Romka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Spróbujemy wrzucic go do bahlsy.Tylko znajde troche czasu.Jego i Laseczkę! Quote
Figafiga Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 zaraz go wrzucam i Laskę też!!! edit. Już wysłany do naszej kochanej Bahlsy Quote
Romka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 FIGA SPADŁAM Z KRZESŁA!Juz wstałam ale jeszcze nie moge uwierzyć.Dziekuję bede miała mniej roboty! Quote
mamanabank Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 dodałam go do naszego profilu na cafeanimal http://www.cafeanimal.pl/schroniska-dla-zwierzat/Schronisko-dla-Zwierzat-w-Lowiczu,680 Quote
bahlsa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 byłam, widziałam i łapkę podałam ;) a teraz biorę się za ogłaszanie Hektora :) Quote
Romka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Moje pierwsze wrazenie jak zobaczyłam Hektora w sobotę(a nie widziałam go 2 tygodnie)było takie"ale uróśł chłopak".I mam wrażenie ,ze urósł rzeczywiście.Jest prawie tak duzy jak Harry tylko nie tak masywny.A chłopaki nadal dogadują się! Quote
Romka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Hektor został sam,Harry poszedł dzis do domu.Szkoda dzieciaka.Dobrego domu mu trzeba. Quote
Paula03 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 tanitka napisał(a):jeden znalazl dom, a drugi.... Drugi pewnie też niedługo znajdzie dom! Quote
Romka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Hektor bardzo rozpaczał po odejściu Harrego,wył 2 dni.Dziś go widziałam,weszłam do boksu i pogłaskałam,wtulał sie we mnie.Jak poszłam do boksu obok to wszedł na budę i podawał mi łapę górą.Jutro idzie na imprezę plenerową ,może los do niego uśmiechnie się.Marzę o dobrym domku dla Hektora.Musiał być z ludzmi bo lubi z nimi być i chce kontaktu.Jak jutro nie znajdzie domku bierzemy go w sobote na spacer. Quote
Paula03 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Trzeba zabrać go na spacer, bo już dawno nie był! Ale mam nadzieję, że domek mu się jutro znajdzie! A czy te domki co jutro by się zgłosiły to będą mieć wizytę przed adopcyjną? Quote
Romka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Był wczoraj bardzo długo poza schroniskiem od 12 00 do 17 00 i bardzo był z tego powodu uradowany.Na polanie w lasku miejskim był tez Baster i Kochaś i panowie nie byli zadowoleni że taki smarkacz jak Hektor chce sie bawić,wymienili poglądy.Hektor był bardzo zdziwiony ich przyjęciem.Ale był tez bardzo zadowolony z pobytu w lesie.Nie zrobiłam zdjęć Hektora. Quote
mamanabank Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Dziewczyny zerknijcie jutro, jeśli będziecie w schronisku, czy psiaki, które były na polanie, nie złapały przypadkiem kleszczy, dobrze? Quote
Romka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 mamanabank napisał(a):Dziewczyny zerknijcie jutro, jeśli będziecie w schronisku, czy psiaki, które były na polanie, nie złapały przypadkiem kleszczy, dobrze? Już kazałam to sprawdzić,ale nie zaszkodzi jeszcze raz! Quote
tanitka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 jeśli pozwolicie, wstawimy te nowe zdjecia na allegro, wygląda przepięknie na nich! Quote
Recommended Posts