Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak to widać po tej mordeczce cudnej!pamiętam już jakiś czas temu byłam w schronisku stałam i oglądałam suńkę którą mieli zaadoptowac moi znajomi obok niej był boks i zupełnie niedawno skojarzyłam,że to był Serwus on wtedy przez kraty pod spodem usiłował mnie puknąć łapką abym go zobaczyła niesamowita sprawa!jeżeli cioteczki zadecydują Serwus pojedzie do mojego hoteliku!

Posted

Podrzuciłam Serwusa Pani,która adoptowała Ambrę...Ambra ma kłopoty z akceptacja nowości więc Pani pomyślała,że moze inny pies pozwoli jej trochę otworzyć się...ale Pani przestraszyła się,ze może Serwus,przy jego sprycie i inteligencji wyprowadzi Ambrę z boksu i na razie zrezygnowała z adopcji Serwusa...a już się cieszyłam bo domek sprawdzony i taki w ,którym kochają psiaki...

Posted

Cały czas szukamy mu domku Luka,adopcje jakby zaklęło...nie wiem czy to zawsze tak w grudniu...czy ludzie coraz mniej mają chęci ,zeby zaopiekować się potrzebującymi zwierzętami...

Posted

Romka napisał(a):
Cały czas szukamy mu domku Luka,adopcje jakby zaklęło...nie wiem czy to zawsze tak w grudniu...czy ludzie coraz mniej mają chęci ,zeby zaopiekować się potrzebującymi zwierzętami...
,

Nikomu nie chce się myśleć o adoptowaniu psa gdy na dworze jest taka pogoda. Sama jak pomyślę, że muszę iść do psów, że trzeba się nimi zająć to mi dreszcze przez plecy przechodzą i wydaje mi się, że mam dość.

Posted

Dostał w sobotę w ucho od Lobo...ale delikatnie...dyplomatycznie pokazał brzuszek jak Lobo zdenerwował się...oczywiście ryknęłam na psiaki jak mogłam najgłosniej i był spokój...