jolka11 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Rodzinka się powiększyła ,że ho ho :lol: MAluchów jest teraz równo 10 ,6 dziewczynek i 4 chłopców. Pierwszy szczeniaczek ,piesek urodził się o 9;30 wczoraj a ostatni ( mam nadzieję) szczeniaczek też piesek o 9;30 dzisiaj. wszystkie maluchy bardzo żywotne,duże i czarno białe :lol:. Fotki wrzucę troszkę później Quote
efra-husky Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Jolka11 wielkie gratulacje z powiększenia rodzinki :p I czekamy na foteczki małych kluseczek :cool3: Quote
HUSKYTEAM Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 No jak to? Przecież są i 2/3 miotu mieszka u mnie. Do wglądu na firmowej stronie... Mam nadzieję, że się sprawdzą w zaprzęgu, bo ich psychika czasem nakazuje zastanowić, się, czy aby wszystko w porządku "pod deklem" ;-) Quote
Manu Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Marjolka, WIELKIE GRATULACJE !!! :multi: No to masz teraz wesoło... :eviltong: Mówisz, że czarno-białe ? :cool1: Tatusia geny się nie przebiły...? ;) Quote
jolka11 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Manu napisał(a):Marjolka, WIELKIE GRATULACJE !!! :multi: No to masz teraz wesoło... :eviltong: Mówisz, że czarno-białe ? :cool1: Tatusia geny się nie przebiły...? ;) W kolorze chyba niet ,może budowa lub charakter:lol: Quote
Recommended Posts