Basiula Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Już nie możemy się doczekać kiedy do nas dojedzie :) Quote
UMilki Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Iha, iha, iha, TAKA jestem szczęśliwa!!! Bardzo się cieszę, że kolejny psiak zaczyna nowe lepsze życie. Witamy nową forumowiczkę i czekamy na relacje i zdjęcia. Quote
Figafiga Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Super wieści, czekam na zdjęcia naszego wyżełka. Quote
Dadis Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Witam serdecznie :) nie mogę się doczekać kiedy poznam Hektora :) niestety nie mieszkam już z rodzicami, ale staram się być w Domu jak tylko czas mi pozwala, moja roczna labradorka biszkoptowa (Cziquita) na pewno się ucieszy z nowego domownika w Karczowiskach :) i będzie miała z kim się bawić :) będę w tą niedzielę więc porobię fotki :P oczywiście wrzucę na forum :P serdecznie pozdrawiam Quote
Basiula Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 No to pierwsze foteczki poranne z Hektorem mamy za sobą :D Zdjęcia na razie zrobione z mojego okna z góry, ale już mnie chłopaki ciągną na bliższe spotkanie ;) Nie wiem tylko , czy dzieci mi nie poprzewraca, bo on ma energii ;) Ale jest świetny !!! Podstawia się cały czas do głaskania :) Quote
Basiula Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Nie wiem czy mogę Was tak od rana zasypać zdjęciami, ale fotki z przywitania z nową rodzinką musiałam wstawić ;) Hektor wita się z moim mężem :lol: Hektor bawi się z naszym starszym synkiem Mateuszkiem :multi: Ja i nasz przytulak ;) Hektor wita się z naszym młodszym synkiem Antosiem [FONT=Wingdings]:multi:[/FONT] [FONT=Wingdings][/FONT] [FONT=Wingdings][/FONT] [FONT=Wingdings][/FONT] [FONT=Wingdings][/FONT] Quote
Dadis Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 o jaaaaaaaa ;] ale fajny :P już nie mogę się doczekać jutra, kiedy go poznam :P Chiquita będzie w szoku że będzie miała tak żywego kolegę hihi :P Quote
Panca Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 cudne te zdjecia :)))i od razu widac wdziecznosc schroniskowego psa:)bedzie za Wami chodzil krok w krok bo schroniskowce to najbardziej przywiazujace sie i wdzieczne psy pod sloncem:) Quote
mamanabank Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Świetnie Was widzieć na wątku Hektora! Witajcie!!! Czy nowe imię już wybrane? Koniecznie muszą być zdjęcia z zabaw z labradorką! Zapomniałabym: Pan zapłacił za transport z naddatkiem, dlatego 35zł wpada do skarpety łowickiej, serdecznie dziękujemy w imieniu łowickich psów!!! :loveu: Quote
Basiula Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 mamanabank napisał(a):Świetnie Was widzieć na wątku Hektora! Witajcie!!! Czy nowe imię już wybrane? Witamy :D Postanowiliśmy, że imię pozostanie bez zmian :) Quote
Dadis Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 :P fajnie że został Hektor :) a fotki z zabaw na pewno jutro dodamy ;] Quote
Paula03 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Witamy nową forumowiczkę! :) Super, że imię będzie bez zmian! Czekamy na zdjęcia z zabawy! :) Quote
Figafiga Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Basiula jedna rada, wklejaj 5 zdjęć w jednym poście, bo moderator Ci usunie. Ok Super domek się Hektorkowi trafił!!!!Dziękujemy Wam!!! Quote
Basiula Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Figafiga napisał(a):Basiula jedna rada, wklejaj 5 zdjęć w jednym poście, bo moderator Ci usunie. Ok Super domek się Hektorkowi trafił!!!!Dziękujemy Wam!!! ok, następnym razem będzie max 5 fotek :), nie wiedziałam , dzięki za info :) Dzisiaj prawie cały dzień byliśmy z "młodym" jak się porządnie wybiegał to przestał skakać po nas. Ale i tak jak ma tylko okazję to czai się na najmniejszego (Antosia) i go zaczepia do zabawy, liże po buzi ;) A jak zaczyna się go głaskać, to już jest w 7 niebie :) Uwielbia się wtulać w nogi i nawet się nas słucha :D A dziękować to i my dziękujemy, że są tacy dobrzy ludzie i szukają domów dla takich fajnych piesków jak Hektor. Quote
Basiula Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 mamanabank napisał(a):Basiula, jaki masz piękny awatarek!!! dziękuję :D to może jeszcze 2 foteczki na dobranoc ;) Quote
mamanabank Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Oj, Hektor! Warto było jechać taki kawał drogi, wreszcie nie musisz siedzieć w boksie tylko możesz sobie pobiegać! Quote
Figafiga Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Czyżby ten rowerzysta to Antoś ?? bo w brzuszku u mnie też siedzi chłopczyk o takim samym imieniu ;-) Quote
Basiula Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Figafiga napisał(a):Czyżby ten rowerzysta to Antoś ?? bo w brzuszku u mnie też siedzi chłopczyk o takim samym imieniu ;-) Na zdjęciu na rowerku to Mateuszek :) Antoś jest tutaj : Gratuluję Antosia w brzuszku :D Antosie są fajne :) Quote
Figafiga Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 ale super chłopak, a jaki ma uśmiech!!!!cudny!!! Quote
Basiula Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Figafiga napisał(a):ale super chłopak, a jaki ma uśmiech!!!!cudny!!! dziękuję w imieniu Antosia :) Tak jak obiecałam, wstawiam zdjęcia z niedzielnej zabawy Hektora i Chiquity Zmęczył się tymi zabawami i odpoczywa :) Antoś podaje piłki pieskom :) I znowu w biegu :) Quote
Basiula Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Jeszcze 2 foteczki jak Hektor zaczepia Antosia :) Chwilę grzecznie stoi, udaje że go nie widzi ... po czym : i tak na zakończenie uśmiech dla wszystkich forumowiczów: Pozdrawiamy serdecznie :) Quote
mamanabank Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Nie ma się co dziwić Hektorowi, pewnie nie on jeden rzuca się do całowania pysiaczka Antosiowego :-D Quote
Dadis Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 wrażenia po niedzielnym spotkaniu...Hektor jest fajnym, jeszcze nieśmiałym pieskiem, ale powoli się rozkręca :) pierwsze spotkanie Cziquity z Hektorem? aż trudno opisać tak się cieszyły hehe :P Cziquita jest zadziorna i np brała piłkę lub patyk i podchodziła do Hektora i uciekała, na początku Hektor nie wiedział lub czół się nie pewnie ale potem latał za nią i próbował jej zabrać hehe fajnie to wyglądało, potem jak się rozkręcił to też drażnił się z Cziquitą hehe :P albo jak sznurek ciągnęli każdy w swoim kierunku hehe :P chciałbym żeby Chiquita była taka spokojna jak Hektor hehe, on to przynajmniej kilka razy poleżał, przespał się a ona?? non stop latała :P i zaliczyła kilka razy kąpiel w oczku hehe :P padła dopiero w aucie hehe :P póżniej dodam fotki, jak znajdę kabelek :P Quote
Recommended Posts