Romka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Latający jęzor Hektora, widomy znak udanego spacerku i radości z drapania za uchem. Quote
UMilki Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 No nie!!! Hektor, łobuzie co masz ładną buzię, w podskokach do góry, bo się tu zmarnujesz. Quote
Romka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Szukamy osoby ,która przeprowadzi wizytę przedadopcyjną w miejscowości Karczowiska gm.Lubin koło Legnicy woj.dolnośląskie.Pan wypatrzył Hektora na allegro.Czy ktoś moze mi podać namiary na osobę z tych okolic?Hektor ma szanse na dom. Quote
Andzike Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Romka napisał(a):Szukamy osoby ,która przeprowadzi wizytę przedadopcyjną w miejscowości Karczowiska gm.Lubin koło Legnicy woj.dolnośląskie.Pan wypatrzył Hektora na allegro.Czy ktoś moze mi podać namiary na osobę z tych okolic?Hektor ma szanse na dom. Już rozsylam PW ;) Quote
Andzike Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 mamanabank napisał(a):Zawsze można na Ciebie liczyć :loveu: Przesadzasz ;) Jak zawsze :D Porozsyłałam PW i zostawiłam info na wątkach zbiorczych kliku śląskich schronów ;) czekamy :) EDIT: idę jeszcze mape dogomaniaków obskoczyć... Quote
Paula03 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Hektorku trzymam kciuki za ciebie, żeby się ktoś znalazł do wizyty i żebyś wreszcie do domku poszedł! Quote
Romka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 tanitka napisał(a):a coś o tym panu możesz napisać? Domek w ,którym zawsze były wyżły a ściślej wyżlice.Jedna odeszła w wieku 14 lat,druga w zeszłym tygodniu w wieku 11 lat.Pan na emeryturze,2 wnuków chce mieć psa bo miał zawsze.Wczoraj był w schronisku w Legnicy ale nie znalazł tam dla siebie psa.Hektora wypatrzył na allegro.Zgadza się na wizytę,umowę i kastrację.Transport łączony tj spotkanie w połowie drogi.Więćej mam nadzieję dowiemy się z wizyty przedadopcyjnej.Jak powiedział nie polował nigdy,zawsze miał natomiast w domu wyżły. Quote
tanitka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 no to brzmi fajnie:) piesek rozumiem mieszkałby w domu? Quote
Andzike Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Andzike napisał(a):Przesadzasz ;) Jak zawsze :D Porozsyłałam PW i zostawiłam info na wątkach zbiorczych kliku śląskich schronów ;) czekamy :) EDIT: idę jeszcze mape dogomaniaków obskoczyć... Maaaaaam!!!! ketunia zrobi wizytę :D :D :D Romka, wysłalam Ci pw :D Quote
Figafiga Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 o kurcze to czekam na newsy, dobrze czytać takie wiadomości!!!trzymam kciuki Quote
mamanabank Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Andzike napisał(a):Maaaaaam!!!! ketunia zrobi wizytę :D :D :D Romka, wysłalam Ci pw :D Rewelacja!!! Quote
Paula03 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Andzike napisał(a):Maaaaaam!!!! ketunia zrobi wizytę :D :D :D Romka, wysłalam Ci pw :D Super! Andzike! Super! Quote
natalia87 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 witajcie, ja mam 2 km do karczewisk, też mogę zrobić wizyte:) Quote
Romka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 natalia87 napisał(a):witajcie, ja mam 2 km do karczewisk, też mogę zrobić wizyte:) Natalio,bardzo dziękujemy ale ja juz rozmawiałam z Ketunią,która zgodziła sie zrobic wizytę przedadopcyjną w czwartek.Bedziemy wieczorem ustalać szczegóły tej wizyty. Quote
Romka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 tanitka napisał(a):no to brzmi fajnie:) piesek rozumiem mieszkałby w domu? Tanitka, raczej mieszkałby na podwórku z możliwością wejścia do domu.Musimy to właśnie dokładnie sprawdzić w trakcie wizyty przedadopcyjnej. Quote
kajkoowa Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 To domek zapowiada się świetnie! Trzymam kciuki! Quote
tanitka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 ja tam nie wiem czy to świetnie, jak pies ma żyć na podwórku :( Quote
kajkoowa Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 tanitka napisał(a):ja tam nie wiem czy to świetnie, jak pies ma żyć na podwórku :( Z możliwością wejścia do domu. Zresztą zobaczymy co pokaże wizyta ;) Quote
UMilki Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Nareszcie coś się dzieje w sprawie Hektora. Trzymam kciuki za powodzenie akcji. A jeśli Pan ma doświadczenie właśnie z wyżłami, to myślę, że Hektor nie będzie miał źle. Quote
Romka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Dziś o 18 00 wizyta przedadopcyjna!Wszystkie watpliwości przekazałam Ketuni i na pewno nam sprawdzi!Czekamy! Quote
Recommended Posts