Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szukamy osoby ,która przeprowadzi wizytę przedadopcyjną w miejscowości Karczowiska gm.Lubin koło Legnicy woj.dolnośląskie.Pan wypatrzył Hektora na allegro.Czy ktoś moze mi podać namiary na osobę z tych okolic?Hektor ma szanse na dom.

Posted

Romka napisał(a):
Szukamy osoby ,która przeprowadzi wizytę przedadopcyjną w miejscowości Karczowiska gm.Lubin koło Legnicy woj.dolnośląskie.Pan wypatrzył Hektora na allegro.Czy ktoś moze mi podać namiary na osobę z tych okolic?Hektor ma szanse na dom.

Już rozsylam PW ;)

Posted

mamanabank napisał(a):
Zawsze można na Ciebie liczyć :loveu:

Przesadzasz ;) Jak zawsze :D
Porozsyłałam PW i zostawiłam info na wątkach zbiorczych kliku śląskich schronów ;) czekamy :)

EDIT: idę jeszcze mape dogomaniaków obskoczyć...

Posted

tanitka napisał(a):
a coś o tym panu możesz napisać?

Domek w ,którym zawsze były wyżły a ściślej wyżlice.Jedna odeszła w wieku 14 lat,druga w zeszłym tygodniu w wieku 11 lat.Pan na emeryturze,2 wnuków chce mieć psa bo miał zawsze.Wczoraj był w schronisku w Legnicy ale nie znalazł tam dla siebie psa.Hektora wypatrzył na allegro.Zgadza się na wizytę,umowę i kastrację.Transport łączony tj spotkanie w połowie drogi.Więćej mam nadzieję dowiemy się z wizyty przedadopcyjnej.Jak powiedział nie polował nigdy,zawsze miał natomiast w domu wyżły.

Posted

Andzike napisał(a):
Przesadzasz ;) Jak zawsze :D
Porozsyłałam PW i zostawiłam info na wątkach zbiorczych kliku śląskich schronów ;) czekamy :)

EDIT: idę jeszcze mape dogomaniaków obskoczyć...

Maaaaaam!!!! ketunia zrobi wizytę :D :D :D
Romka, wysłalam Ci pw :D

Posted

natalia87 napisał(a):
witajcie, ja mam 2 km do karczewisk, też mogę zrobić wizyte:)

Natalio,bardzo dziękujemy ale ja juz rozmawiałam z Ketunią,która zgodziła sie zrobic wizytę przedadopcyjną w czwartek.Bedziemy wieczorem ustalać szczegóły tej wizyty.

Posted

tanitka napisał(a):
no to brzmi fajnie:) piesek rozumiem mieszkałby w domu?

Tanitka, raczej mieszkałby na podwórku z możliwością wejścia do domu.Musimy to właśnie dokładnie sprawdzić w trakcie wizyty przedadopcyjnej.

Posted

tanitka napisał(a):
ja tam nie wiem czy to świetnie, jak pies ma żyć na podwórku :(

Z możliwością wejścia do domu.
Zresztą zobaczymy co pokaże wizyta ;)

Posted

Nareszcie coś się dzieje w sprawie Hektora. Trzymam kciuki za powodzenie akcji. A jeśli Pan ma doświadczenie właśnie z wyżłami, to myślę, że Hektor nie będzie miał źle.