Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Ketunia jeszcze nie dzwoniła!Może jakieś zmiany,bo pierwotnie wizyta miała byc w czwartek.

Wizyta odbędzie sie za chwilę!Chyba musiałam coś przeoczyć w rozmowie z Ketunią.Mam dzwonić do Ketuni około 21 30 i wtedy dowiemy się wyników wizyty.

Posted

Dziewczyny zadzwoniły wcześniej niż się umawiałyśmy i już jest po wizycie przedadopcyjnej!HEKTOR MOŻE SIĘ PAKOWAĆ!Dziewczyny są zadowolone z tego co zobaczyły.Dom duży i piękny,nowo pobudowany.Piękny ogrodzony ogród,niedaleko las gdzie pan z poprzednimi psiakami chodził na spacery.Pan ma hobby i ma w domu ozdobny drób.Legowisko dla Hektora jest pod schodami i jest to pomieszczenie zabudowane z dwóch stron z wejściami z klapką.Tu Hektor będzie mieszkał latem,zimą jak będzie zimno ma być w domu.Pan zgodził się na wszystkie warunki adopcji oraz na wizyty poadopcyjne.Powiedział,że zaloguje się także na dogo.Trochę był zdziwiony,ze psy schroniskowe się kastruje ale nie stanowiło to przeszkody w adopcji naszego Hektora.Zgodził się także na warunki transportu.Dziewczyny dziękujemy za wizytę przedadopcyjną i cieszymy się,ze chcecie zrobić wizytę poadopcyjną.HEKTOR MASZ DOMEK PIESKU!

Posted

Witajcie,
Jestem jedną z nowych właścicieli Hektora :)
Mój teść szukał wyżła i wypatrzył na allegro Hektorka (nam też bardzo się spodobał)
Dzisiaj dwie miłe Panie były u nas na wizycie i powiedziały nam o tym forum, obiecaliśmy się tutaj zalogować, więc to z przyjemnością czynię :) Miło nam że tyle osób interesuje się losem biednych psiaczków oraz (od jutra) naszego nowego pupilka.
Na pewno będzie mu u nas dobrze, tak jak naszym poprzednim wyżlicom.
Chłopcy już nie mogą się doczekać, kiedy pogłaskają pieska.
Hektor jutro będzie z nami :)
Postaram się zrobić foteczki z przyjazdu Hektora do jego nowego domu :)
Pozdrawiam serdecznie :)

Posted

Andzike napisał(a):
Super, że się zalogowaliście :D :D :D To teraz będą wieści o Hetorku z pierwszej ręki :) I fotki :D Duuuużo fotek :)
na pewno będą :) obiecuję :)

Posted

Panca napisał(a):
fantastycznie!!!!!!!witam nowa forumowiczke:) oj Hektor,Hektor nawet nie wiesz ze to koniec twej niewoli:)

Jutro jadę po niego do schroniska i przywożę do Mamanabank.A o 19 00 wyjazd do domu!

Posted

Dziewczyny,jeszcze raz dziekuję za wizytę przedadopcyjną.Jadę po południu do schroniska po Hektorka i...wieziemy go do domku.Z zaleceń p.doktor jako,ze Hektor jest juz po kastracji wynika,ze szwy po zabiegu trzeba będzie zdjąć w poniedziałek.Hektor jeszcze nie wiesz ,ze to już koniec twojego pobytu w schronisku.

Posted

Romka napisał(a):
Z zaleceń p.doktor jako,ze Hektor jest juz po kastracji wynika,ze szwy po zabiegu trzeba będzie zdjąć w poniedziałek.

Czy trzeba mu będzie zakładać jakiś ochraniacz żeby sobie szwów nie rozdrapał? Gdzieś czytałam że potrzeba. My nie mamy żadnego doświadczenia z kastracją psów. Może macie jakieś inne sugestie w tym temacie ?

Posted

Basiula napisał(a):
Czy trzeba mu będzie zakładać jakiś ochraniacz żeby sobie szwów nie rozdrapał? Gdzieś czytałam że potrzeba. My nie mamy żadnego doświadczenia z kastracją psów. Może macie jakieś inne sugestie w tym temacie ?

W schronisku miał wczoraj sprawdzana rane po zabiegu i jest dobrze.Nie nosi kołnierza.Nie ma żądnych innych zaleceń.Myśle ,ze po prostu trzeba uważac czy sobie nie rozdrapuje tej rany!

Posted

Właśnie przywiozłam Hektora ze schroniska i jest u Mamanabank,o 18 30 wyjazd.W samochodzie opluł mi całe szyby,siedzenia,bluzkę na ramionach i moje prawe ucho.Tak się cieszył i tyle nowych rzeczy dookoła,ze mu wybaczę a poza tym dyszał z upału i emocji.Odbyło się spotkanie towarzyskie czyli Hektor poznał się z psiakami Mamanabank i był bardzo grzeczny.Teraz w ogrodzie na zielonej trawce bawi się z psiakami Mamanabank.