Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iha, iha, iha, TAKA jestem szczęśliwa!!! Bardzo się cieszę, że kolejny psiak zaczyna nowe lepsze życie.

Witamy nową forumowiczkę i czekamy na relacje i zdjęcia.

Posted

Witam serdecznie :) nie mogę się doczekać kiedy poznam Hektora :) niestety nie mieszkam już z rodzicami, ale staram się być w Domu jak tylko czas mi pozwala, moja roczna labradorka biszkoptowa (Cziquita) na pewno się ucieszy z nowego domownika w Karczowiskach :) i będzie miała z kim się bawić :) będę w tą niedzielę więc porobię fotki :P oczywiście wrzucę na forum :P serdecznie pozdrawiam

Posted

No to pierwsze foteczki poranne z Hektorem mamy za sobą :D
Zdjęcia na razie zrobione z mojego okna z góry, ale już mnie chłopaki ciągną na bliższe spotkanie ;)
Nie wiem tylko , czy dzieci mi nie poprzewraca, bo on ma energii ;)
Ale jest świetny !!!

Podstawia się cały czas do głaskania :)

Posted

Nie wiem czy mogę Was tak od rana zasypać zdjęciami, ale fotki z przywitania z nową rodzinką musiałam wstawić ;)

Hektor wita się z moim mężem :lol:

Hektor bawi się z naszym starszym synkiem Mateuszkiem :multi:

Ja i nasz przytulak ;)

Hektor wita się z naszym młodszym synkiem Antosiem [FONT=Wingdings]:multi:[/FONT]

[FONT=Wingdings][/FONT]

[FONT=Wingdings][/FONT]
[FONT=Wingdings][/FONT]
[FONT=Wingdings][/FONT]

Posted

o jaaaaaaaa ;] ale fajny :P już nie mogę się doczekać jutra, kiedy go poznam :P Chiquita będzie w szoku że będzie miała tak żywego kolegę hihi :P

Posted

cudne te zdjecia :)))i od razu widac wdziecznosc schroniskowego psa:)bedzie za Wami chodzil krok w krok bo schroniskowce to najbardziej przywiazujace sie i wdzieczne psy pod sloncem:)

Posted

Świetnie Was widzieć na wątku Hektora! Witajcie!!!

Czy nowe imię już wybrane?

Koniecznie muszą być zdjęcia z zabaw z labradorką!

Zapomniałabym: Pan zapłacił za transport z naddatkiem, dlatego 35zł wpada do skarpety łowickiej, serdecznie dziękujemy w imieniu łowickich psów!!! :loveu:

Posted

mamanabank napisał(a):
Świetnie Was widzieć na wątku Hektora! Witajcie!!!

Czy nowe imię już wybrane?

Witamy :D
Postanowiliśmy, że imię pozostanie bez zmian :)

Posted

Figafiga napisał(a):
Basiula jedna rada, wklejaj 5 zdjęć w jednym poście, bo moderator Ci usunie. Ok

Super domek się Hektorkowi trafił!!!!Dziękujemy Wam!!!

ok, następnym razem będzie max 5 fotek :), nie wiedziałam , dzięki za info :)
Dzisiaj prawie cały dzień byliśmy z "młodym" jak się porządnie wybiegał to przestał skakać po nas. Ale i tak jak ma tylko okazję to czai się na najmniejszego (Antosia) i go zaczepia do zabawy, liże po buzi ;)
A jak zaczyna się go głaskać, to już jest w 7 niebie :) Uwielbia się wtulać w nogi i nawet się nas słucha :D
A dziękować to i my dziękujemy, że są tacy dobrzy ludzie i szukają domów dla takich fajnych piesków jak Hektor.

Posted

Figafiga napisał(a):
Czyżby ten rowerzysta to Antoś ?? bo w brzuszku u mnie też siedzi chłopczyk o takim samym imieniu ;-)

Na zdjęciu na rowerku to Mateuszek :)
Antoś jest tutaj :

Gratuluję Antosia w brzuszku :D Antosie są fajne :)

Posted

Figafiga napisał(a):
ale super chłopak, a jaki ma uśmiech!!!!cudny!!!

dziękuję w imieniu Antosia :)

Tak jak obiecałam, wstawiam zdjęcia z niedzielnej zabawy Hektora i Chiquity

Zmęczył się tymi zabawami i odpoczywa :)

Antoś podaje piłki pieskom :)

I znowu w biegu :)

Posted

Jeszcze 2 foteczki jak Hektor zaczepia Antosia :)
Chwilę grzecznie stoi, udaje że go nie widzi ...

po czym :

i tak na zakończenie uśmiech dla wszystkich forumowiczów:

Pozdrawiamy serdecznie :)

Posted

wrażenia po niedzielnym spotkaniu...Hektor jest fajnym, jeszcze nieśmiałym pieskiem, ale powoli się rozkręca :) pierwsze spotkanie Cziquity z Hektorem? aż trudno opisać tak się cieszyły hehe :P Cziquita jest zadziorna i np brała piłkę lub patyk i podchodziła do Hektora i uciekała, na początku Hektor nie wiedział lub czół się nie pewnie ale potem latał za nią i próbował jej zabrać hehe fajnie to wyglądało, potem jak się rozkręcił to też drażnił się z Cziquitą hehe :P albo jak sznurek ciągnęli każdy w swoim kierunku hehe :P chciałbym żeby Chiquita była taka spokojna jak Hektor hehe, on to przynajmniej kilka razy poleżał, przespał się a ona?? non stop latała :P i zaliczyła kilka razy kąpiel w oczku hehe :P padła dopiero w aucie hehe :P póżniej dodam fotki, jak znajdę kabelek :P