Ejka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Witam, piszę z porzyczonego NIKA, bo nie mam w pracy hasła do dgm :oops: Piszę na prosbę Magdy, która właśnie przeźywa cud narodzin szczeniąt po Kronosie i młodziutkiej Venusce. Prosi wszystkich o trzymanie kciuków za maleństwa i mamusię :-). narazie dzielnie się wszyscy spisują i już na świecie są 2 srebrniutkie maluszki. Pozdrawiam Żaneta również trzymająca kciuki Quote
pmmazz Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Super.... oby do końca wszystko szło dobrze... pozdrowienia.... pmmazz /Paweł/ & el Coyote Quote
efra-husky Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 mocno trzymam kciuki za wszystkie maluszki; oby wszystkie urodziły się zdrowe Quote
Gosia & c.o. Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Magda i Venus dacie rade trzymamy mocno kciuki :) I czekamy na wieści! Quote
Ejka Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Oj, dzieje się dzieje... chociaż dopiero trójeczka, ale wszystkie do mamusi podobne :loveu: Cyraneczka (jakby ktoś nie wiedział) Quote
HUSKYTEAM Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Urodziły się 3 szczeniaczki - wszystkie czarno-srebrno-białe, wręcz identyczne w umaszczeniu, w budowie podobne. Dwie dziewczynki i jeden chłopczyk, całe towarzystwo niezwykle ruchliwe i żwawe. Wenuska czuje się super, wizyta u weta potwierdziła, że wszystko odbyło się prawidłowo i że na świat wydała tyle, ile nosiła w brzuchu. W związku z tym, że miot jest inbredem, szczeniaczki nie będą rozprowadzane. Pzdr i dzięki za kibicowanie, a szczególne słowa uznania dla Magdy, która dzielnie odebrała cały miot. Quote
Ejka Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):W związku z tym, że miot jest inbredem, szczeniaczki nie będą rozprowadzane. Co to znaczy, ze nie będą rozprowadzane?? Znaczy, ze zostają w hodowli, czy, że wogóle ich nie będzie:crazyeye:, a może co będzie, to będzie :mad: Quote
efra-husky Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Jacku wielkie gratulacje z rozszerzenia rodzinki :multi: Quote
Nitor-Nivalis Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Gratuluje maluszkow :) a teraz niech zdrowo rosna :) Quote
Jacek. Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Tylko 3, dzisiaj na rynku w Pabianicach słyszałem że w HUSKYTEAM to się zawsze po 11 rodzi.;) Quote
sh_maniak Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Moze u nas też się zdarzy cud narodzin, zobaczymy jak poniźsi sie spisali ;) Quote
Cyraneczka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Czekamy z niecierpliwością :) To jeden z ciekawszych miotów w tym roku i bardzo fajnie, że taki niebanalny i oryginalny tatuś został wybrany, a nie jakiś kolejny sztampowy reproduktor ;) A kiedy się możemy cudu spodziewać?? Quote
sh_maniak Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Nawet 24h od krycia nie minęły ;) Miło mi słyszeć, że skojarzenie uważasz za obiecujące :) Quote
efra-husky Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 czekamy, czekamy ;) I mam nadzieję, że coś wyjdzie z tego skojarzenia ;) Trzymam kciuki za Asanpi i Tovika Quote
dachenoceras Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 sh_maniak napisał(a):Moze u nas też się zdarzy cud narodzin, zobaczymy jak poniźsi sie spisali ;) Popieram kireunek - nazwijmy go umownie, przy całej świadomości pochodzenia Tovika- "zza Karpat" - żadki to kierunek ostanim czasem, wobec psów zza innych gór. __________________ Quote
HUSKYTEAM Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Powinnaś jeszcze doprawić im takie świetliste miecze, to wyglądały by jak postacie z Gwizdnych Wojen. Lord Wader i te sprawy, wiesz co co chodzi... to w związku z tą zielonkawą poświatą i ich imionami, doskonale współgrającymi z tymi klimatami :-) Pzdr Quote
jolka11 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Jestem chwalipiętą i chcę się podzielić z Wami nowinkami. Dzisiaj od rana bawię się w położną :lol:. MAmy już 3 dziewczynki i 2 chłopców.:loveu: BAjka zrobiła sobie dłuższą przerwę więc czekamy na resztę maluchów :lol: pozdrawiam i pędzę zobaczyć co sie dzieje Quote
kalina. Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 brawo a ile miało sie w ogóle urodzic piesków? Cytat: Napisał(a) HUSKYTEAM W związku z tym, że miot jest inbredem, szczeniaczki nie będą rozprowadzane. Co to znaczy, ze nie będą rozprowadzane?? Znaczy, ze zostają w hodowli, czy, że wogóle ich nie będzie:crazyeye:, a może co będzie, to będzie :mad: Też jestem ciekawa... Quote
Cyraneczka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 jolka11 napisał(a):Jestem chwalipiętą i chcę się podzielić z Wami nowinkami. Dzisiaj od rana bawię się w położną :lol:. MAmy już 3 dziewczynki i 2 chłopców.:loveu: BAjka zrobiła sobie dłuższą przerwę więc czekamy na resztę maluchów :lol: pozdrawiam i pędzę zobaczyć co sie dzieje Wspaniale!!! Czekamy na wiecej :p No i oczywiscie z niecierpliwoscią czekamy na zdjęcia i opis kolorków. Niech się maluchy zdrowo mają :) Quote
Recommended Posts