sylwiaso Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 :sweetCyb::sweetCyb::iloveyou::iloveyou:Serwusiu wspaniały piesku!!!Doczekałeś sie domku ciocia sylwia życzy Ci samych wspaniałych chwil z Twoją nową rodziną!!!!Żegnamy Cię Serwusiu ze łzami w oczach :bye::bye::bye: Quote
dogosia Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Serwus jest już w domku. podczas podróży samochodem był bardzo grzeczny, jeszcze jest onieśmielony, ale pozwolił się wyczesać i byliśmy na spacerze. Całkiem nieźle chodzi na smyczy tylko przestraszył się nadjeżdżającego samochodu, kiedy przechodziliśmy przez jezdnię. Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuje. O! właśnie się położył obok mnie, pierwszy raz, bo do tej pory tylko stał, to dobry znak, zaczyna się chyba rozluźniać. Pozdrawiamy wszystkie ciotki i dziękujemy za opiekę i troskę oraz za trzymanie kciuków za Serwusa. Quote
sylwiaso Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Dogosiu my Wam Dziękujemy za domek dla Serwusia! Quote
mamanabank Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Wpatrywał się w swoich ludzi onieśmielony przez Lobo Po podpisaniu umowy dzielnie zniósł chipowanie za co dostał nagrodę od Dogosi Quote
mamanabank Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Opuszczamy schronisko, spokojnie i radośnie I już ze swoimi ludźmi na pierwszym spacerze jako pies adoptowany Samochód? A co to? Dobrze, jeśli mam już dom, mogę nawet jechać tym czymś. Quote
edzia.71 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 To najwspanialsza wiadomość tygodnia. Dziękujemy dogosiu:Cool!: Quote
Donata Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Wspaniale, że ten mądry psiak znalazł domek i będzie teraz nocowal w przytulnym i ciepłym mieszkanku... Serwusik też mnie wyjątkowo ująl za serce ( nie potrafie tego wytlumaczyc) ale chyba dlatego, że na jego wątkach tyle było pochlebnych o nim opinii... Będzie miał regularne spacerki , tylko proszę na niego bardzo uważać zanim się przyzwyczai do miejskiego życia. Quote
sylwiaso Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Serwusiu,ale mnie wzruszyły te zdjęcia:placz:jestem za mięka!!!!Ten wczorajszy dzień zostanie nam w pamięci na długo!!! Quote
Romka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 dogosia napisał(a):Serwus jest już w domku. podczas podróży samochodem był bardzo grzeczny, jeszcze jest onieśmielony, ale pozwolił się wyczesać i byliśmy na spacerze. Całkiem nieźle chodzi na smyczy tylko przestraszył się nadjeżdżającego samochodu, kiedy przechodziliśmy przez jezdnię. Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuje. O! właśnie się położył obok mnie, pierwszy raz, bo do tej pory tylko stał, to dobry znak, zaczyna się chyba rozluźniać. Pozdrawiamy wszystkie ciotki i dziękujemy za opiekę i troskę oraz za trzymanie kciuków za Serwusa. Dosiu,bardzo Ci dziękuję...Serwus jest wspaniałym psem...to zdjęcie powinnaś postawić sobie na biurku na pamiątkę...tak bardzo chciał wyjść ze schroniska aż mu się udało...dzięki Tobie...:lol::lol::lol::lol: Quote
sylwiaso Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Ale super zdjęcie i Serwusio jak otwiera bramę! Quote
Donata Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 A co u Serwuska? Jak w nowym domu a może jakieś zdjęcia z pobytu w nowym domku ? Pokaż sie nam.. Quote
Romka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 No właśnie co słychać u Serwuska,jak zachowuje się w nowym domu,czy możecie coś napisać i zrobić zdjęcia? Quote
Romka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Napiszcie coś...tak długo nie mamy wieści...chyba,że jesteście na wakacjach?;) Quote
Romka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Serwus już przyzwyczaił się do nowego domku,nadal boi się np:mężczyzn,ruchu samochodowego ale z dnia na dzień jest co raz lepiej.Pierwsze dni w domku były trudne dla wszystkich,Serwus był zestresowany i przez 3 dni nie zrobił siusiu,trzeba było pojechać do lekarza.Serwus nie sprawia większych trudności wychowawczych,trochę schudł.Dogosiu,jak coś pominęłam to proszę Cię uzupełnij!Dziękuję za zdjęcia.Czekamy na jeszcze!Wszystkiego najlepszego dla Was wszystkich. Quote
oska1983 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Cieszę się bardzo, że u Serwusa wszystko dobrze :) Quote
sylwiaso Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Popłakałam się!Serwusiu to jest wielka radość widzieć ciebie na takich zdjęciach!Dziękujemy Kochany Domku za takiego szczęśliwego Serwusia! Quote
Donata Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Tak, to takie miłe czytać takie wiadomości, widać Serwuska na łące z małym chlopcem jak się bawi i wyleguje na niej. Takich świadomych domków potrzeba wiecej bo tylu równie fajnych psiaków oczekuje na takie adopcje . Duzo szczęśliwych dni razem spędzonych dla całej rodzinki i Serwuska. Quote
Recommended Posts