Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje pierwsze wrazenie jak zobaczyłam Hektora w sobotę(a nie widziałam go 2 tygodnie)było takie"ale uróśł chłopak".I mam wrażenie ,ze urósł rzeczywiście.Jest prawie tak duzy jak Harry tylko nie tak masywny.A chłopaki nadal dogadują się!

Posted

Hektor bardzo rozpaczał po odejściu Harrego,wył 2 dni.Dziś go widziałam,weszłam do boksu i pogłaskałam,wtulał sie we mnie.Jak poszłam do boksu obok to wszedł na budę i podawał mi łapę górą.Jutro idzie na imprezę plenerową ,może los do niego uśmiechnie się.Marzę o dobrym domku dla Hektora.Musiał być z ludzmi bo lubi z nimi być i chce kontaktu.Jak jutro nie znajdzie domku bierzemy go w sobote na spacer.

Posted

Trzeba zabrać go na spacer, bo już dawno nie był! Ale mam nadzieję, że domek mu się jutro znajdzie!
A czy te domki co jutro by się zgłosiły to będą mieć wizytę przed adopcyjną?

Posted

Był wczoraj bardzo długo poza schroniskiem od 12 00 do 17 00 i bardzo był z tego powodu uradowany.Na polanie w lasku miejskim był tez Baster i Kochaś i panowie nie byli zadowoleni że taki smarkacz jak Hektor chce sie bawić,wymienili poglądy.Hektor był bardzo zdziwiony ich przyjęciem.Ale był tez bardzo zadowolony z pobytu w lesie.Nie zrobiłam zdjęć Hektora.

Posted

mamanabank napisał(a):
Dziewczyny zerknijcie jutro, jeśli będziecie w schronisku, czy psiaki, które były na polanie, nie złapały przypadkiem kleszczy, dobrze?

Już kazałam to sprawdzić,ale nie zaszkodzi jeszcze raz!