Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
piszę z porzyczonego NIKA, bo nie mam w pracy hasła do dgm :oops:

Piszę na prosbę Magdy, która właśnie przeźywa cud narodzin szczeniąt po Kronosie i młodziutkiej Venusce. Prosi wszystkich o trzymanie kciuków za maleństwa i mamusię :-). narazie dzielnie się wszyscy spisują i już na świecie są 2 srebrniutkie maluszki.

Pozdrawiam
Żaneta
również trzymająca kciuki

Posted

Oj, dzieje się dzieje... chociaż dopiero trójeczka, ale wszystkie do mamusi podobne :loveu:

Cyraneczka (jakby ktoś nie wiedział)

Posted

Urodziły się 3 szczeniaczki - wszystkie czarno-srebrno-białe, wręcz identyczne w umaszczeniu, w budowie podobne. Dwie dziewczynki i jeden chłopczyk, całe towarzystwo niezwykle ruchliwe i żwawe. Wenuska czuje się super, wizyta u weta potwierdziła, że wszystko odbyło się prawidłowo i że na świat wydała tyle, ile nosiła w brzuchu.

W związku z tym, że miot jest inbredem, szczeniaczki nie będą rozprowadzane.

Pzdr i dzięki za kibicowanie, a szczególne słowa uznania dla Magdy, która dzielnie odebrała cały miot.

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):

Co to znaczy, ze nie będą rozprowadzane?? Znaczy, ze zostają w hodowli, czy, że wogóle ich nie będzie:crazyeye:, a może co będzie, to będzie :mad:

Posted

Czekamy z niecierpliwością :)
To jeden z ciekawszych miotów w tym roku i bardzo fajnie, że taki niebanalny i oryginalny tatuś został wybrany, a nie jakiś kolejny sztampowy reproduktor ;)

A kiedy się możemy cudu spodziewać??

Posted

sh_maniak napisał(a):
Moze u nas też się zdarzy cud narodzin, zobaczymy jak poniźsi sie spisali ;)

Popieram kireunek - nazwijmy go umownie, przy całej świadomości pochodzenia Tovika- "zza Karpat" - żadki to kierunek ostanim czasem, wobec psów zza innych gór.

Posted

Powinnaś jeszcze doprawić im takie świetliste miecze, to wyglądały by jak postacie z Gwizdnych Wojen. Lord Wader i te sprawy, wiesz co co chodzi... to w związku z tą zielonkawą poświatą i ich imionami, doskonale współgrającymi z tymi klimatami :-)

Pzdr

• 6 months later...
Posted

Jestem chwalipiętą i chcę się podzielić z Wami nowinkami. Dzisiaj od rana bawię się w położną :lol:.
MAmy już 3 dziewczynki i 2 chłopców.:loveu:
BAjka zrobiła sobie dłuższą przerwę więc czekamy na resztę maluchów :lol:
pozdrawiam i pędzę zobaczyć co sie dzieje

Posted

brawo a ile miało sie w ogóle urodzic piesków?

Cytat:
Napisał(a) HUSKYTEAM

Co to znaczy, ze nie będą rozprowadzane?? Znaczy, ze zostają w hodowli, czy, że wogóle ich nie będzie:crazyeye:, a może co będzie, to będzie :mad:

Też jestem ciekawa...

Posted

jolka11 napisał(a):
Jestem chwalipiętą i chcę się podzielić z Wami nowinkami. Dzisiaj od rana bawię się w położną :lol:.
MAmy już 3 dziewczynki i 2 chłopców.:loveu:
BAjka zrobiła sobie dłuższą przerwę więc czekamy na resztę maluchów :lol:
pozdrawiam i pędzę zobaczyć co sie dzieje

Wspaniale!!! Czekamy na wiecej :p
No i oczywiscie z niecierpliwoscią czekamy na zdjęcia i opis kolorków. Niech się maluchy zdrowo mają :)