Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::iloveyou::iloveyou:Serwusiu wspaniały piesku!!!Doczekałeś sie domku ciocia sylwia życzy Ci samych wspaniałych chwil z Twoją nową rodziną!!!!Żegnamy Cię Serwusiu ze łzami w oczach :bye::bye::bye:

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Serwus jest już w domku.
podczas podróży samochodem był bardzo grzeczny, jeszcze jest onieśmielony, ale pozwolił się wyczesać i byliśmy na spacerze. Całkiem nieźle chodzi na smyczy tylko przestraszył się nadjeżdżającego samochodu, kiedy przechodziliśmy przez jezdnię.
Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuje. O! właśnie się położył obok mnie, pierwszy raz, bo do tej pory tylko stał, to dobry znak, zaczyna się chyba rozluźniać. Pozdrawiamy wszystkie ciotki i dziękujemy za opiekę i troskę oraz za trzymanie kciuków za Serwusa.

Posted

Opuszczamy schronisko, spokojnie i radośnie

I już ze swoimi ludźmi

na pierwszym spacerze jako pies adoptowany

Samochód? A co to?

Dobrze, jeśli mam już dom, mogę nawet jechać tym czymś.

Posted

Wspaniale, że ten mądry psiak znalazł domek i będzie teraz nocowal w przytulnym i ciepłym mieszkanku... Serwusik też mnie wyjątkowo ująl za serce ( nie potrafie tego wytlumaczyc) ale chyba dlatego, że na jego wątkach tyle było pochlebnych o nim opinii... Będzie miał regularne spacerki , tylko proszę na niego bardzo uważać zanim się przyzwyczai do miejskiego życia.

Posted

dogosia napisał(a):
Serwus jest już w domku.
podczas podróży samochodem był bardzo grzeczny, jeszcze jest onieśmielony, ale pozwolił się wyczesać i byliśmy na spacerze. Całkiem nieźle chodzi na smyczy tylko przestraszył się nadjeżdżającego samochodu, kiedy przechodziliśmy przez jezdnię.
Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuje. O! właśnie się położył obok mnie, pierwszy raz, bo do tej pory tylko stał, to dobry znak, zaczyna się chyba rozluźniać. Pozdrawiamy wszystkie ciotki i dziękujemy za opiekę i troskę oraz za trzymanie kciuków za Serwusa.

Dosiu,bardzo Ci dziękuję...Serwus jest wspaniałym psem...to zdjęcie powinnaś postawić sobie na biurku na pamiątkę...tak bardzo chciał wyjść ze schroniska aż mu się udało...dzięki Tobie...:lol::lol::lol::lol:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Serwus już przyzwyczaił się do nowego domku,nadal boi się np:mężczyzn,ruchu samochodowego ale z dnia na dzień jest co raz lepiej.Pierwsze dni w domku były trudne dla wszystkich,Serwus był zestresowany i przez 3 dni nie zrobił siusiu,trzeba było pojechać do lekarza.Serwus nie sprawia większych trudności wychowawczych,trochę schudł.Dogosiu,jak coś pominęłam to proszę Cię uzupełnij!Dziękuję za zdjęcia.Czekamy na jeszcze!Wszystkiego najlepszego dla Was wszystkich.

Posted

Tak, to takie miłe czytać takie wiadomości, widać Serwuska na łące z małym chlopcem jak się bawi i wyleguje na niej. Takich świadomych domków potrzeba wiecej bo tylu równie fajnych psiaków oczekuje na takie adopcje .
Duzo szczęśliwych dni razem spędzonych dla całej rodzinki i Serwuska.