Romka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Serwus i Pongo maja nowa koleżankę w boksie.Ambra jest teraz w boksie chłopaków. Quote
kajkoowa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Figafiga napisał(a):ooo i jak się dogadują...to taka smutna panna Figa z tego co widziałam między nimi dobrze. Jak Romka była z Sonią u Ambry a potem wyszła i wpuściłyśmy chłopaków to było merdanie ogonkiem i nawet buziaki ze strony Ponga! Quote
Romka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Kaja10014 napisał(a):Figa z tego co widziałam między nimi dobrze. Jak Romka była z Sonią u Ambry a potem wyszła i wpuściłyśmy chłopaków to było merdanie ogonkiem i nawet buziaki ze strony Ponga! Świetnie,ze to zobaczyłaś!Byłam zajęta Sonią!Bardzo sie ciesze bo boks w ,którym jest Serwus,Ambra i Pongo jest szczęsliwym boksem!Wszystkie psiaki z tego boksu mają domek. Quote
kajkoowa Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Serwus, poczekaj, niedługo Paula zrobi Ci ogłoszenia! Quote
Paula03 Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Informuję, że zrobiłam Serwusowi ogłoszenia! Zrobiłam na tych samych stronach co są na bazarku :) Jeżeli chcecie to mogę znaleźć linki do nich i je tutaj wkleić, nie zrobiłam tego teraz bo goni mnie czas :p Quote
Romka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 PAULA.,WIELKIE DZIĘKI!Napiszcie na pierwszej stronie na czerwono. Quote
Paula03 Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Romka napisał(a):Jakie psiaki wychodziły wczoraj z boksu? Pani Grażynka wypuściła Diankę i Karola, potem Korę i Rebusa, a my Tinkę i to niestety koniec... Quote
Paula03 Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Romka napisał(a):PAULA.,WIELKIE DZIĘKI!Napiszcie na pierwszej stronie na czerwono. Nie ma za co :) Już dawno obiecałam ogłoszenia, wreszcie je zrobiłam ;) Już pisze na pierwszej! Quote
Paula03 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Tak Serwus i Pongo skakali na mamenabank, gdy weszła do Ambry: Quote
mamanabank Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Serwus bardzo się cieszył z tego skakania ale też trzy razy się zastanowił czy mu wolno, w przeciwieństwie do Pongo :-D Kiedy się zorientował, że może na mnie skakać był bardzo szczęśliwy :-) Quote
Figafiga Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Skaczą na Ciebie u szepczą CI czułe słówka :"weź mnie, weź mnie" Quote
mamanabank Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 żebyś wiedziała, własnie takie było przesłanie: "weź mnie na spacer, ja chcę iść, ja, ja, ja, nie wołaj tej dużej (Ambry), ja z tobą pójdę!" ;-D Quote
Recommended Posts